Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 375
  • 984
  •   1
Отговори
# 600
При мен миналата седмица на 9ден от МЦ след доказана овулация, лекарката каза, че лигавицата ми е 6 см. Имам задържан фоликул в десния яйчник, който се опитваме да борим и правим опити въпреки него. На Дуфастон съм от 13 до 23 ден от МЦ. Пия Бетакаротен от 15 ден на МЦ до менструация. Приемам витамин Е. Защо въпреки това имам този проблем с лигавицата? Док. каза, че трябва да е минимум 7 мм, за да стане имплантиране.

# 601
Момичета, аз не знам как да започна този пост днес, но решихме да направим трансфер преди няколко седмици при новия лекар в Афродита - д-р Райков. За него мога на лично да споделя впечатленията си, ако някой има интерес. След разочароващото развитие на ембрионите от стимулация през юни обаче реших да си запиша час в Тутракан за 23 септември, защото искахме да продължим за последния си 4-ти опит там, тъй като вече сме изморени да пътуваме до София и там не мислех, че могат да ни помогнат особено. Следователно исках просто всичко да приключи по-бързо и да започна на чисто в Тутракан и не ми се занимаваше да се местя никъде след напускането на Станулов. Ембриончето, което ми трансферираха беше с морфолигична оценка 3CB, което по международните стандарти се води лоша и има около 30% шанс за имплантация и 20% шанс за живо раждане от такива ембриони. Това е резултатът който видях днес от проба взета вчера на 14-ти ден от овулация:
Скрит текст:

Това е и първият положителен резултат, който виждам от 2 години насам, а последния път когато видях такъв завърши с аборт на кухо яйце. Та в момента ми е еднакво развълнувано, но и притеснено, моля се този път да чуем сърчице. Мисля, че стойностите са добри, какво мислите и вие? Ще се радвам да стиснете по едно палче за това бобрено зрънце в момента, което се надявам да бъде достатъчно упорито да избута здраво до края. Също така ще се радвам на мнение за ТСХ, защото само преди 2 седмици пусках изследвания и тсх беше 1.8, а сега е 3.9:
Скрит текст:
До вчера пиех доза от 0.25 и тази сутрин вдигнах на 0.5. Мислите ли че е ок?

# 602
Още като видях началото на поста си знаех, че ще има положителен тест. Честито S.G.C. ❤ Дано всичко е наред и лека бременност. За TSH не мога да дам мнение, но ако не си направила консултация с ендокринолог, може ни е добра идея.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 13:15 от Пълнолуние

# 603
S.G.C. браво момиче Simple Smile няма да пускам палците за това борбено зрънце. Пожелавам ти лека бременност и до пухкавичък финал. Според мен трябва да се консултираш с ендокринолог, защото и Матът предният път е бил силно завишен.
Според мен тая доза от 0,5 е нисичка, особено ако си на Л-тироксин. При мен едва сваляше с половин единица хормона.
 Още веднъж много късмет от мен Simple Smile

# 604
S.G.C., дано това "лошо" ембрионче се роди живо и здраво човече. Heart
Стискам палци, естествено! А и от предната тема сме свидетели как се случва най-малко очакваното! Hug

# 605
  • На изток от Ада
SGC, браво. Бог е чул помниш ли че говорихме за твойте преживявания ! Чакаме 2 тест мн се радвам!

# 606
Тихичко честито, S.G.C! Heart Разбирам тревогите и притесненията, но вярвам, че всичко ще бъде наред.

# 607
  • Be realistic - plan for a miracle.
Стискам палци, S.G.C!

Скрит текст:
Мен ме чака едно замразено "лошо" потенциално човече с подобна оценка, а аз вече му купих първата плюшена играчка и вечер спи до главата ми, за да си говорим как някой ден ще оживее в мен. Истории като твоята ме правят щастлива!

Пожелавам ти безкрайно много късмет и здрава спойка 9 месеца! Simple Smile

# 608
S.G.C., йееееееей, знаех сиииии 🤗😍😘🥰 Всичко ще бъде наред! 🤗

# 609
  • На изток от Ада
Успех. Preggo!
Тези уж лоши ембриони имат потенциал!

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 15:33 от nasito8988

# 610
S.G.C много се развълнувах от поста ти, тихичко честито и стискам всички палци и изпращам много положителна енергия към теб и борбеното зрънце и искрено се надявам да ни замеряш с памперси, както ни замеряш със знания и помощ!!!

# 611
Честитоо S.G.C. Hug

# 612
  • Замък сред облаците
SGC, супер новини! Не увеличавай дозата на хормона!!!!!! Остани на 0.25. Първо, ТСХ е хормон на хипофизата, податлив е на промени покрай хормоните, които приемаш за трансфера. От тях се вдига. ФТ4 е оптимален - 19 и ако блъскаш повече хормон отгоре (0.5 вместо 0.25) ще се вкараш в хипер стойности, които не са ок за първи триместър защото могат да повлият негативно на бременността. Оставаш си на 0.25 и след 30 дни контрола на ТСХ и фТ4. Ако фТ4 беше нисък, щеше да е друга бира.
Вит Д и б12 са ниски. Назначен ли ти е прием? Б12 ще падне много рязко още първите 2-3 седмици, имай предвид.

# 613
# 614
Ооо, SGC, толкова хубави новини! Пожелавам ти най-борбеното бобче на света! ❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт