Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 378
  • 984
  •   1
Отговори
# 630
  • На изток от Ада
Ами то и от инсе.има успели.

# 631
Стискаме всички палци, SGC!!!
За онлайн консултация - аз си пиша с д-р Мария Калинкова, на всеки 4 седмици изпращам. Но сега като чета АА, тя от мен също иска само ТСХ, витамин Б12 и Д 😬 фт4 само в началото съм пускала и от тогава досега не сме следели.

# 632
Аз за онлайн консултации препоръчвам Александра Трайковска. Ще те прати за изследвания 100%, но ще огледа всичко.

# 633
Опаааа, тренда от август се пренася в септември. Много ме радва това Heart
Чудесна новина, S.G.C, стискам палци!

# 634
Лелеее , SGC , ти направо счупи бебеметъра ❤❤❤❤ Толкова се разва за теб 🌺 Стискам палци за успешен финал . Даваш ми надежда . Аз също имам едно ембрионче от първата пункция 3ВС .

# 635
S.G.C страхотна новина, то тези оценки ги слагат на външен вид и субективно, може да варират малко от малко, ако друг ембриолог я сложи. Тааа браво на човечето - иска да живее Simple Smile Flowers Four Leaf Clover
Браво и на Дими за подкрепата Purple Heart

Дримър, как си ти в момента?

Аз ще пускам утре контролите на за щитовидната и ИР и ще докладвам, ако нещо интересно излезе Simple Smile

п.п. То не може и Станулов и Цветков във Вита, кой на кого да стане щеф Grinning Grinning

# 636
По повод оценките на ембрионите и ние имаме един с не много добро качество. Чакаха го до 6ти ден да видят дали ще го бъде или не. Сенкова каза, че са го замразили защото има шанс и от такъв ембрион да се получи живо и здраво бебе. Дори ми показа и снимка на такова. Шанс има винаги 😁

Благодаря за препоръките на ендокринолози. ❤

# 637
S.G.C , искрено се радвам за теб! Стискам палци за успешен финал и най-пухкавото бебче ! Вярвай ,че няма нищо невъзможно ! Настрой се положително ,знам ,че е много трудно ,но притесненията няма да свършат дори и сред раждането !

# 638
S.G.C Стискам палци , всичко да е наред. Вярвай , че ще бъде !!! Трудно е , особено когато миналото си е минало, но то е там и ти няма как да спреш да го мислиш. Просто се опитай да си представяш хубавото , защото то те първа предстои.
🙏🙏🙏

П.П. Аз не спирам да се надъхвам , че Декември съм бременна и ще бъде до финал. 🥲🙏 ( Може да е малко наивно от моя страна , но това ме държи за сега )
Не спирам да пожелавам , скорошен успех на всички. А на тези като S G.C видели положително ЧХГ и двете черти безпроблемни бременности ви желая. 😇

# 639
S.G.C., тихичко честито! Nature Sparkles Пожелавам ти борбено, силно, здраво ембрионче и само дори новини на изследванията и прегледите! Nature Star2 Имаш много, много силно стиснати палчета и трепетно ще чакаме добрите новини покрай теб! Flowers Four Leaf Clover

# 640
S.G.C. тихичко честито и тук!! Heart Пожелавам ти безкрайно много късмет и нека годините притеснение, изследвания, процедури да ви възнаградят сега с една здрава и спокойна бременност до финал, а малката точица да ви изненада с борбеност! Heart

# 641
S.G.C. страшно много се радвам!
От най- лошите ембриони се раждат най-хубавите бебета- думи на Станулов!
Пожелавам лека бременност!
Хайде де повлечеш крак в темата!
Афродита трябва да те вземат за рекламно лице. Ще имат 100% успеваемост!

# 642
S.C.G ❣❣❣ стискам палци, всичко ще е да е наред и да чуеш малко , тупкащо ❣ Благодаря и за обратната връзка за д-р Райков в Афродита 🙏

# 643
д-р Станулов в Доверие ли се измести . Говорите за него все 1 е вълшебник,много ме грабна.

# 644
д-р Станулов в Доверие ли се измести . Говорите за него все 1 е вълшебник,много ме грабна.
Последно team Цветков или team Станулов Grinning

Общи условия

Активация на акаунт