Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 409
  • 984
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви за пореден път 🤍
Ъпдейт: Официално и аз съм на дуфастон, нисък и се стори прогестерона и да видим как ще ми се отрази на мен 😅
Пс. Прего, какво стана с фоликула,махна ли се? може да съм изпуснала ако си писала съжалявам

# 676
  • На изток от Ада
Ванила аз мисля че 4 инсета са 4. Т в ги трябват още 2... Или най- много три.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 16:46 от nasito8988

# 677
  • Be realistic - plan for a miracle.
kattes Yellow Heart, не.... бях на преглед сряда и си стои, само леко посмален.
Сложиха ме на противозачатъчни до началото на октомври.

Беше ми доста черен ден и нямах сили да споделям, а си се затворих и някак се мъча да го преглътна, защото за мен всеки месец е ценен и загубен.

При психоложката си поревах, де. Simple Smile И вкъщи. Но трябва да съм адекватна, защото съм на ново работно място и ме гледат цялостно дали имам ентусиазъм и желание за работа (spoiler alert - нямам... но се преструвам добре, което е мега уморително).
Та такива неща. Чакам...

# 678
И третия ни месец опити не е успешен за жалост, имах големи надежди че е станало,бях с перфектен фоликул, хубава лигавица, спазихме всички дни за опити.Въпреки това теста от днес(12-13дни след О) е отрицателен.

В неделя ни е сватбата, развалих си настроението, много тъпо ми стана, щеше да е по-добре да не бързам с този тест.
Другата седмица мъжа ми ще прави спермограма, дано всичко е  наред.

# 679
Тони, съжалявам за отрицателния тест след цялото ви старание този месец.
Пробвай се да го мислиш от позитивната страна - ще може да се включиш във всички наздравици и традициии, изискващи пиене на шампанско или червено вино. Опитай се да се насладиш на деня, най-важното го имаш - любовта на живота ти, която ще е до теб през всичко! Също и семейството и приятелите ви, които нямат търпение да отпразнуват любовта ви! Приятно прекарване в неделя и остави място само за позитивните мисли! Nature Star2

# 680
Благодаря за хубавите думи, дано всичко по
 сватбата мине добре 😊🙏🏼Тук си права ще се опитам да се съсредоточа върху позитивната част, а след това продължаваме. 🩷

# 681
  • На изток от Ада
Тони недей така. Мисли положително , тази год булка догодина люлка..
И СГ в репродуктивна клиника

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 16:07 от nasito8988

# 682
Тони съжалявам за резултата. Нашата сватба беше преди няколко месеца , а 3 дни преди нея ми дойде цикъла , но го приех от положителната страна че ще мога да си пия алкохол и да си танцувам колкото искам

# 683
Наси,ще пуска СГ в Селена.
Да,Нани накарахте ме тук да се замисля за това, че всъщност има и положителна страна😅
Сега единствено се надявам да не ми дойде точно в деня на сватбата.

# 684
toni, пожелавам ти да си имате една незабравима сватба, а още другия месец да се зарадваш с ||

# 685
Toni, пожелавам ти да си прекараш страхотно на сватбата! Това е Вашият ден! Heart ! Нека още следващият месец да се похвалиш с положителен тест!

# 686
Toni Не унивай! Всичко хубаво те първа предстои! Желая ти една прекрасна и вълшебна сватба ... ❤️
Това ще бъде един страхотен ден в живота ви - насладете му се! ❤️
Благородно ти завиждам....ние все се каним да спретнем сватба и все излиза нещо странично, с което всичко отива по дяволите 😀 но се надявам и аз в най-скоро време да се видя в бяла рокля ... Simple Smile

# 687
Тони, на мен ми дойде в деня на подписването и на другия ден ни беше сватбата, така че 😁🤍🩷 и на другия месец вече не ми дойде 🥰 пожелавам ти го!

# 688
Тони,да ще си пийнеш мила , още нещо ,понякога душичките на бебетата чакат мама и тате да се станат  едно цяло ,през брака нали даваме обещание и тогава слизат .  Доста примери има,че след брак се получава. Кака ми преди брака брака нямаха деца ,ожениха се и след 4м забременя. Щом всичко е наред и при двама ви ,рано или късно ще стане . Гуш. Този месец се оставяме по течението и каквото стане стане . Просто го чувствам ,че скоро ще ми се сбъдне мечтата .🙏🌸

# 689
  • На изток от Ада
Тони, на мен ми дойде в деня на подписването и на другия ден ни беше сватбата, така че 😁🤍🩷 и на другия месец вече не ми дойде 🥰 пожелавам ти го!
точно това беше и при мен. На сватбата с МЦ . Тя януари, февруари без цикъл март две черти

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 18:49 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт