Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 401
  • 984
  •   1
Отговори
# 690
Тони, имай прекрасна сватба, наслади се на всеки момент! 🩷
Не унивай, че не е станало, подкрепям файона, че така ще можеш да се насладиш на деня максимално, а ако беше станало, щеше да мислиш предимно за това и нямаше да можеш да се отпуснеш 🙂
При нас на сватбата ни се падаха дните на овулация (казвам дните, защото тогава все още не бях много наясно, какво и кога, правихме опити от 6-7м и все още не следях нищо). Е, нищо не стана, въпреки че се разписахме, но имам доста познати, които се хвалят как са забременели точно в първата брачна нощ както е било във време оно!

# 691
Вдъхновихме се с ММ и ние да сключим брак. Laughing Имам предложение от 100 години, но съм на мнение, че бракът има смисъл, само при наличие на деца. Реших, че това, че съм била бременна се брои.

Не разбрах (може и да не съм дочела) инсеминация, с установена бременност и недобър финал успешна ли се води?

# 692
  • На изток от Ада
Нала успешна инсе може би се води, не успешна Б.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 19:48 от nasito8988

# 693
Благодаря за мненията на всички. ❤
SGC, идеята за инвитрото и замразяването е заради мечтаното второ и трето дете… от както почнах с инсеминациите вече мина почти година, та и те може да не са бързи, особено ако се случват и неуспешни бременности с тях, както беше при мен.
Ще го мисля още… за сега на никъде не се е наклонила везната.

Тони, пожелавам ти прекрасна сватба, която да те зареди с положителна енергия и скоро да имате успех!

# 694
Ванила, разбирам те. При това положение 2402 е права, че е по-добре и сигурно да се замразят ембриони, а не яйцеклетки. Помислете го с половинката и съм сигурна, че ще вземете правилното за вас решение. Heart Но държа да кажа все пак, че не мога с чиста съвест да препоръчам директно инвитро, ако дадена двойка няма конкретни показания за това. Пък дори и да е защото искат повече от 1 дете и да не губят време. Защото моят опит, а и на много други тук показва, че инвитро може да не се окаже така както сме си го представяли. Аз реално правя инвитро от 2022г. и за това време успях да направя само 3 процедури и за тези три процедури от общо 33 яйцеклетки нямам нито един останал замразен ембрион. Та ако тази бременност ми е успешна и имам едно дете, то за второто трябва да направя нова. Вярно, че ние сме тежък случай и при вас може да не е така, но инвитро процедурите все пак са като едно колело на късмета и единственото гарантирано е  натоварването на организма с неестествени нива за тялото на хормони и друга химия и ако  някой има реален шанс с инсеминация, то определено има логика да се замисли. А следващ аборт не искам да мислиш, че може да имаш и ще се моля да не ти се случва никога повече. Нека фокусът да е върху положителната развръзка. Успех Simple Smile

Тони, сватбите са толкова прекрасно нещо, винаги ме зареждат със супер положителна енергия и недей унива заради неуспеха сега. Пожелавам ти един вълшебен сватбен ден, който да те топли с хубави спомени дълго, а мечтаното детенце да дойде съвсем скоро след това като продължение на вашата любов.

# 695
Добро утро . Този цикъл изобщо нищо не следя ,даже не знам кой ден ми е.
Цветков е във Вита ,който не е разбрал .

# 696
Тони, аз даже държах да не съм бременна булка, за да мога спокойно да се забавлявам на сватбата, наслади ѝ се и ти пожелавам както при фиърлес да си направите едно бебе на медения месец! Heart Eyes
Ванила, каквото и да решите, успех! Hug
За Цветков все още ми е странно напускането ей така по средата на седмицата, без да си предупреди пациентките даже..

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 10:30 от Среднощно Слънце

# 697
SGC, идеята за инвитрото и замразяването е заради мечтаното второ и трето дете… от както почнах с инсеминациите вече мина почти година, та и те може да не са бързи, особено ако се случват и неуспешни бременности с тях, както беше при мен.

Ванила, то след като родиш може да ви се получат 2ро и 3то естестествено или пък да имате 5 прекрасни ембриона останали и от тях да не излезе дори второ. Не може да го изпланираме така лесно Simple Smile
Ма ако искате да се финансирате, какво толкова.
Иначе не знам дали има формулировка за какво е неуспешна инсеминация, но примерно в Киевската клиника броят инвитрото за успешно, ако стигне жената до 14 г.с.

# 698
Тони, пожелавам ти най-прекрасната сватба! Според мен също има някакъв silver lining в ситуацията, ще можеш да се насладиш на сватбата и да не се притесняваш. Пожелавам след това много, много бързо да ви се случат нещата!
Ванила, аз не съм много наясно все още с всичките възможности, обаче има ли вариант да направите инсеминация, като преработите мъжкия материал поне? Според мен е някакъв междинен вариант. Иначе и ние искахме три, ма сега просто на едничко се надявам.

# 699
Според мен е имало някакъв скандал или някаква разправия и човекът доста се е обидил за да напусне толкова скорострелно .  По принцип е чудесен и отговорен човек .

# 700
Момичета, аз малко изчезнах, но ви чета от време на време. Гледам да си взема малко почивка от форума и групите за инвитро, че се чувствам натоварена и физически, и емоционално. Този път тежко го изживявам, явно много ми се е натрупало...
А сега на въпросът : На 18.08 след спиране на лекарствата ми дойде кървенето след биохимичната Б. Като цяло беше нормално по продължителност, с леки болки и съсиреци. След това ходих на АГ и каза, че всичко е чисто, няма задържана кръв, а бе супер. На 03.09 ( късно вечерта ми беше О.) и си го смятам че трябва да ми дойде на 16-17.09...Е да, ама не, от днес съм с цикъл, което ми се пада 27-ми ден и никога през живота си не съм имала толкова къс цикъл. Както знаете, моя е дълъг с късна О и средно на 32-35 дни, дори и на 40 е бил. За О. съм сигурна че беше на 03.09 вечерта, което значи че лутеалната фаза ми е била 10-11 дни. Може ли да го отдам на бременността, хормоните, стимулацията с Летрозол, ретроградния Презкурий и въобще на всичко останало, че вече ми писна да ходя по болници и да се боцкам, нямам сили. При вас как е бил цикъла след БХ?

SGC, честито и тук Simple Smile

Тони, по-добре да си изкараш сватбата с танци и да си пийнеш, пък след нея пак ще наблегнеш на опитите. Не искам да те плаша, но повечето тук сме стреляни зайци и може да потвърдим, че дори в ранна бременност има опасност от кървене, отлепване, контракции, болки и никой не може да ти гарантира че ако беше бременна всичко щеше да е идеално на сватбата. Разбира се, пожелавам ти скоро да се похвалиш и всичко да е наред Simple Smile

Ванила, знаеш моето мнение за Турция - НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ! Особено пък и вие нямате кой знае какви проблеми, случилото се може и никога да не се повтори, а там блъскат със силни стимулации, скъпо е, един пакет вече е 3000-3500 Евро, като НЕ включва инжекциите и трансфера, а те са най-скъпото. И не, не са по-добри от бг лекари, даже изобщо не са. От личния ми опит и този на двойките, които бяха с нас по същото време, както и на други двойки с които съм говорила, тези дето имат " успех" реално го постигат чак на 3-4 стимулация и 2-3-4 трансфер, което по пътя на логиката и тук може да се получи. Ама иначе изкарват, че " аз отидох в Турция и веднага забременях, а тук се мъчих намколкоси" . С нас имаше двойки на 25-30 години и познай дали успяха. А повечето които се върнахме си продължаваме в БГ.

# 701
  • Замък сред облаците
Възможно е да е с различна продължителност цикъла, остатъчното ЧХГ от БХ също може да предизвика и по-ранна О (независимо че си била сигурна уж кога е, това не е показател, от личен опит).

Аз се разписвам с цикъл от днес, 29 ден. На фона на предните 34/35 дни направо се радвам. Също и само 2 дни ми зацапва вместо 4 като преди. Само тироксина си пия, а дано са се наместили нещата от него.

Тони, весело изкарване и щастлив семеен живот!

# 702
АА, остатъчно ЧХГ имаш предвид да е останало нещо след аборта ли?

# 703
  • Замък сред облаците
Да, чистенето в дните докато трае аборта. ЧХГ мимикрира ЛХ.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 17:56 от АА

# 704
На мен днес, съвсем безславно, си ми дойде точно ма 28ми ден.
Този месец се надявам да подрани О, за да може да я хванем, защото ММ заминава на фирмено събитие точно когато не трябва. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт