Имам предложение от 100 години, но съм на мнение, че бракът има смисъл, само при наличие на деца. Реших, че това, че съм била бременна се брои.
Но държа да кажа все пак, че не мога с чиста съвест да препоръчам директно инвитро, ако дадена двойка няма конкретни показания за това. Пък дори и да е защото искат повече от 1 дете и да не губят време. Защото моят опит, а и на много други тук показва, че инвитро може да не се окаже така както сме си го представяли. Аз реално правя инвитро от 2022г. и за това време успях да направя само 3 процедури и за тези три процедури от общо 33 яйцеклетки нямам нито един останал замразен ембрион. Та ако тази бременност ми е успешна и имам едно дете, то за второто трябва да направя нова. Вярно, че ние сме тежък случай и при вас може да не е така, но инвитро процедурите все пак са като едно колело на късмета и единственото гарантирано е натоварването на организма с неестествени нива за тялото на хормони и друга химия и ако някой има реален шанс с инсеминация, то определено има логика да се замисли. А следващ аборт не искам да мислиш, че може да имаш и ще се моля да не ти се случва никога повече. Нека фокусът да е върху положителната развръзка. Успех 

Препоръчани теми