Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 336
  • 984
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Или се засилва над стандартното, още ми е чудно, колко е силно стандартното обоняние Simple Smile ?

и аз много искам да знам Grinning

ММ се шегува с мен, че винаги мога да почна работа като куче охранител на летището Grinning
Милият има няколко парфюма дето ползва само като е далече от мен, че иначе ми става супер зле от тях...

# 841
  • На изток от Ада
Хаха и аз съм хрътка но с Б е още по-зле..
Ей Шантал, псрфюмист, можеш да станеш ,какво куче на летището

# 842
Благодаряя за подкрепата! Hug
Този цикъл почвам първа инсеминация, че и без друго съм с малко антрални, супер нисък АМХ и ендометриоза.., а и скоро на 36г.
А сега наливам едно вино по повода и си свиркам Grinning

# 843
  • На изток от Ада
Аниго успех с инсето, но при ендометриоза може инвитро по фонд нз така ли е , някой ми го каза.

# 844
Anigo, аз започнах първа стимулация, с 3 фоликула вляво, освен да си сипя едно вино и да ти кажа наздраве! Grinning Wine Glass Успех и от мен! Hug

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 21:49 от Среднощно Слънце

# 845
Слънце, точно така ! Heart
Наси за фонда ендометриозата трябва да е трета или четвърта степен, доколкото помня( ще проверя), но в моите епикризи (2 операции имам) пише само ендометриоза. Имаше и някаква скала с точки, как се определя, но това ще го коментирам с д-ра.

# 846
  • На изток от Ада
А да Аниго сещам се , за твоята ендометриоза ббез скала . Аз имам позната с ендометриоза и правиха инвитро,но май с МФ. Ще я питам.

# 847
  • София
Наси, не ставам за парфюмерист някой аромати грам не ми понасят 😁

# 848
Дрийм.... Стискам ги палци и желая всичко да е наред! Чакаме те с хубави вести! ❤️

Аниго, Сис .... съжалявам ❤️

Аз кротко стоя и си чакам прегледа утре, надявам се със Сенкова да начертаем вече план на действие иииии да действаме, пък да видим... ще ви пиша утре като мина. Стискайте палци! 🤞

# 849
Здравейте, минах преглед❤️
Скрит текст:
Знаех си, че с това гадене и повръщане не трябва да се притеснявам толкова много за бебчето 😅 Много е пораснало 🥰 3,19см и пулс 168 😍 Дори е два дни напред 🤗 Отговаря на 10+1г.с., а съм 9+6г.с. Взе ми секрет за МБ и за цитонамазка(само от повърхността на шийката, без да бърка в нея, за да не предизвика контракции). Назначи ми пак изследвания. Не знаех, че може на по-малко от 30 дни да се пускат едни и същи изследвания по каса. Назначи и ОГТТ 🥺 и каза, че само кръвна захар се изследва....без инсулин, но задължително кръв от вената. Каза след 20г.с. отново ще направим ОГТТ. За сега да си пия Иногилола.

# 850
Кактус, страхотни новини! Все такива да получаваш и чакаме един дундест младеж или дундеста девойка за финал! Heart

# 851
Flowers Hibiscus Кактус, не е пък чак толкова голямо Simple Smile
И да, не се се иследва инсулин, всички бременни са с ИР.

# 852
Кактус, много се радвам! 🩷 Аз пък не знаех, че с едно и също направление може да минеш 2 прегледа (първичен и контролен), ако е в рамките на месец..

Аниго, Слънце, успех момичета!🩷

Белийв, стискам палци! 🩷

# 853
BeLive, имаш стиснати палчета за прегледа утре за хубав план и бързото му изпълнение! Flowers Four Leaf Clover

Кактусче, страхотна новина, все така добре да върви, а на теб всичко да излезе наред в изследванията! Nature Star2

# 854
BeLive1211, стискам палци 🤗😘
Благодаря ви от сърце, мили момичета 🤗❤️😍🥰 🙏
V_ss, аз се записах на ЖК и така ми ги пускат ☺️

Общи условия

Активация на акаунт