Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 791
  • 984
  •   1
Отговори
# 855
  • На изток от Ада
Браво кактус!
Аз съм изследвала инсулин бременна, и за Ир индекс, излезе 3.99 . Че се шашнах. Изследванията бяха от уж известен АГ в града... Имах и чпас за ендокринолог,но не ходих тогава
Белив успех утре!

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 10:37 от nasito8988

# 856
Супер новини, Кактус!

Имам един философски въпрос - ако броим деня с кървенето за първи, а не този със зацапване, наченки на цикъл и тн… кога реално приключва лутеалната фаза тогава?

# 857
Кактус, много хубави новини, браво! 🩷

Аниго, Слънце, съжалявам момичета и успех в следващия месец! Heart

# 858
Момичета, някой сблъсквал ли се е със задържан фоликул? Малко се стреснах, защото го измериха 47 мм. Когато има задържан фоликул, който не е ясно от кога е там (преди почти 2 месеца го нямаше), възможно ли е въобще да настъпи овулация? Изписаха ми дуфастон за 10 дни, но прочетох тук, че той спира овулацията да дойде? Каза че, може или да се пукне сам или да стане малка киста и да му "помогнем" с дуфастона. Миналия месец нито един от тестовете за овулация така и не беше положителен, все с черти, които не бяха по тъмни от контролната, а този месец има все пак някаква прогресия на тестовата линия, все още не е по-тъмна, но определено потъмнява. Има ли смисъл според вас да чакам О или да почвам с дуфастон?

# 859
  • Be realistic - plan for a miracle.
При задържан фоликул е малко вероятно да имаш овулация този месец anyway (не невъзможно, но малко вероятно), така че по-добре приемай Дуфастона и дано се изчисти от първия месец.

# 860
Илиана, аз съм имала два месеца със задържани фоликули - и двата изчезнаха сами със следващия цикъл без необходимост от дуфастон или противозачатъчни, които се изписват, ако дуфастонът не проработи. Вторият беше дори 60 мм и 3 месеца преди това го нямаше. Дуфастонът може да му помогне, ако не изчезне от само себе си. Овулация този месец вероятно няма да има - и заради задържания фоликул, и заради дуфастона, ако го почнеш преди 14-ти ден (или когато ти е овулацията по принцип). Но като изчезне всичко ще се нормализира, така че няма какво да се притесняваш за един изпуснат месец.

# 861
Момичета , бебчето е едничко и си имаме сърчице ! ❤️
Чух го как тупти , чувството е неописуемо!

# 862
Много се радвам, Дрийм. Дано от тук нататък всичко да е наред ❤

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 19:38 от Пълнолуние

# 863
Честито сърчице, Дрийм! Heartbeat

Последните дни все си мисля да напомня и забравям.. сега е моментът за записване във вълшебното списъче на Рейв! Sparkling Heart

# 864
Здрасти, аз имам нужда от съвет. С два аборта в 6-7гс съм. Последния юли т.г. Направих всички изследвания, като последно цъфнах с уреаплазма уреалитикум и гарднерела вагинилис. Изписаха ми 3 вида АБ. Евентуално, ако се излекувам от тези неща с 1 кръг аб, ще се върнем към опитите Ноември месец. Аз обаче много искам за Нова година да отида за 10 дни на един остров. Обаче ако ноември или декември станат нещата и забременея, как да съм спокойна да пътувам 10-12 часа със самолет, предвид че ще ми е трета бременност. Общо взето знам че ще кажете “да ти имам проблемите”, ама от една страна, хем не си вярвам на късмета че ще стане толкова бързо и излекуването и бременността, но 1вата Б беше непланувана, а втората на 1ви месец фоликулумтрия (след 6 месеца домашни опити). Та имам 2 дни и половина да реша преди да платя тази почивка и съм в чуденка. А пък ако не отида сега, когато имам възможността, и на Нова година не съм бременна, ще се пукна от яд.

# 865
Алинка , живей си живота,не си поставяй такива ограничения за нещо , което може въобще да не се случи точно в този период . Аз вече нищо не съобразявам с  идеята , че може и да съм бременна . Ако толкова се притесняваш , винаги може да започнете опитите след почивката . Един-два месеца не са от решаващо значение . Съжалявам за случилото се , надявам се да сте намерили проблема и скоро да се похвалиш .

# 866
Alina, не правете опити преди пътуването и дилемата ти е решена.

# 867
Е какъв съвет да ти дадем. Ако ти е по-важно пътуването пазете се и ноември, ако е по-важно да забременееш, правете си опити ноември, пък ако стане ще му мислиш тогава искаш ли да пътуваш както си бременна или пък оставаш.

# 868
Трудно ми е още да ги отлагам тези неща. Юли когато беше аборта си казвах” Ех, супер време есента за бебеправене, тамън за лятно бебе.” Сега се чувствам сякаш заради една почивка и нг, ще трябва да се разделя с тези мечти за лятно бебе.

# 869
тези мечти за лятно бебе.
Purple Heart
дай есенно, че да може да го извеждаш, при 35+ градуса ще трябва да седите вкъщи след 9 и 30 сутринта

п.п.
честито сърчице Дрийм, мерси че писа Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт