Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 785
  • 984
  •   1
Отговори
# 870
Както знаем може да се пометне и докато се лежи на дивана без да се мърда… та няма особена предвидимост по тоя казус.
Аз бих отложила пътуване ако наистина планирането на бебе ми е на дневен ред и генерално житейски приоритет. Ако не е - Ей го къде е януари.

# 871
  • На изток от Ада
Алина ако бременност искаш ти не се знае дали ще стане от раз.

# 872
Дриймър, честито, страхотна новина! Спокойствие до края на бременността!

Алина, аз ще повторя момичетата преди мен ама това си е въпрос на лични приоритети. 2м разлика не е кой знае какво, прецени за себе си за кое ще те е яд повече. Може би пък точно на почивката да стане бебето Blush Пък първо не се знае дали няма да се наложи пак прием на антибиотик, пък дали изобщо ще стане толкова бързо бебето, че да развали почивката.
На мен в момента забременяването ми е по-важно от почти всички други неща в живота, но преди 3г щях да избера почивката и да отложа с 2-3м бебето.

# 873
Да, и бременноста може да не стане от раз. И тези бактерии да ги лекувам поне 3 месеца, примерно.
Аз иначе втората ми Б я разбрах сутринта преди да тръгнем за Тасос. И си тръгнах като пич. Пътувах 8 часа с кола. Нищо не стана. Само не бях успяла да си изследвам чхг дали се удвоява и тн. Когато се върнах всичко беше наред, чухме пулс и тн. На следващия преглед  вече бяха станали две ембрионални структури без пулс. Казаха грешка в деленето.

# 874
Най-голямата ми грешка последните години е че си сложих живота на пауза. Живей си живота, Alina и буквай почивката. Ако трябва за твое спокойствие просто месеците преди нея ги пропуснете. Ти очевидно забременяваш бързо, следователно няма да е толкова трудно да забременееш скоро след почивката пак. Дори и да не забременяваше бързо, пак същия съвет щях да дам, защото за да сме пълноценни родители и ние, психика, тяло, душа, имаме нужда от почивка и позитивни преживявания. Забременяването не е концерт пожелание за много от нас, така че не виждам как може да плануваш кой месец ще си бременна, просто трябва да си живеем живота, а ако отново се случи бременност тя съдбата си знае работата. Ако е писано на дадена бременност да оцелее, ще стане при всякакви условия, а ако не и да лежим да дивана ще е все тая. Пазенето и премислянето трябва да е с мярка.

# 875
Имах един от най-реалните сънища… Сънувам че съм бременна, правя си тест, втори, трети, снимам го и ви пиша, обяснявам коя марка са, разказвам ви как е минало, планирам как да кажа на мъжа ми, почвам да си смятам термина и всичко е много реално и към днешна дата  все едно, отивам на кръвен, решавам да съобщя на всички на РД на сина ми ( който е в понеделник) ииии се събудих Grinning Последва неприятен отрицателен вече истински тест и продължаваме деня.

# 876
Eunoia, има едно суеверие, че сън разказан преди 12ч се сбъдва Grinning Хайде да ти е пророчески. Hug

# 877
Момичета, пътуваме към София и ми звъннаха да ми кажат, че детето на Сенкова е болно и днес ще я няма. Ще ме преглежда Пиперкова....какво да очаквам от нея? Доволни ли са тези от вас, които са я посещавали?

# 878
Аз съм доволна като отношение, като ниво на знания не мога да кажа, още се чувствам  много нова. Успех! Hug

# 879
Ех... днес и аз съм на преглед при Сенкова и ми беше важно да я разпитам, понеже след няколко дни ще правим ЗЕТ...
Пиперкова е много мила, обяснява подробно. Не знам ти за какъв преглед си, но според мен трябва да си спокойна - ще ти обърне нужното внимание.

# 880
Ех... днес и аз съм на преглед при Сенкова и ми беше важно да я разпитам, понеже след няколко дни ще правим ЗЕТ...
Пиперкова е много мила, обяснява подробно. Не знам ти за какъв преглед си, но според мен трябва да си спокойна - ще ти обърне нужното внимание.

Ами детенцето й се е разболяло ...
Трябваше да обсъждаме план на действие за стартиране на инсеминации. Спокойна съм, надявам се да мине всичко наред.

# 881
Тъкмо и на мен се обадиха, дано бързичко нещата се подредят.
А за този план Пиперкова ми се струва подходяща, тъй като много обяснява. Аз бях при нея при опит за стартиране на стимулация за инвитро, който се провали заради висок прогестерон. Отдели ми страшно много време да ми обясни за хормоните, защо трябва да е нисък, че даже и да ме успокоява Simple Smile

# 882
Тъкмо и на мен се обадиха, дано бързичко нещата се подредят.
А за този план Пиперкова ми се струва подходяща, тъй като много обяснява. Аз бях при нея при опит за стартиране на стимулация за инвитро, който се провали заради висок прогестерон. Отдели ми страшно много време да ми обясни за хормоните, защо трябва да е нисък, че даже и да ме успокоява Simple Smile

Ами значи ще се надявам и на нас да обърне внимание. В 12.30 ми е часа. Стискайте палци! 🤞

# 883
  • Be realistic - plan for a miracle.
Харесвам Пиперкова, имах веднъж нужда от помощ и тя се намеси.
Когато ми взимаха контролния фертилити тест, д-р Сенкова отсъстваше и д-р Бранков трябваше да ми вземе биопсията. Той обаче изпитваше затруднения да вкара катетъра - не можеше да влезе "през прага" на матката, явно някаква анатомична особеност го затрудни, макар че по принцип матката ми е нормална форма и размери. Та така откарахме 15 мин в опити, натискане по корема с ехографа и т.н. за да вижда... да не кажа 20 минути... и той вече много се притесни, защото и аз изпитвах дискомфорт и помоли сестрата да извика д-р Пиперкова да помогне. Та тогава дойде и тя и като като опита още веднъж и не стана, смени спекулума (мисля че така се казваше), за да разтвори още и да има видимост, докато сестрата и Бранков ме натискаха по корема... та накрая влязоха. Голямо приключение беше, общо към 40 мин. Но Пиперкова беше уверена и спокойна и технически се справи по-добре, което ми говори, че има опит.
Трябва да подчертая бтв, че д-р Бранков също е много добър и не бих му се сърдила за неумението в случая, защото всеки тръгва с потенциал и е крайно необходимо да практикува, така че не му се сърдя.

# 884
Разбирам ситуацията и явно на всеки може да се случи. При мен подобни трудности се случиха в най-неподходящия момент - на трансфера при д-р Сенкова. Момичетата, минали през това знят, че преди същинския трансфер се прави пробен - нещо като репетиция да се увериш, че си избрал правилния размер инструмент. Та всичко точно на пробния, на същинския - не може да влезе. Разбира се, много по-кратко беше затруднението, но там и трябва до минута да се случи всичко, доколкото съм чела (заради ембриончето). Та... в крайна сметка - късмет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт