Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 862
  • 984
  •   1
Отговори
# 165
FBIT спазвани ли са условията за тестване 2 часа преди теста без течности и тоалетна. Иначе да 2-3 прегледа в месеца за фоликуметрия като започнете от 11-12 ден , зависи колко ти е дълъг цикъла , колко е лутеалната фаза. При някои има ранна овулация при други късна.

# 166
Ама казвайте по-рано Grinning
И в крайна сметка, ако е така наистина...аман бе, момиче. Вземи първо мерки за емоционалното си и ментално здраве. Казвам го с най-добри чувства, в крайна сметка всяка тук се бори със своите си проблеми. Няма перфектни хора, но все пак..
hardcandy , по-запознатите могат да представят информацията по-достоверно. Аз съм наясно само с нейн трети нов профил, като винаги е някаква мания по тестове за О, после за Б с все бледи черти, ако има такива и резултат от ЧХГ винаги един и същ, мисля отрицателен, като в крайната фаза, т.е последното ЧХГ не се публикува, а и когато някоя мацка от тук светне останалите чий профил е, спира да пише и така до следващия нов профил.
П.П. FBID,  наистина няма положителен тест. Някои месеци може и да няма О, което е напълно нормално. По това, което знам месец-два в годината се случва.

Ама вие не зацепихте ли, че “Дани” е Теди? Без хейт, моля Simple Smile

# 167
Когато бях на преглед май месец се оказа, че не съм имала О и докторът каза, че до 2 месеца в година била нормално. От тестовете аз съм най-доволна от тези на twip. На новите момичета пожелавам успех и да не се застоявате много! 🙏🩷💙

Не знам историята с Теди, обаче какъв човек може да си като знаеш, че тук всички се молим за + тестове, не спря всеки ден по 2 теста, как спят спокойно тези хора 🤯

# 168
Благодаря ви! Успокоих се малко, и аз четох на няколко места, че е нормално 1-2 пъти в годината да е авулаторен. Иначе са спазвани условията за течности и пишкане, да. Факт, е че днес ми е втори ден от Ц и ми тече мноооого по-слабо. Всъщност почти не ми тече истински, а по принцип си ми е тежък цикъла. А някъде срещам, че на 2-3 ден от цикъла още е добре да се отиде, за да се види има ли задържан фоликул, на други места пък, че след цикъл и малко се обърках вече.

# 169
  • На изток от Ада
Да Сиси точно това мислех и аз , но реших да мълча. Че дори и в скрит текст не слагаше снимките

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 18:09 от nasito8988

# 170
АА Пак само аз и ти се усетихме 😁
И аззз. Бях сигурна като на отговори на коментара ми. А и на останалите

# 171
Дани, аз черти на тези тестове не виждам 🤷♀

От къде купувате тестове на twip? В две аптеки само Овю предложиха. Сега поръчах от ОЛХ на easy@home.

FBID, може да пробваш тестване два пъти дневно, чела съм, че не всички жени хващат пик следобедните часове. Аз съм хващала и към 14ч, хващала съм и към 18ч. Не знам самият пик на ЛХ колко време трае всъщност.

# 172
Twip ги има в sopharmacy

# 173
Пълнолуние, Кактусче, радвам се, че прегледите ви са минали добре!  Все така 🩷

За европейската здравна карта аз изкарвах миналата година от ДСК, може вече да е в първа инвестиционна. Всяка година трябва да се подновява, аз не съм я ползвала до сега. Иначе най-добре е застраховка при пътуване, въпреки че за неща около бременност доста се опъват при плащането май (защото се води предумишлено).

Туип и аз от софармаси ги купувам. От тях съм най-доволна.

# 174
Ама вие не зацепихте ли, че “Дани” е Теди? Без хейт, моля Simple Smile

Теди някоя форумна звезда ли е? Не искам да кърша хатъра на момичето, но се виждат някакви сенки, които може би са по-скоро изпарителни. Ясна черта със сигурност няма на нито един тест. Дано кръвният покаже друго.

Застраховките обикновено не покриват състояния, настъпили преди сключването на договора. Какво значи опъват се, вие специално питате ли? В ЕС с нормална здравна застраховка  можете да ползвате здравни услуги така или иначе. Или говорите за извън ЕС?

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 18:28 от Firebird26

# 175
АА И на мен ми мина през ум, че е тя ама си викам ...... "трай си, че ще се започне един як хейт" .... 🫣😆

# 176
Благодаря ви! Успокоих се малко, и аз четох на няколко места, че е нормално 1-2 пъти в годината да е авулаторен. Иначе са спазвани условията за течности и пишкане, да. Факт, е че днес ми е втори ден от Ц и ми тече мноооого по-слабо. Всъщност почти не ми тече истински, а по принцип си ми е тежък цикъла. А някъде срещам, че на 2-3 ден от цикъла още е добре да се отиде, за да се види има ли задържан фоликул, на други места пък, че след цикъл и малко се обърках вече.
Когато е ановулаторен цикъл, естрогенът доминира и се очаква доста по-обилно кръвотечение заради повечето лигавица. Не се притеснявай твърде, според мен просто си я пропуснала, случва се, може да е къс пикът, При мен ако го хвана следобед, на другия ден тестът е ударно блед. Не пречи да питаш гинеколога си кога да идеш, защото имаш подозрения и притеснения.

# 177
Candy, извинявай за тъпия въпрос: очаква се обилен цикъл СЛЕД това, нали така?

# 178
Аз чета, че може и да е обилен може и да е по-лек... На много места срещам, че и двете може. При тези женски работи винаги има няколко варианта, защо трябва да ни е толкова трудно 😅😅😅

# 179
Ами генерално е хормонална ситуация, при която може да има различни прояви. Ако е нисък естрогена поради наближаваща менопауза, няма да е тексаско клане предполагам, но ако е просто заспал фоликул, изпуснал рейса, ще е друго.

Като говорим за изпуснати/липсващи овулации.. ей ме и мен - 18ти ден от цикъл, приложението вика да не забравите да правите любов щото днес е денят!
Денят:

Общи условия

Активация на акаунт