Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 383
  • 984
  •   1
Отговори
# 645
SGC не мога да спра да се усмихвам! Браво, момиче! Тихичко честито и до сладък финал! Май наистина ставало когато най-малко очакваш ❤❤❤ (ПП: толкова упорито записваше час за Тутракан със седмици, толкова беше сигурна, че този ембрион няма шанс, много ти се радвам, да знаеш 😁❤)
А за ТСХ, подкрепям АА, че т4 ти е на горната граница и не е ок да вдигаш дозата. Иначе на мен ендото ми каза да гледам повече т4, отколкото тсх, защото тсх по-бавно се вдига/сваля и не било толкова показателно.

Тестовете лейди преди даваха розови изпарителни, черти, а сега явно и при бременност не дават черта. И те са преминали от хипер в хипофункция май 😀

# 646
  • На изток от Ада
д-р Станулов в Доверие ли се измести . Говорите за него все 1 е вълшебник,много ме грабна.
Последно team Цветков или team Станулов Grinning
Тъй де, веднъж Станулов, после Цветков. После Станулов!

Станулов обръща внимание,.не съм била при Цветков. Но от Чапанова нямах това внимание...

# 647
SGC, тихичко честито и до успешен финал! ❤🙏🙏🙏

Най-странните коментари са от Дани_радостин 🤦🏻♀. Опитвам се даже да не ги чета, не знам защо пише във форум за забременяване като баба й едно време не е писала по форуми 🤦🏻♀🤦🏻♀😂

# 648
  • Замък сред облаците
Теди си има своите личностни проблеми, не си заслужава хейта един болен човек.
SGC, тихичко честито и до успешен финал! ❤🙏🙏🙏

Най-странните коментари са от Дани_радостин 🤦🏻♀. Опитвам се даже да не ги чета, не знам защо пише във форум за забременяване като баба й едно време не е писала по форуми 🤦🏻♀🤦🏻♀😂

# 649
Спори със себе си, понякога тръгва спор в темата, няма нужда.
Това ѝ е сигурно 20ти профил от как следя темата.

# 650
SGC, честито! Даваш надежда, благодаря!

Към момичетата, които коментират т4, тъй като и аз съм на хормон и си го следя редовно:  Доколкото видях преди две седмици са пускани и тсх и т4, в отлични стойности. Сега е само тсх. Т4 не може ли да се е променило за тези две седмици? Откъде може да се съди при сегашното тсх, че т4 се е задържало на 19?

# 651
  • Замък сред облаците
Бавно се сменят нивата на Т4, неслучайно на 6 седмици се изследва по принцип.

# 652
Бях сигурна, че има добри новини, при толкова нови коментари. S.G.C. , честито. Много се радвам, пожелавам успешен и пухкав финал.
Аз вчера се видях с един некачествен ембрион 2АB, вече почти 3 годишен и неспиращ да лудее. Relaxed

# 653
  • Be realistic - plan for a miracle.
AB и АА не е ли доброто качество? Така мисля че ми обясни моята лекарка, когато коментирахме моя.

# 654
AB и АА не е ли доброто качество? Така мисля че ми обясни моята лекарка, когато коментирахме моя.

Прикачвам снимка. https://cdn-ccpfm.nitrocdn.com/QdACSIfSIZIIivtdlBnDwLwxpmLloOGS/ … UALITY-SCORES.png

Бяха им дали 17% шанс за успех.

# 655
S.G.C, Честито! Стискам палци за успешен финал! Лека бременност и сладичко, поспаливо бебе на финала! :Flowers Four Leaf Clover

# 656
S.G.C., честито и от мен. Стискам палци и съм сигурна, че зрънцето е много борбено и ще се развие в здраво бебче. Много хубава история, от която всяка от нас може да си направи изводи, че всичко е възможно, стига да имаме търпение и да вярваме Green Heart

# 657
SGS, честито. Много се радвам за теб! ❤🥰 Хайде всички стари кучета да се изнасят, време е! 🍀

И аз съм с дебела лигавица и въпреки това пия вит Е през целия цикъл предписан от ендокринолог. Сега на 12 ден ми беше над 10 мм. вече, а доминантен фоликул нямаше.

Д-р Райков и аз го харесвам. Той ми прави ЦС и хистероскопия за махане на полип и останах доволна. При Лилия Димитрова също съм ходила и изобщо не ми хареса.

Моя преглед мина при д-р Станулов. Слагам в скрит текст, че стана дълго.
Скрит текст:
Чудех се дали в Доверие ще му е по-спокойно на доктора - ами не. С 2 часа закъснение вървяха часовете и накрая на деня целия екип си замина и той си остана сам да до преглежда….не знам как издържа на това и само се надявам да се чувства добре.

И относно моя казус - каза да си избера инвитро или инсеминация. Единствената причина да ми предлага инвитрото е, да ме предпази от евентуален втори аборт, като направим ПИД. Въпреки това съвсем ясно ми каза, че според него няма да се повтори същата ситуация пак и шанса е 1% (което не ми се струва супер малко). Сподели ми, че неговата жена е минала през аборт и много тежко го е понесла и сякаш затова ме оставя да имам опцията за инвитро.

Аз от друга страна не се плаша толкова от А, от колкото от това че не знам колко още време ще се борим за първо дете, а си мечтая и за второ. И може би, ако сега направим инвитро, има шанс да си запазим по-млади клетки за евентуално второ дете… не знам дали изобщо трябва да имам такива мечти и надежди в момента, но това си мисля просто.

И последна страна на казуса е ако се решим за инвитро сега, така или иначе ще го самофинансираме и съответно не е ли по-добре да ида да го правя в Турция. Имам пълно доверие на доктора, но се притеснявам за новата ембриология в Доверие как ще е. В същото време знам, че ако решим да ходим към Турция нещата ще се проточат, а вярвам всички знаете как на никоя от нас не ни се отлага.

И така… не знам как ще го взема това решение. Аз си мислех, че доктора ще каже да правим инсеминации пак и няма да имам такъв избор.

# 658
S.G.S, прекрасни новини!
Вярвам, че това ще се окаже едно борбено и силно ембрионче, което на пук на всички проценти ще се превърне в прекрасен, пухкав бебок! Flowers Hibiscus

# 659
  • На изток от Ада
Ванила. Напр Selsera се отказа от Турция!
Защо не замразиш Я? Така ще имаш млади чакащи....
Аз бих направила 4 инсета , нз колко ти остават.

Общи условия

Активация на акаунт