Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 39 379
  • 984
  •   1
Отговори
# 765
Хаха почвай ги, пък дано е вашият месец. Hug

Ще купя довечера друга марка, пък да видим.

# 766
Какви необичайни симптоми сте имали преди закъснение? Мм всеки месец като наближи цикъла ме пита има ли признаци да ми идва и то всеки път си има. А той един ден ми каза то не е ли да си имаш същите симптоми но просто да не ти дойде и вярно при много бременности е така

# 767
  • Be realistic - plan for a miracle.
Няма конкретни. Приличат на ПМС. Дори гадене съм имала и се е оказвало ПМС. Имала съм и вени по гърдите, сърбящи зърна, придърпвания, боцкане... каквото се сетите.
Чисто лично мнение, но втренчването в симптоматика преди закъснение е рецепта за полудяване Grinning

# 768
Като бях бременна в деня на теста и преди него, нямах никакви симптоми, абсолютна нула. За разлика в останалите месеци, в които сме опитвали, и преди 4 г и сега, съм имала абсолютно всички видове симптоми, усещания, шести чувства, сънища, “знаци” от съдбата и т.н 😂😂

# 769
Както обичам да казвам - двуседмичното чакане трябва да върви с психотерапевт.

Допълвам се - с екзорсист също.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 17:13 от hardcandy

# 770
Jo di, честито!!!
Кенди трябват ми 12 бутона полезно, за да изразя колко съм съгласна с последното хаха,  добре, че е този форум, иначе щях да съм освидетелствана отдавна .....
редактирам се само да кажа , стиснати палци на Аниго и Eunoia Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 17:45 от kattes

# 771
Смеем се тука ама аз изминалата събота попаднах на една йога за баланс на хормоните и емоциите,  та 80 минути си прегръщахме яйчниците, утробата, щитовидната, хипофизата.. Леко останах с впечатление, че аз моите ги прегръщах една идея с повече ентусиазъм и замисъл от другите жени, дано не си е личало много.

# 772
hardcandy, разсмя ме Grinning И да е личало, голям праз.
Такива практики са много хубави, аз ако попадна и имам време със сигурност бих се метнала.

# 773
hardcandy Прегръщай ги, колкото и както си искаш 🙂 Аз много харесвам йогата, въпреки че не намирам време да ходя. Преди години ходех и на първите уроци за медитации заспивах и като нищо може да съм похъркала 😁

По натам си мисля да се запиша за бременни, ако има удобни часове и гаденето спре, че туко виж всички разбрат какво съм яла.

Аниго Стискам палчета за 2 чертички ❤

Salsera Съжалявам за развоя при теб. Дано скоро всичко се нареди при Вас и да е успешно до финал.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 19:24 от Пълнолуние

# 774
А имате ли някой симптом,  със който сте сигурни че е за цикъл?

# 775
А имате ли някой симптом,  със който сте сигурни че е за цикъл?
Аз си имам, независимо какво съм усещала преди нея, почне ли тая точно болка.. до 24 часа червената леля е на вратата.

# 776
Да - коремът ми става като плондер и започвам да ям кисели краставички в късни доби.
Също се наревавам за нещо предния ден задължително, ама истински - с хълцане, сълзи…

# 777
А пък при мен, щом почне някой да ме дразни как мига...е ясно положението Grinning а и ми изтръпват краката. Стават и едни кашкавалени и до няколко часа положението е "добър ден".

# 778
В инстаграм има една супер готина мацка комедиант, която има много скечове с МЦ. Simple Smile hayleymorris3
Имаше един скеч със закъснение и мисли за бебе и се сетих покрай дискусията.
Аз вече 30-40цикъла не съм пропускала да си въобразя, че има нещо. Но ни веднъж не е имало. Не всеки път са ми едни и същи симптомите(а понякога няма такива), което пък спомага допълнително за вкарване във филма.

# 779
Мен единственият признак на бременност преди теста ми беше, че станах необичайно ревлива.

Сетих се за този виц:
Скрит текст:

Последните проучвания показват, че типа мъже, които жената харесва, зависи от менструалния й цикъл.
Когато жената е в период на овулация, тя предпочита мъжът да е красив, сексапилен и с добре оформено телосложение, докато по време на менструация жените предпочитат мъжете обляни с бензин, запалени, с ножица забита в слепоочието и стик за крикет в задника.

Общи условия

Активация на акаунт