Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 131 789
  • 928
  •   1
Отговори
# 825
Май не намаля парфюми, сега се загледах и аз в кошницата

# 826
Математиката в Дъглас пак ми убягва. Това са си почти -50%, не 15 както пише с кода.. Който иска нещо от тази марка май сега е момента като гледам. Моят Сантал Кармин го няма така че съм пас...
Иии вече май не мога да комбинирам намалението с кода. Явно четат и са се задействали бързо. Аз си напазарувах добре тия дни, но свърши Stuck Out Tongue Winking Eye Важеше за нишови - Carner Barcelona, The Merchant of Venice, Bond No 9, Atelier Cologne, Atelier Versace екслузивните, Armani Prive, и др. Те и без код имат добри отстъпки между 20 и 40%, но с него офертата стана неустоима Sunglasses

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 17:27 от The Emptiness Machine by

# 827
# 828
# 829
Ясно е на кой аромат е аналог. Силно хвалена във Fragrantica.
https://makeup.bg/product/767542/

# 830
Може ли да напишете кода за Делириум. Благодаря

# 831
Може ли да напишете кода за Делириум. Благодаря
Densi25

# 832
Аз си търся код за Брасти.Няма ли поне за първа поръчка?

# 833
За Brasty има код за отстъпка, само за поръчка над 200 лв. Независимо дали е първа, или поредна. Ако помня правилно, смъква 20 лв.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 21:48 от Magda Dimitrova

# 834
  • София
Момичета и момчета, поръчвате ли от Druni и с какво си ги превозвате до България?

# 835
Момичета и момчета, поръчвате ли от Druni и с какво си ги превозвате до България?
Аз поръчвам .Често имат намаление от 10 или 12%.Използвам Габиели и съм доволна.Преди използвах Лерон,но с тях става по бавно и веднъж кутията ми беше отваряна.

# 836
Лерон от Април 2023-та не доставят пратки от Испания. Информацията в сайта за склада им в Мадрид е премахната вече. Да не се подлъже някой с поръчка през тях!
Използвайте друг превозвач - Габиели или България Експрес ( BGExpress).

# 837
Здравейте! 🌸 Наскоро направих покупка от физически магазин на Нотино и служителката каза, че започват да внедряват клиентска карта (с QR код) и ми я сканира от приложението, но не можа да ми уточни за какво ще се ползва - дали за натрупване на точки, ваучери, отстъпки, т.н., тъй като преди броени дни било въведено това. Някой има ли повече информация каква ще е идеята на клиентската карта? Благодаря предварително!

# 838
Няма описани точки и прочее.

# 839
За тези,които имат Sephora  в своя град:blush:

Общи условия

Активация на акаунт