Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 131 918
  • 928
  •   1
Отговори
# 90
И аз днес получих 4 комплекта плюс пълноразмерен парфюм. Нямам никакви подаръци. Нито 5 лв за следваща поръчка...

# 91
Днес бях в Дъглас и пробвай Клое-то. Много ми харесва.
Имам и един нишов с рози , много по-добър е, но и Клеото е доста добро.

# 92
  • на терасата
Имам и един нишов с рози , много по-добър е
Кой е този парфюм?

# 93
# 94
# 95
  • Варна
От мейкап 5 комплекта с мостри нито една подарък. А YSL Y le Parfum мострата е точно 1 см, което няма как да е 1,5 мл. Добре, че ЛМ не го хареса. В миналото е имал eau fraiche и него много си го харесваше,  докато синът ни го изпръска.
3 от комплектите са за колежки, дано и там няма липсващи количества, че ще ми неудобно.

# 96
  • София
Благодаря за споделените оферти. 4 комплекта мостри от Мейкъп всички са х 1.2 мл. преобладава Шанел. Очаквам новото Chloé.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 22:58 от chanel19

# 97
Дали ще го дочакаме новото Клое? Вчера го пробвах и ми хареса, но видях че в сайта на Дъглас точно 10 мл са 70 лв. Сега и товарителницата която ми пратиха от мейкъп я няма , може грешката да е при мен. Ако пратят ок, ако не- нямам драма. Аромата ми хареса , различава се от Клое едп и е доста интересен. Не бих го нарекла върло розов. Шишето на живо също много красиво.

# 98
  • Бургас/Пз
Имам товарителница от Мейк ъп за Клоето , обаче втори ден стои, без да мърда в статуса на Спиди. Някой получи ли го вече.

# 99
# 100
  • София
Дали ще го дочакаме новото Клое? Вчера го пробвах и ми хареса, но видях че в сайта на Дъглас точно 10 мл са 70 лв. Сега и товарителницата която ми пратиха от мейкъп я няма , може грешката да е при мен. Ако пратят ок, ако не- нямам драма. Аромата ми хареса , различава се от Клое едп и е доста интересен. Не бих го нарекла върло розов. Шишето на живо също много красиво.

И аз имах товарителница в страницата на Спиди, днес вече я няма. Според мен нищо няма да получим.

# 101
  • София
Имам товарителница от Мейк ъп за Клоето , обаче втори ден стои, без да мърда в статуса на Спиди. Някой получи ли го вече.
Пратките идват от чужбина. Отнема около 4-5 работни дни.

# 102
  • вкъщи
Аз имам товарителница, но не мърда статусът и. Мейл нямам.

# 103
  • БГ
Няма движение защото още не е влязла в страната пратката . Когато вече е в страната - ще се отрази .

# 104
Получавам поръчките си от make up винаги 2-3 работни дни след имейла, че са изпратени. В конкретния случай е изпратена вчера.Товарителницата ми е активна,  във фактурата е посочено количество от 100 мл., така че мисля, че всичко е наред. Остава само парфюмът да ни хареса. Благодаря за споделената оферта 🌹

Общи условия

Активация на акаунт