Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 131 913
  • 928
  •   1
Отговори
# 120
  • BG-DE
Моето Chloe от немския Мейкъп току-що дойде, 100-ца 😊 Сигурна съм, че и поръчките от българския пак ще са 100-ци.

# 121
аз още нямам мейл с товарителница от мейкъп, уж трябваше да пристигне вчера или днес. Дано пристигне в началото на другата седмица, че ми предстои пътуване и бих го взела

# 122
Ще бъде интересно колко парфюма сме поръчали? Със сигурност са много.
Една анонимна анкета?

# 123
  • София
Имам товарителница от Мейк ъп за Клоето , обаче втори ден стои, без да мърда в статуса на Спиди. Някой получи ли го вече.
При мен мръдна, че утре ще е в офиса на Спиди. Ще мога да го взема в понеделник.

# 124
И аз имам мейл утре да си очаква парфюма Chloe, но ми стои сума 60,41 лв Hushed. Колко е ваучерът за РД, че наскоро си попълних датата на раждане, да не би да е за това, да са го приспаднали?

# 125
аз още нямам мейл с товарителница от мейкъп, уж трябваше да пристигне вчера или днес. Дано пристигне в началото на другата седмица, че ми предстои пътуване и бих го взела
Моят мейл е от Спиди. От Мейкъп никога не получавам мейли, нямам представа защо. Номера на товарителницата си видях в сайта им, в "История на поръчките", като отвориш конкретна поръчка, в дясно има телефон, адрес и отдолу товарителницата.

# 126
Аз поръчах от makeup този Скандал и го чакам утре.
 Не знам откъде е пратен но изключително бързо пристига. Имам известие от Спиди За пратката

# 127
И аз имам мейл утре да си очаква парфюма Chloe, но ми стои сума 60,41 лв Hushed. Колко е ваучерът за РД, че наскоро си попълних датата на раждане, да не би да е за това, да са го приспаднали?
Приспаднали са го, да! 70.41 го поръчах и аз. Flowers Hibiscus

# 128
Ако някой го види на “по-приемлива” цена да каже.
Моля 🥰

# 129
И аз поръчах Клоето от любопитство, не съм от най-големите фенове на розите. Утре пристига, но ще мога в понеделник да го взема. Ако не ми хареса ще го предложа тук.

# 130
Ако някой го види на “по-приемлива” цена да каже.
Моля 🥰
От Англия устройва ли те? Аз го пробвах днес и на тази цена бих приютила 30 мл. 100 мл също не е на лоша цена.
Ето още една още по-изгодно цена:
https://www.perfumesclub.co.uk/en/hermes/barenia-eau-de-parfum-s … cargable/p_30283/

https://www.cosma-parfumeries.com/uk_en/hermes-barenia-eau-de-parfum.html

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 21:22 от Lale_Lili

# 131
Честит на всички, които го поръчахте и ще ще го получите. Flowers Rose
https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-L-Eau-de-Parfum- … e-2024-96145.html
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 08:17 от Magda Dimitrova

# 132
# 133
Взех Клоето. Вярното е.

Честит Празник!

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 12:18 от Chocolat_

# 134
  • Бургас/Пз
Взех Клоето. Вярното е. 100 мл.Grinning

Честит Празник!
Хареса ли ти Simple Smile