Изпитани сайтове за парфюми - септември и октомври 2024

• 130 049
  • 928
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, дали отново има втори код, който се комбинира с fra18? Два дни дремах и сега се сетих за един много любим аромат, който бих искала да подновя.

# 391
  • София
Здравейте, дали отново има втори код, който се комбинира с fra18? Два дни дремах и сега се сетих за един много любим аромат, който бих искала да подновя.

Снощи не се получаваше.

# 392

Естествено! Сигурно до ден - два ще има нови.👍

# 393
Интересни ми е откъде е тази категоричност? Simple Smile
Бих се радвала, но досега такава ситуация (с кодове, извън обявените на сайта) не си спомням да е имало.

# 394
#хваля се
Благодаря за споделените кодове за Нотино!
Супер съм доволна! Поръчах вчера сутрин и 24 ч по-късно пратката ми от Нотино е при мен!
Новият Мюглер тествах на място, след вашите хвалби, много го харесах, но реших, че първо ще взема 10 мл да разнося хубаво. Цената вчера се получи супер за тези 10 мл, добави и подарък 👌

# 395
Мюглера ви без целофан ли е? Моя няма и аромата се усеща леко без да съм пръскала. Питам защото от Нотино 2 пъти вече ми пращат пръскани мостри, да не кажа празни...

# 396
Мюглера ви без целофан ли е? Моя няма и аромата се усеща леко без да съм пръскала.

Без целофан беше, но с празен ход, нямам съмнения за автентичността му ✌️

# 397
  • Бургас
Ако питането е за 10 мл почти на всички брандове са без целофан

# 398
  • София
Някой помни ли случайно колко е била стотицата на NR Musc Nude в Парфимо. Сега го няма и не мога да видя. И дали се е появявал като Тестер.

# 399
Някой помни ли случайно колко е била стотицата на NR Musc Nude в Парфимо. Сега го няма и не мога да видя. И дали се е появявал като Тестер.
Имаше само от 30 и 50 мл.Също така и комплект с 50 мл ,на цена около 120 лева.100 мл не съм засичала.Бях поръчала комплекта,но ми отказаха поръчката.После доста си почах да ми върнат парите.

# 400
# 401
Търся Gentle Fluidity Silver на Арменеца за по-добрата ми половинка и 35 мл от Grand Soir за мен. Някой да е попадал на оферти за тези аромати. Също така не се ли предлагаше бранда и в Делириум? Не ми излизат в сайта.

# 402
Здравейте!
В сайта на Delirium не са показани, но в магазина в Парадайс има всички парфюми на MFK, но не и по 35 мл.
Добра цена за Xerjoff Naxos (без опаковка).
https://parfium.bg/xerjoff-xj-1861-naxos-uniseks-parfyumna-voda-bez-opakovka-edp

# 403
# 404

Общи условия

Активация на акаунт