Звездни компромати - Септември'24

• 360 661
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 2 685
  • Sofia
+1 за последното мнение. Смесени са истини и лъжи.

Преди време пак спорихме тук за Бионсе и Алая. Бионсе има глас като звяр, та едва ли е било нужно да убиват някой, за да й разчистят път. Все едно на сцената може да има само един изпълнител. Както виждаме има място и за Риана,  и за Бионсе на върха.
А че Бионсе била лесбийка - тези драми с любовницата на Джей Зи (помним Беки с хубавата коса и признанията на Джей Зи), заради които се биха със сестра й опровергават тази теория.

# 2 686
Това с Уитни Хюстън е нещо като Елвис е жив.
Като са я убили, а също и дъщеря й, кой получава приходите от песните й сега?

# 2 687
Постът е много добре систематизиран, но това с Уитни ми е в повече. И като убият дъщеря й - какво, взеха роялтито от песните ли?

# 2 688
  • Sofia
Това с Уитни Хюстън е нещо като Елвис е жив.
Като са я убили, а също и дъщеря й, кой получава приходите от песните й сега?

Семейството й получава приходите от проектите с нейно име. Продали са и правата за част от песните й. Доведена сестра, някакви чичовци и т.н пише в пресата.
Даже се твърди, че те са й помагали да си набавя дрога, та по-скоро те са я убили.

# 2 689
Снимката с Уилям не е от партитата на Диди, а от концерт в памет на принцеса Даяна.
Ъшър днес е изтрил всичките си 7000 публикации в Х. Което е безсмислено, защото нищо в интернет не се губи.
Не само Дженката се тресе.

# 2 690
Никъде не написах, че всичко е истина. Предполага се, че всички имаме критично мислене, но съм склонна да вярвам, че в по-голямата си част фактите са такива. За убийството на Уитни Хюстън твърденията са, че той е искал пълен контрол над нея, който не е получил. Няколко дни преди да умре се скарват жестоко, а дъщеря ѝ става свидетел на част от скандала. Певицата Бранди е получила бележка от Уитни Хюстън, на която и до ден-днешен не се знае какво пише, тъй като и тя е “слуга” на Клайв Дейвис. Ray-J (брат на Бранди и участник в онова видео с Ким Кардашиян) е последният, който я вижда жива. Сестрата на Уитни Хюстън е видяла тялото ѝ в моргата и е разказала, че цялото е било в синини. Намеква, че е бита и не е просто умряла, лежейки във ваната.
Четох и за Кейти Уайт, която е била любовница на Джей-Зи. Тя умира точно 2 дни преди да даде интервю, в което планира да разкаже всичко за отношенията им.
За Ъшър и Диди също се твърди, че имат 18+ видео.

# 2 691
Ако е имало съмнения за смъртта на Уитни, то тя щеше да бъде разследвана. Уитни Хюстън беше наркоманка и никой няма вина за това.

# 2 692
  • на село
Не виждам защо трябва да се тресе Дженката - и тя е била жертва. Не била казала нищо сума ти години - и аз да съм, няма да кажа - живее ми се.

В шоубизнеса мъжете дърпат конците. На жените се налага да правят компромиси, за съжаление. И да, има много момичета, които пеят като зверове. Ама не пробиват.

А Бен Афлек е такъв пропаднал тип - алкохолик и комарджия. И той, моля ти се щял да се разграничава. Миличкият, жените му се въртят на пета.  Отървала се е Джей Ло.

# 2 693
  • Враца
Бийонсе не беше ли вече изградена звезда с "Дестънис чайлд", преди да се хване с Джей Зи и да направят хита Crazy in love?
И дори аз, в далечна България, не особен фен на този стил музика, я знаех тогава и припявах на песните на групата.

Човек като има афинитет към конспирациите може да нагоди и намести какъвто си поиска съществуващ факт към която иска измислица.

Впрочем аз очаквам все пак да излезе някакво инфо за тези клипове или пък свидетелски показания, ако може и подкрепени с някакви доказателства, за това, че Пи Диди е правил нещо незаконно и против волята на някого.
От кога сексът, пък дори и групов или придружен с разни по-така секс- играчки и помагала, прави някого престъпник? Хайде да видим. Ще има развитие в едната или другата посока, щом нещата са тръгнали вече.

Относно Риана- примам за легенда историята, че на 16г. е подписала договора си с тази заплаха. За да я заплашват, трябва да й предлагат нещо, което да й навреди. Дали й е навредило това, че стана супер- популярна певица за 1 нощ, както и една от най-богатите жени на света, която буквално на 30 години може без угризения да се "пенсионира"- тоест да не работи никога нито тя, нито близките й, и охолството на всички да е гарантирано?
Освен това може би малко наивно, но вярвам, че прозорците на небостъргачите не се отварят и няма как да излети през прозореца.

Приемам себе се като човек с критично мислене, но и с чувство за справедливост.
Ако някой от споменатите в публикациите по-назад е извършил престъпление- нека да си понесе съответните последствия.

# 2 694
  • на пистата
Навързани са като свински черва там.
Слушам една мацка(не знам коя е) в тик-ток.Казва,че и Мери Джей Блайдж трябва да бъде обвинена.Тя пък каква роля може да има?

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 20:09 от NaM

# 2 695
О боже дано Мери Джей да не е замесена

# 2 696
Бела Хадид. Абсолютен трепач е напоследък. По-хубава никога не е била.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 20:24 от Анонимен

# 2 697
От кога сексът с малолетни не е престъпление? Направо не вярвам, че може да има подобни изказвания.

# 2 698
За Мери Джей Блайдж и Диди от години има слух, че са били повече от приятели. През 90-те години е “минала” още и през Nas, Danny Boy (който даже разказва в интервю, че са били интимни, когато той е бил на 15 г., но не се има за жертва), Grand Puba, че даже и Тупак, а всички тези връзки са били в разстояние на 4-годишен прозорец. Диди е казвал на артистите, с които подписва, че ще имат и брак с него като награда. От години се е носел слух, че Мери Джей Блайдж е била бременна от него, но я е принудил да абортира. Нещо, което бившата му съпруга е знаела и е искала да спомене в книгата си. Отнасял се е с нея , както с всички останали жени - унизително, бил е и физически агресивен, а белегът под окото ѝ бил от него. Каси има същият белег, но над веждата ѝ. По-същественото е, че Мери Джей Блайдж е бисексуална, участвала е в партитата му, както и са правили тройки с Каси. Обвиняват я в грууминг, а снимките в скрития текст “намекват” също за близост.
Скрит текст:
Скрит текст:
Пак казвам - не знам каква част е истина, но съм меко казано отвратена. Надявам се не само той да си получи заслуженото, но и да заживеем в общество, а и в свят, в който не жертвите, а насилниците да се срамуват и да бъдат сочени с пръст.

# 2 699
  • Враца
От кога сексът с малолетни не е престъпление? Направо не вярвам, че може да има подобни изказвания.

А доказателства за нещо такова има ли? Или още се говори само.
Например Ар Кели го осъдиха за Алая и други. За принуда, за секс с малолетни.

Общи условия

Активация на акаунт