Звездни компромати - Септември'24

• 360 683
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 2 670
Пъф Деди е по-стар псевдоним. Пи Диди му е по-новото ребрандиране.

# 2 671
Хари има единствено снимка на някакво парти с Диди. Там е и Уилиам. :/
Иска ми се да вярвам, че е случайност при тях и че те не са били замесени по никакъв с тези неща. Че ще е вече наистина прекалено.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 17:58 от Анонимен

# 2 672
Снимка с нашумели и известни музиканти за онова време. Не вярвам спрямо тях да е имало нещо.

# 2 673
Общото между всички -Харви, Диди, Епстийн, са ухилените снимки с Опричка. Тя ми е далеч. далеч по-неприятна лицемерка от повечето звезди в Холивуд.

# 2 674
  • София
Камелия при Светльо Иванов в 120 минути, като изключим носа, изглежда страхотно. И имаше топки да цитира Бебчо Халваджиян и да каже, че не му прави чест, ми евала.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 18:02 от Illit

# 2 675
Общото между всички -Харви, Диди, Епстийн, са ухилените снимки с Опричка. Тя ми е далеч. далеч по-неприятна лицемерка от повечето звезди в Холивуд.
Опра и Наоми Кембъл винаги се появяват в тези истории и винаги се измъкват незабелязано… много са ми противни и двете.

# 2 676
  • София
Лени Кравиц и Кайли Миноуг на Ф1 в Сингапур
Скрит текст:

# 2 677
  • Sofia
Ама разбира се, по средата на разследване, без дори да е заловен разследваният, ФБР отиват на гости на Бен Афлек да му разкажат за жена му. Има ли някаква по-логична история някъде, понеже тази звучи направо нелепо?

# 2 678
Това за Бен Афлек не ми изглежда меродавно. Ще се опитам да систематизирам всичко изгледано и прочетено до момента…
Преди време аз и още няколко човека коментирахме в темата, че отпадъкът Пи Диди е заподозрян за убийството на Алая. Към днешна дата се говори, че Джей-Зи е истинският поръчител. Упорито и с години я е свалял, движили са се в един кръг, но очевидно всичко е било без успех. Така в един момент се появява Бионсе, която не е толкова голяма звезда, но чрез убийството разчиства сцената за нея. Към брак с него я подтикват родителите ѝ, защото има слухове, че всъщност е лесбийка и по този начин искат да я “насочат” в по-добрата за нея посока. Саша Фиърс е алтерегото ѝ и преди години създаде албум в негова чест, но за публиката остава скрит фактът, че всъщност това е истинската Бионсе. Thinking
1. Ким Портър (бившата съпруга на Пи Диди) умира преди 6 години от пневмония, но без да е проявила симптоми. Смъртта е мистериозна, а месеци преди да настъпи, тя е планирала да разкрие в книга проблемите в брака им, съдебните битки, както и желанието на бившия ѝ мъж тя да използва един определен вид играчка в леглото, която е предназначена за … задния му двор Mask
2. Tupac и Notorious B.I.G са убити по негова поръчка. Фейт Евънс, която е майка на детето на втория, е знаела, че той е поръчител, но въпреки това изпява с него “I’ll be missing you”
3. Jaguar Wright също споменава горното в едно интервю. Тя е била беквокал на Джей-Зи, както и е била част от хип-хоп група. Талантлива певица, на която те двамата в последствие скапват живота. Била е дрогирана и изнасилена на freak off парти. Тя е една от малкото, които се осмеляват да говорят (заедно с Кат Уилямс и 50 Cent) за всичко, което той прави. Години наред тя и детето ѝ получават заплахи за живота си, премества се дори в друг щат, но въпреки това не е спирала да разказва всичко, което знае за тях.
4. Посочва Клайв Дейвис като истинския виновник и създател на чудовището Пи Диди. Музикален продуцент, носител на Грами , партньор на Диди в бизнеса, но и в леглото. Mask
5. Уитни Хюстън не умира в инцидент, а по желание на Клайв Дейвис. Диди е знаел и е помогнал, а смъртта ѝ е ритуал, който по-късно празнуват на такова парти няколко етажа по-нагоре докато във ваната все още лежи мъртвото ѝ тяло. При аутопсията установяват че на места по тялото ѝ кожата е липсвала, защото е била разтопена , т.е. била е толкова дрогирана, че не е усещала колко гореща е водата. Дъщеря ѝ умира по същия начин, защото е била пряк наследник на приходите от песните ѝ.
6. Ъшър “сервира” като дете Джъстин Бийбър на Пи Диди, знаейки какво го чака, защото той е преживял абсолютно същото.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 20:33 от welcometoheaven

# 2 679
Ит последния пост тръпки ,меко казано ,ме побиха

# 2 680
София Лорен и Карло Понти (мъжът, който я превръща от Sofia Costanza Brigida Villani Scicolone в Sophia Loren:

Скрит текст:

# 2 681
"На 27 декември 1999 г. в нощен клуб, в който се намират Комбс и приятелката му Дженифър Лопес, става сериозна престрелка. След полицейска проверка в автомобила на Шон Комбс е намерен пистолет. В продължение на няколко години Комбс е въвлечен в непрестанни съдебни преследвания по обвинение за незаконно носене на оръжие."

Това е всеизвестен факт. Едва ли Афлек не е знаел никога за това. Сега арестуваха PD, но едва ли не се е шумяло месеци преди това. Не е ли основателна причина Афлек да разкара Лопез по-бързо, отколкото е предполагал, че ще се случи?

# 2 682
Холивуд си знае всички номера. Кой с кого ляга и става, кой какви партита прави…Всичко е публична тайна и вълнението е само за плебса, който се възмущава и отвращава. А иначе, те, звездите, си знаят историите. Откакто хората се делят на бедни и богати и известни и неизвестни, съществуват “богове”, които си правят каквото си искат и обслужващ персонал.
Лошото за такива “богове” е, че винаги идва ден, в който всичко приключва. Но, лицемерието на Холивуд е безкрайно. Всички знаят всичко, а си мълчат удобно.

# 2 683
Welcometoheaven, прочетох поста ти и направо се опулих. Ако всичко това е вярно, то там са от черен по-черен и едва ли има шанс всички виновници да си получат заслуженото.

За Клайв Дейвис знам съвсем малко, от мемоарите на Гари Барлоу, на когото е станал мениджър след края на Тейк Дет. Нищо лошо или скандално няма в книгата, но от описаните няколко случки така е водил кариерата му, все едно е искал да го провали. В крайна сметка точно това се е случило, след два албума Гари го уволнява, но въпреки това изпада в девета глуха и търпи присмех и подигравки.

# 2 684
Това малко с Фейт Еванс, която се мести в друг щат и не спира да говори какъв е П Диди, а в същото време последният й съпруг с който е от 2018 до 2023 е голям приятел на Диди - Стиви Джи. И това с Уитни и дъщеря й вече някак си... стига бе.
Това пък Джей Зи да убива Алия с още няколко човека на борда, само да разчисти пътя на Бионсе...Ще кажеш че на световната музикална сцена има място само за една r&b певица..

Със сигурност има супер много истина, но някои неща са просто извън реалното

Общи условия

Активация на акаунт