Идеи за почивка за по- възрастни

• 1 060
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте момичета!
Искам да направя подарък изненада на моите родители- почивка за двама, на някое хубаво местенце сред природата в България. Въпросът е, че аз, както и те, не сме пътували особено много из България (както и в чужбина де). Майка ми има заболявания противопоказващи балнео лечения и най- вече радонови пари.
Моля ви дайте предложения за хотели/ къщи за гости, сред природата, които да са в Централна България Heart Exl

# 1
  • Melmak
Мислила ли си за Рибарица, Трявна?

Не мога да ти дам препоръки за хотел, но и зависи човек какво търси като цена, местоположение и изискване.

Аз по-скоро бих те насочила да помислиш в друга посока. Вашите дали искат подобна екскурзия?
Пътува ли им се? Споделяли ли са, че искат да ходят някъде?

С какъв транспорт ще се осъществи? С тяхна кола? Или с автобус, организирано? Имат ли възможност с техен транспорт?

Давам ти пример - майка ми отказва да се вози на автобус. Не иска да чуе. Защо - не мога да ти кажа, но фактът е, че отказва. И не иска да ходи никъде. Не казвам, че майка ми е пример. Обаче ако на нас ни се пътува и обикаля, не значи, че и на родителите ни им се иска същото. Понякога имат свои съображения, може да им се подуват краката от път в автобус или нещо друго. Мислехме да ходим със свекърите до Италия и се оказа, че те не бяха много “за” по техни причини. Щеше да е доста тъпо ако ги изненадаме с билети за самолета. Моят съвет е да обсъдиш предварително с вашите и след това да действаш.

# 2
Трявна. Чист въздух, природа, красота. Място където можеш да си върнеш душата в тялото.

# 3
  • София/Севлиево
Може и Троян или Тетевен,но препоръки за хотел/къща за гости не мога да дам, защото ние ходим само на места, където има минерални басейни -Чифлика, Шипково,Павел Баня,а доколкото видях не се търсят подобни.

# 4
Благодаря ви за отговорите!
Със собствен транспорт ще се пътува, а иначе със сигурност ще се допитам първо до тях преди да запазя каквото и да е. Просто бих се радвала да успеят да си отдъхнат някъде сред нашата природа.
Simple Smile

# 5
Копривщица е приятен град. Не съм била отдавна и не мога да препоръчам хотел, но самият град е много красив, като музей

# 6
Пещерата Проходна с отсядане например в Дипломат плаза в Луковит. Само името е "пещера", паркира се почти пред входа и се върви почти по равен терен. Не знам колко са възрастни родителите, но това със сигурност няма да ги затрудни ( само да си носят резервни обувки, че обикновено е доста кално).
Снимката е от Интернет

# 7
Елена, Трявна, Боженци.
Места за релакс. Природата е уникална. Но наистина е добре да ги попитате и тях.

# 8
Аз малко с по-различни разсъждения...
Възрастни хора, без да избера с тях, не пращам никъде. После ще ти омрънкат света...
Сядаш и харесвате заедно. Природа, ала бала.. едва ли ще се разхождат повече от хотела и около. Особено ако нямат навици да пътуват и да отсядат на нови места...
Ти си ги познаваш. Какво обичат да правят, помисли. На възраст не обичат да променят навици, колкото и да ти се струва подходящо да ги водиш на "природа".
Къде е отправната точка? Ако ще е път 2-3 часа в завои едва ли ще ги спечелиш...

Общи условия

Активация на акаунт