Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 107 307
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 240
То като цяло цялата им игра е безумна.
Иначе сега има намаление с Била карта на Швепс и се чудя дали да купувам, но… Първо 6те лева мин.стойност, второ малкото награди..

# 241
  • Пловдив
Розовият тоник тази година е на почит у нас с розов джин. Утре ще си купя 3 наведнъж, вместо 3 по 1. Ще се изпие. А и билла ми е кварталният магазин.

# 242
  • Пловдив
Игра на Tedi в някои търговски обекти

# 243
Здравейте и честит нов месец. Нека валят награди. Имаше една игра на Ариел в Кауфланд с награда Плейстейшън. Някой има ли информация, че не я намирам?

# 244
# 245
Мечето на Помбер

# 246
  • София
Добро утро и Честит празник!
Ако някой има излишни МБ на Йетел ,ще помоля за синчето🤗

# 247

Иначе вчера си купих морени от Била на две бележки. Номерата и на двете са двуцифрени. Системата изобщо не ги приема. Започнах да слагам нули отпред, но пак не се получава. Изписва някаква грешка. Sad
За същия проблем писах на 7 дейс и ми се обади едно мило момче. Знаели за проблема с двуцифрените бележки от Била и щели да ги зачетат при награда. За да ги регистрирам да сложа две нули след номера на бележката.

# 248
  Само за гр.Пловдив е,ако някой го иска?

# 249
Някой може ли да подскаже за тениската на кола! Имам само един код, чудя се кога да пробвам!

# 250
  • София
Здравейте и честит нов месец. Нека валят награди. Имаше една игра на Ариел в Кауфланд с награда Плейстейшън. Някой има ли информация, че не я намирам?
Това беше играта, до 31.07. Победителите най-вероятно вече са си получили и наградите:
https://pgonlinepromos.bg/KauflandMbciRaffle

# 251
искаха ли опаковка, че едната съм я хвърлила

# 252
Здравейте! Някой дали спечели велисипед от Пиринско, получил ли е съобщение за наградата и на кой имейл може да се свърже човек с тях? Ако някой може да помогне, благодаря!

# 253
  • София
Здравейте, дали някой е видял игра в Лидл, със закупуване на Киндер шоколад, за спечелване на абонамент в Уча се?

# 254
  • Велико Търново
Здравейте! Някой дали спечели велисипед от Пиринско, получил ли е съобщение за наградата и на кой имейл може да се свърже човек с тях? Ако някой може да помогне, благодаря!
Имаше пост тук с печелившите.

Общи условия

Активация на акаунт