Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 102 949
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 60
Някой ако иска да разменим раницата на Кока Кола от новите награди, може да ми пише. Имам я.

# 61
  • Бургас
Благодаря за темата!
Записвам се с  Тениска "MARVEL". Още не бяха излезли другите награди като я спечелих.Simple Smile

# 62
  • Русе
Оле, за първи път са ми изтрили коментар, предполагам защото подарявах нещо и най- вероятно не е по правилата на групата. Здраве да е!
Сега, обаче ми се иска да подаря още нещо / надуваемо легло/ неща, искаше ми се тук, тъй като групата във фейса е по скоро за продажби, а и тук съм от над 10 години, познавам повече хората.
С нетърпение чакам печелившите от играта на Лидъл и ОМВ, много бих искала ваучера за гориво. Иначе ни в Пиринско съм извадила късмет, ни в играта на Савекс и Лидъл.

Подарих кошницата! Модератора дали би могъл да изчака мъничко, да намеря дом и тая щуротия от Милка Simple Smile
Леглото подарено!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 11:10 от cvete7575

# 63
Като изключим боята за коса от форума, абсолютна суша си е от месеци. Късмет ви пожелавам Simple Smile
Чакам тегленията на кока кола и Лидл за ваучерите за гориво.
Цвете, и други са подарявали. Не мисля, че е заради това. Редовно се споделя кой какво е подарил, или подарява, или благодари на някого за подарено нещо.
Обаче си имаме и тук непознати, които се шмугват само за аванти, или за някои далавери, бъгове и такива неща.

# 64
  • София
Няма ме в играта на Лидл, а толкова много се надявах на кафе машина - от години искам да си.. спечеля една, ето това за мен е супер готина награда, примерно, както и прахосмукачка робот, телевизори, лаптопи, таблети и т.н. Мрън, мрън, мрън.

Чакам ШЕЛ да обявят за велосипедите, имам над 20 кода участие там, играх и за тези "малките" награди, но абсолютно нищо.. хем се пробвах и за тези, които са повече и уж шансът е по-голям...не видях и много в темата да се похвалят с нещо спечелено оттам...

# 65
Здравейте може ли някаква подсказка за чашите на кк.Нещо като орентировъчен час или някаква друга тънкост.Благодаря.

# 66
Честит ни септември, да е топъл, цветен и да си спечелим по някоя желана награда! 🍁
Благодаря на Захарчето и Станимир за поддръжката на темата! 🌹 В момента играя по-рядко и само в някои игри и ми е голямо улеснение като преглеждам постовете с игрите на Станимир.
Този месец усилено ще се включа в игри за ваучер за уча.се, много полезна награда за седмокласник, какъвто и аз имам. Също в игрите за пералня. 🙂
Успешен месец с много усмивки на всички! 🍀

# 67
  • София
Да започна седмицата с наградки от ИГ и ФБ:

А тази бебешка кутия вече пътува към един малък сладур от форума💙

# 68
Август приключих с чаши и сак от КК.Участвах с по няколко бележки в Морени(4 пъти)7 days(6),метна(6),Шел (3),Туборг (20 кода),и нищо не спечелих…мрън.Очаквам тегленето и на безвкусната бира гараж.Адмирации за подарените неща,че виждам търговската група е много активна. 1:0 за КК и тениската .

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 14:15 от tedi_kati1

# 69
  • Samokov
Получихте ли ваучерите за приключение от последното теглене на кока кола?

# 70
Може ли линк за играта на seven days и Кауфланд ?

# 71
От много отдавна не съм се включвала в темата. Бях спряла и да играя. То като няма нищо от никъде, и меракът заминава. Пускам по някой и деуф коментар в ИГ, но и от там нищо.
Септември е моят месец и може би ще се включа някъде и затова ще следя темата Simple Smile
Успех на всички! Simple Smile

# 72
  • Пловдив

играта e с изпращане на смс на номер 108004

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 14:07 от dundi73

# 73

Ето линк към условията:

https://lion.app.box.com/s/ae25ish82br73qyavdc3rvoqpjk873gv

# 74
В ФБ страницата има игра на Леки с качване на детска рисунка и награда мече.

Общи условия

Активация на акаунт