Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 432
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 705
Подарявам
Подарени
Скрит текст:
Според теб вторият (котешки) купон има ли ограничение в количеството? И аз имам такъв. Четох, оглеждах, но май нищо не пише.
Мисля, че няма ограничение, но най-добре питай първо на информация. В Кауфланд вече почти нищо не може да се връща, след като е излязла касовата бележка ( дори да не си напуснал още магазина).

# 706
Снощи подадох бележка в Киндер и два часа по-късно получих мейл,че е одобрена.

# 707
  • оттам, откъдето започва България
Как става това с подаряването на купоните? Изпратих шоркът с QR кода на картата, но не става.

Трябва да е активиран купонът.

# 708
Как става това с подаряването на купоните? Изпратих шоркът с QR кода на картата, но не става.

Трябва да е активиран купонът.

Активирах ги, направих снимката и я изпратих.

# 709
  • оттам, откъдето започва България
Тогава би трябвало да стане.

# 710
  • Там...
Получих 3 точки за 1.5 л Фюзтий. За предишните големи бутилки получих само 1 т. Същият магазин, същото изписване в касовите бележки...

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 09:21 от RLY

# 711
  • София
RosMar, със същите котешки храни се опарих преди месец и затова попитах. Там обаче си пишеше, че е до 5 бр. на купон. Не бях видяла и взех над 10. Котките ми са много, а пакетчетата са много мънички. Като видях касовата бележка, отидох веднага на информация, за да върна тези над 5 бр. и не искаха. Не можело да се връща нищо хранително, дори да не е излизало от магазина.

# 712
"Абонат"... 🙂

# 713
  • Бургас
😂😂😂
Да са му честити 😂😂

# 714
# 715
  • Елхово

H&S изпращат емейли

# 716
H&S от Кауфланд са изтеглили. Имам имейл за слушалки. Втора награда ми е за месеца, след като бях изтеглена за сакче като резерва от Кока кола, там бях с 20 участия и на редовното теглене нищо.

# 717
Пристигна и хладилната чанта от Банкя. Нямам предварително смс за доставката.

# 718
Еееххх, честити награди! Много се надявах на H&S, но уви ...

# 719
Писах мейл на киндер, сега ми отговориха и са одобрили бележката

Общи условия

Активация на акаунт