Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 433
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 690
Някой чака ли награда от Garage? Мина доста време откакто ми звъннаха за данни за доставка и от тогава - нищо.
И аз чакам.
И аз чакам!

# 691
Кой е регистрирал бележка за киндер вчера, получи ли мейл за одобрение? При мен нищо,а ако им пиша на мейла не знам дали ще има полза,сред като те не пращат мейли

# 692
Кой е регистрирал бележка за киндер вчера, получи ли мейл за одобрение? При мен нищо,а ако им пиша на мейла не знам дали ще има полза,сред като те не пращат мейли

Аз регистрирах вчера и не съм получила нищо все още.

# 693
Аз регнах снощи и имам одобрение от 9 сутринта. Беше в спам.

# 694

https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/iphone15?_gl=1*1xmrmh9*_up*MQ..*_ga*MTU1MDY5Mzc1OS4xNzI2Njc2Mjg5*_ga_C4RY6VLQL9*MTcyNjY3NjI4OC4xLjEuMTcyNjY3NjI5NC4wLjAuMTc5OTE2NjQ2OQ..

Цитат
УЧАСТВАЙ ЗА ТЕЛЕФОН iPhone15 128GB

Ако и ти смяташ наградата за привлекателна и си готов/а да накараш кожата си да се чувства здрава, възстановена и красива, участвай за 1 от 5 телефона iPhone 15 още сега! Лесно и полезно е:

Закупи продукти NIVEA от който и да е търговски обект в страната за минимум 17лв.
Направи снимка на касовата бележка и я качи във формуляра за участие.
Очаквай резултатите от тегленето на печелившите.
🎁 БОНУС: Можеш да участваш многократно с различни касови бележки и да увеличиш шансовете си.

Кампанията се провежда в периода 19 септември – 31 октомври 2024 г.

# 695
  • Сф
Аз качих в понеделник и нищо , сега пак я качих.
И само мейл и нещо не ми вдъхва доверие тая игра. Ако не получа одобрение и утре ще им пиша, ще качвам пак, то какво остава..

# 696
Аз качих в неделя вечерта, още нямам нищо. В спам също..
А уж пишеше, че бележката се одобрява в рамките на следващия работен ден, то минаха 3 вече..

# 697
И аз съм с колонка - от два дена съобщението ми стои непрочетено

# 698
Подарявам
Подарени

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 22:30 от RosMar

# 699

BILLA - "1 година Билли" - https://billapromo.bg/ 🧸🪅🎁

# 700
  • София
Подарявам
Подарени
Скрит текст:
Според теб вторият (котешки) купон има ли ограничение в количеството? И аз имам такъв. Четох, оглеждах, но май нищо не пише.

# 701
И аз имам два котешки за подаряване
Скрит текст:

# 702
Най-накрая си спечелих тениска от КК. На снимката се вижда часа.

# 703
На ММ са звъннали от Хайнекен за шапката и очилата Simple Smile
аууу най -накрая са се сетили

# 704
Как става това с подаряването на купоните? Изпратих шоркът с QR кода на картата, но не става.

Общи условия

Активация на акаунт