Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 165
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 90
. Стандартно не печеля.

# 91
  • В страната на бурите
И аз печеля плажен сет от Garage - с 1 или 2 бележки от началото на играта. Получих SMS.
Пожелавам много хубави награди на всички този месец!

# 92
# 93
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте, аз чакам Загорка Ретро. Последно като гледах изобщо не видях графа печеливши да има както на други сайтове за игри. Не ми е ясно къде ще ги поместят..

# 94
Dove качиха! Има ме и там! Успех на всички!
И Помбер са качили! Е тук липсвам...има и седмични победители!

# 95
Разгеле, паднаха ми се тея слушалки на 7дейс! Аз не си ги броях, но оператора ми каза че имам 10 регистрирани бележки, лошо ми стана! Как да е, сега остана да си намеря и старата бележка, след “организацията” в нова папка която направих.

# 96
Някой пита по-рано за кърпите от Мента.
Моята е спечелена на 19.08.
Сега ми звънна един приятен господин,каза, че в Сряда е при мен.
Та да,очаквайте ги. 🍋

# 97
Днес ми е ден🥰
Няма да мога да се възползвам, но ще подаря преживяването на приятелка

# 98
Днес ми е ден🥰
Няма да мога да се възползвам, но ще подаря преживяването на приятелка

Цял ден чакам Имейл от КК с надежда.
Я за лаптоп, я за кино. А дано все още има шанс... 🥹

# 99
Съжалявам ако вече се е коментирало, но някой може ли да ме упъти къде да подам оплакване на Lidl заради печелившите с ваучерите за гориво. То бива бива чужденци с български номера, ама ей това име ме уби

Поне да гледат и проверяват преди да публикуват. Смешно е! Чак ми се отщява да ходя да пазарувам в този магазин.

# 100
Разгеле, паднаха ми се тея слушалки на 7дейс! Аз не си ги броях, но оператора ми каза че имам 10 регистрирани бележки, лошо ми стана! Как да е, сега остана да си намеря и старата бележка, след “организацията” в нова папка която направих.

Те всички бележки ли изискват? 🤯

# 101
  • у нас
Съжалявам ако вече се е коментирало, но някой може ли да ме упъти къде да подам оплакване на Lidl заради печелившите с ваучерите за гориво. То бива бива чужденци с български номера, ама ей това име ме уби

Има и печеливши с чуждестранни номера.

# 102

Поне да гледат и проверяват преди да публикуват. Смешно е! Чак ми се отщява да ходя да пазарувам в този магазин.
и аз вчера си помислих същото  търсих в нета дажв звънях на националния им номер но отговор няма.

# 103
Днес спечелих билетите. Бих искала да ги подаря, защото няма да ги използвам. Който ги иска да ми пише лс!

# 104
Сагата с печалбите ми днес продължава. В последния момент реших да регистрирам един приятел за билети за Горан Брегович - Ами печели ги😆

Общи условия

Активация на акаунт