Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 215
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 105
А аз ги мъчих тия билети,цяла вечер слушах радиото на живо. Не и не. Месеца ми започва с много "мъка".

# 106
На някой да му се намира един код на колата да пробвам  за тениска😀. Благодаря ако някой ми изпрати. Иначе като цало никъде ме няма. Що кроасани се изядоха, що чудо има още за ядене в шкафа. Абе, късмет няма последно време!

# 107
Като се обадих за слушалките на 7дейс ми казаха, че куриера щял да ми иска две бележки и ми казаха номерата им. Едната е последната с която ми изписа, че печеля. Но другата коя е като поредност на регистриране-не знам. Накрая сигурно няма и да я намеря и ще видя слушалки през крив макарон, ама то след толкова мъка за тях, вече чак ми мина желанието да ги спечеля. Сега съм на вълна Милка, там много ми харесаха наградите!
В помбер ме няма с една регистрация. Утре ще купувам и нова папка за тея мазни опаковки 🤣 много странно ми се стори- кода от външната страна. Така търпи много измами от продавачите в малки магазини тази игра, ама здраве да е.

# 108
Като се обадих за слушалките на 7дейс ми казаха, че куриера щял да ми иска две бележки и ми казаха номерата им. Едната е последната с която ми изписа, че печеля. Но другата коя е като поредност на регистриране-не знам. Накрая сигурно няма и да я намеря и ще видя слушалки през крив макарон, ама то след толкова мъка за тях, вече чак ми мина желанието да ги спечеля. Сега съм на вълна Милка, там много ми харесаха наградите!
В помбер ме няма с една регистрация. Утре ще купувам и нова папка за тея мазни опаковки 🤣 много странно ми се стори- кода от външната страна. Така търпи много измами от продавачите в малки магазини тази игра, ама здраве да е.

Дргата бележка е предишната, която е регистрирана. Търсят тези, с които е натрупана сумата за едно завъртане на играта. Поне така беше при предишни игри.

# 109
Днес и на мен ми дойде наградата от Дав. Направи ми впечатление, че несесерът е от много плътен хубав плат. .

# 110
Току що спечелих тениската на кк ,още от първия код чак се  стреснах като излезе надписа ЧЕСТИТО.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 06:54 от Dreamvarna

# 111
Днес спечелих билетите. Бих искала да ги подаря, защото няма да ги използвам. Който ги иска да ми пише лс!

Подарени!

# 112
# 113
  • ЛОВЕЧ
Лидъл качиха последните печеливши за ваучер за гориво, няма ме .Мрън

# 114
Приключи поредната игра на Лидл, в която ме няма сред стотиците късметлии. За толкова години нито мен, нито съпругът ми изтеглиха, а винаги сме с по няколко регистрации. И всеки път се заричам, че няма да играя на игриите им, ама пуста краста.

# 115
Никога не съм печелила от Лидъл. Този път не участвах, не смятам и да се включвам в техни игри занапред.

# 116
https://www.vivacom.bg/bg/vivacom-15-godini Една игра на Vivacom, Ако някой сключва нов договор или предподпиши, или презареди предплатена услуга за 15.00 лв.
И игра на Мол Галерия Стара Загора с покупка над 80.00 лв. https://www.galleriasz.bg/?go=news&p=detail&newsId=2085

# 117
Има изтеглени допълнителни победители в Лидъл, на мястото на "отказали се" такива. Списъкът е след тези от седмица 4. Доста са..
Мен ме няма, естествено.

# 118
И мен ме няма в Лидл. И мен не ме обичат. Що игри с по 1000 награди имаха и все не ме теглят. Свеки обаче сефте удари 300 лв ваучер. За гориво не я огря.

Искам да счупя каръка с лаптоп в кока кола 😁
Бавно и славно си събирам капачките. Само аз пия кока кола. Ни вкъщи пие някой, ни приятели 😁 Всички са здравословни.

# 119
  • Sofia
И аз никога не печеля от немските вериги. Не мога да си го обчсня  - толкова техни игри и нищо.

Общи условия

Активация на акаунт