Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 251
  • 1 139
  •   2
Отговори
# 120
Лаптопите свършиха отдавна в КК , или се надяваш на тегленето 😊

# 121
Здравейте!
Малко поизгубих нишката, но няма никакво свободно време. Звъннаха ми вчера от Дав, че печеля комплект и трябва да изпратя снимка на бележката на мейла, който ми изпратят, до 3 работни дни, но мейл така и не получих. Някой печелил може ли да сподели къде трябва да я изпратя?

# 122
Да попитам за Лидъл за играта Уча се! След като сканирам и платя , не виждам някъде след това да потвърждавам участие. Така ли трябва да бъде! Автоматично ли участвам в томболата!

# 123
  • у нас
Да попитам за Лидъл за играта Уча се! След като сканирам и платя , не виждам някъде след това да потвърждавам участие. Така ли трябва да бъде! Автоматично ли участвам в томболата!
Да

# 124
Здравейте!
Малко поизгубих нишката, но няма никакво свободно време. Звъннаха ми вчера от Дав, че печеля комплект и трябва да изпратя снимка на бележката на мейла, който ми изпратят, до 3 работни дни, но мейл така и не получих. Някой печелил може ли да сподели къде трябва да я изпратя?

# 125
Да
Благодаря ти!

# 126
dovencp2024@gmail.com - това е мейла от който пишат, вижте си спам фолдъра:)

Здравейте!

# 127
Някой получил ли е имейл от кк за наградите от миналия месец, все пак вече сме нов месец има нови награди,а не видях да са качили печеливши,а не помня дали първо пращаха мейлите и след това качваха списъка в приложението

# 128
Някой получил ли е имейл от кк за наградите от миналия месец, все пак вече сме нов месец има нови награди,а не видях да са качили печеливши,а не помня дали първо пращаха мейлите и след това качваха списъка в приложението

Имам някакъв спомен, че щеше да има теглене на 06.09.
Да ме поправи някой, ако греша.

# 129
Благодаря за мейла на Дав! И в спама нямаше нищо.

# 130
1:0 за 7DAYS и Kaufland - тефтерите са хубави и ще е добре да ги пуснат в бъдеща промоция/игра

# 131
https://retro.zagorka.bg/winners
И тук има печеливши.
Аз съм с тениска. 🙃

# 132

За пръв път печеля нещо от Кока кола 🥳

# 133

Ей това е награда!
Толкова силно желана от мен..
След телевизора, от КК, който с удоволствие подарих на баща ми, сега бях влюбена в лаптопа,а и имам огромна нужда.
Уви,явно няма да има този път.
Но се радвам,че е в някой от групата. ❤️🥹🫠

За пръв път печеля нещо от Кока кола 🥳

# 134
Някой пита за кърпи те от Морени, стандартен размер е, но за мен е много тънка😄
Спечелих и мече от Помбер, кода е от вън, но искат да го снимаш като си попълваш данните.

Общи условия

Активация на акаунт