Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 608
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 345
  • Там...

Като се кликне върху "формуляр"

# 346
  • При децата ми

Нещо не ставаше при мен. Сега стана.

# 347
Някой получил ли е ваучера на шел?

# 348
https://coca-cola.promo/campaigns/23/winners

Банкя качиха хладилните чанти, забиха на кърпите. Евентуално печеля, но имам и адашка, та ще изчакам Simple Smile

# 349
Кърпата от играта на Банкя, спечелена от квартален магазин. Харесва ми.
Скрит текст:
Кой град? Честито!
Благодаря. За град Пловдив, /mimisyta/ с покупка на 2 продукта, касовата бележка се пускаше в кутия, до края на август, ако не се лъжа.

# 350
  • София
Аз съм с хладилна чанта.

# 351
Скрит текст:

А кой Ви се обади, или къде видяхте печелившите в кварталния магазин ли, че от нашия магазин ми твърдят, че от Coca-Cola трябвало да теглят печелившите, тяхна била играта ?

# 352
Скрит текст:

А кой Ви се обади, или къде видяхте печелившите в кварталния магазин ли, че от нашия магазин ми твърдят, че от Coca-Cola трябвало да теглят печелившите, тяхна била играта ?
Управителката на магазина ми се обади, ако не се лъжа на 02.09, но бях на почивка и я взех вчера.

# 353
И Ная качиха раниците, сестра ми я има с 1 бележка, а аз бях с 6 и ме няма Simple Smile

# 354
https://coca-cola.promo/campaigns/23/winners

Банкя качиха хладилните чанти, забиха на кърпите. Евентуално печеля, но имам и адашка, та ще изчакам Simple Smile
Списъкът на хладилните чанти е допълнен. Първоначално ме нямаше, то и сега не знам дали съм аз, но се появи име като моето.

# 355
Пише го в раздел 3 Продукт за тест 😊

# 356
Голяма каръщина, никъде ме няма. И аз да измрънкам. Вчера купих кола само заради капачката. И тениска не успях да спечеля! 🥺 Ако някой има една капачка в повече, бих пробвала отново! А за кроасаните... Е вече се отказах, нестава и нестава!

# 357
По принцип по правилата на Банкя, трябва да раздадат 960 бр. хладилни чанти и 960 бр. хавлии. За сега чантите са около 100 само

# 358
Leni94, пращам ти.

# 359
  • София
Ная не трябва ли и ваучери да изтеглят?

Общи условия

Активация на акаунт