Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 589
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 390
Някой хвана ли великата логика на теглене в играта на дск за телевизора вчера в инстаграм?  От над 2000 участвали на три места теглиха само 500 и накрая три имена се въртяха окончателно?

# 391
  • In The Middle Of Nowhere
Аз се учудих, че изтеглиха 3 телевизора, защото мислех, че е един. И се чудих защо бяха 3 публикации. Ядоса ме нещо, по-точно 1 от печелившите защото много исках тв. Не обърнах внимание за друго при тегленето.

# 392
Излезли са имената на Загорка от седмица 2. Има като моите инициали, но не мога да съм 100% сигурна.
Тези, които спечелихте от седмица 1 - получихте ли мейл от Загорка или ще пращат според посочения вид и размер при регистрация?
vaflichka, баща ми спечели тениска от Загорка, но все още не е получил мейл. Следя тук някой да пише като пращат мейлите или ако звънят, че да не би той да пропуска нещо...

# 393
Аз доколкото видях от всеки пост изтеглиха по 1 (общо 3 поста - трима участници). И после теглиха телевизора само между тримата и го спечели момчето.

# 394
  • In The Middle Of Nowhere
Хм не съм разбрала в такъв случай, ако е така.

# 395
Моля, ако някой е участвал в играта на oral b и dm,  да сподели какво е купил за 12.99. Както и да ги съчетавам, не мога да ги наглася Simple Smile

Вие четете като дявола Евангелието. Пише в правилата продукти на стойност минимум 12.99лв.

# 396
Моите бележки бяха за около 16 лв и не е имало проблем , одобриха ми ги

Моля, ако някой е участвал в играта на oral b и dm,  да сподели какво е купил за 12.99. Както и да ги съчетавам, не мога да ги наглася Simple Smile

Вие четете като дявола Евангелието. Пише в правилата продукти на стойност минимум 12.99лв.

# 397
Качиха и кърпите на играта на Фантастико и Банкя.

# 398
Здравейте на всички! Имам въпрос, бях одеве в лидъл и понеже много бързахме, купихме буркан Нутела и на регала имаше плакат с игра. Сега се опитвам да я намеря, но не успявам. Някой знае ли къде е играта и как да си регистрирам бележката? Извинявам се, ако по-рано е писано за нея, нямах възможност да прочета! Blush

# 399
Има като моя номер в печелившите на Туборг. Може ли някой да ми каже телефон или мейл да се свържа с тях. Нямам смс или нещо такова, но може и да не съм аз

# 400
Има като моя номер в печелившите на Туборг. Може ли някой да ми каже телефон или мейл да се свържа с тях. Нямам смс или нещо такова, но може и да не съм аз
На Туборг наградите са моментни-веднага ти изписва дали печелиш.Телефоните още не са изтеглени

# 401
На Туборг играта не е ли до неделя? 🧐

# 402

Чета правилата.
Благодаря за отговорите на всички.

# 403
Игра на Нутела от 15.09, снимката е от Лидъл

# 404
Само аз ли виждам двойно в печелившите на Банкя? Даже мен се видях два пъти, а съм само с една КБ. От телефона не мога да ги копирам, а ако сменят нещо и изчезна ще умра от яд 😂🍀

Общи условия

Активация на акаунт