Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 561
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 405
Само аз ли виждам двойно в печелившите на Банкя? Даже мен се видях два пъти, а съм само с една КБ. От телефона не мога да ги копирам, а ако сменят нещо и изчезна ще умра от яд 😂🍀
Мен ме има може би  и в двете награди но бях с 4-5 бележки

# 406
Само аз ли виждам двойно в печелившите на Банкя? Даже мен се видях два пъти, а съм само с една КБ. От телефона не мога да ги копирам, а ако сменят нещо и изчезна ще умра от яд 😂🍀

Аз си видях името два пъти, едното е с като моята поща, но знам ли, може да има подобна.Освен това на касовата ми бележка водата е изписана до БАН

# 407
И мен ме има в списъка на Банкя и Фантастико. В общите условия пише "по 1 брой от вид награда", така че може затова да се получава дублиране или просто това да не са финалните списъци и да редактират още. Ще се разбере скоро.

# 408
Август месец имаше една игра на Дискрийт в Лили, някой виждал ли е публикувани печеливши?

# 409
И аз съм така. Като се видях и в плажните кърпи... а съм с една к.б. Здраве да е, може да е някоя адашка. Нямам мейл, нито тел. обаждане.

# 410
При предната им промоция се свързаха с мен защото ме бяха теглили два пъти за една и съща награда и тогава обясниха че участваш в тегленето като име просто. Ако те изтеглят за две награди проверяват имаш ли броя касови бележки в профила за тези две награди и на база на това валидират наградата

Мен ме има и при кърпите и при чантите и съм с 2 бележки.

И аз съм така. Като се видях и в плажните кърпи... а съм с една к.б. Здраве да е, може да е някоя адашка. Нямам мейл, нито тел. обаждане.

# 411
# 412
С хладилна чанта и хавлия съм, имах си бележки и за двете награди. Изпращат мейлите за данни за доставка.

# 413
  • Плевен
За плевенчанки и гостенките на гр. Плевен днес в този мрачен и дъждовен ден от 18.00 часа на Централния площад ще се състои „Лятното Mi турне“ на Xiaomi.

Цитат
За финал всеки посетител ще има възможност да завърти „Колелото на късмета“ и ще спечели гарантирана награда!
https://xiaomi-bulgaria.bg/xiaomi-tour-2024/?gad_source=5&gc … EYASAAEgKOgfD_BwE

И още една игра на Xiaomi "Лятно Mi е с Xiaomi" в периода от 00:00 ч. на 22.07.2024 г. до 23:59 ч. на 30.09.2024 г. (Период на Промоцията)
и Период на регистрация от 00:00 ч. на 22.07.2024 г. до 23:59 ч. на 10.10.2024 г. с покупка на определни продукти (има списък с тях в Правилата) за следните награди:
Цитат
1. Ваучер за верига ресторанти Happy на стойност 100 лева – общо 100 броя;
2. Ваучер за Xiaomi online store (https://mi-bulgaria.com/) на стойност 200 лева -
общо 100 броя;
3. Ваучер за Спа уикенд в България, в хотел по избор на клиента, на стойност
1000 лв. – общо 5 броя;
Участниците, закупили от Участващ обект Продукт/и на обща стойност над 80
лв., удостоверено с един счетоводен документ, имат право да участват в
Промоцията освен за наградите по т.1–3 и за следните награди:
1. Ваучер за Средиземноморски круиз за двама на обща стойност 4000 лв.– 1 брой.
2. Ваучер за екскурзия до Дубай за двама на обща стойност 5000 лв. – 1 брой.

https://xiaomi-bulgaria.bg/promotion/

# 414
Аз съм Laughing. Получих два мейла за двете награди. Отговорих само на единия, защото съм с една касова бележка.

# 415
Каменица са започнали да качват печеливши.

# 416
В играта на Банкя,еконт или Спиди посочвате?
Редактирам се,видях в мейла,че пише с Еконт Simple Smile

# 417
В играта на Банкя,еконт или Спиди посочвате?
Еконт. Така пише в мейла.

# 418
3:0 за Емека, 10 :0 за севън дейс и ваучер за уча се /раница, сигурно 15 :0 за слушалките им. Мрън, мрън, мрън!
Нещо за софиянци, което ми излезе във ФБ. Мисля, че не е споделяно.

# 419
Боровец също като Мустела в Интер експо център

Общи условия

Активация на акаунт