Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 463
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 615
  • у нас
Сикрет, всички ли ги получават тези купони? Вероятно са от скоро като практика.

# 616
И аз пак съм с “утешителна награда” Joy

# 617
Аз предния път имах,сега нямам купонче

# 618
  • София
Има печеливш при кроасаните:

Цитат
Печеливш за фестивал Untold в Дубай:

0886 085 XXX

# 619
7 дейс са изтеглили от там ни слушалки ни дубай никога не ми върви в играта с моментни награди.

Печеливш за фестивал Untold в Дубай:
0886 085 XXX

# 620
  • Б
Нямаме никъде в игрите, в които скоро са теглии печеливши.  Ето една игра на джуниър ангин с покупка https://junior-angin.online/?fbclid=IwY2xjawFWGuFleHRuA2FlbQIxMA … xS5xQJGQAUlABD-Zw

# 621
Добавиха колежката и вече са 101 кърпи, а 99 хладилни чанти. Много са смотани и даже и се скараха, ако бях аз щях да ги .... А им бяхме заформили солен мейл. Понеже знам, че четат да си видят и мейла без име - също се подвизава в двете награди. Нямам против да се печели, но като се прави игра да се спазват правилата и егати.

# 622
Видях се в списъка от играта на ZTE Bulgaria във Facebook - печеля колонка, но не съм получила съобщение. С някой свързаха ли се вече или трябва аз да им пиша. В правилата не пише как се свързват със спечелилите участници.

# 623
Загорка обявиха печелившите за третата седмица.

# 624
1:0 за Ная

# 625
От Кауфланд имам утешителна награда,обаче и СМС за ваучер от Ная.При Ная съм с една бележка.Забелязах че печеля там където имам едно или макс 2 участия,и то все големите награди.

# 626
Нямаме никъде в игрите, в които скоро са теглии печеливши.  Ето една игра на джуниър ангин с покупка https://junior-angin.online/?fbclid=IwY2xjawFWGuFleHRuA2FlbQIxMA … xS5xQJGQAUlABD-Zw
Ох,ще се включа-има Плейстейшън. От всякъде го мъча , дано се падне ..

# 627
  • Под Слънцето
Боби, нещо  на Натура  беше играта.

# 628
  • Русе
Тея от Киндер ми отказали бележката,причина..и ме насочват към Правилата, е аз от къде да знак кое точно не съм спазила?

# 629
  • Сливен
Сикрет, всички ли ги получават тези купони? Вероятно са от скоро като практика.

Миналата седмица пак имах, а тук няколко човека споделиха също че имат, а други не. Не знам на какъв принцип е... 🤔

Общи условия

Активация на акаунт