Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 317
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 840
На Била освен кода се въвежда и номер на карта. После при печалба би трябвало и същата карта да се предостави. Няма смисъл с чужди бележки да се участва според мен.

# 841
Тогава как го обясняваш бележките,които са ми регистрирани вече.Да,въвежда се кода на картата и хоп двете бележки регистрирани вече?!

# 842
На Била освен кода се въвежда и номер на карта. После при печалба би трябвало и същата карта да се предостави. Няма смисъл с чужди бележки да се участва според мен.

Номера на картата го пише на бележката.
Ако се спечели награда - излиза баркод на екрана и на имейла, с който е регистрирана бележката.
 Ако е продукт за 1 ст се сканира само баркода…

# 843
На централния вход на Западен парк са сложили щанд на Карлсберг и раздават студена бира в кен. (София)

# 844
Здравейте,всички ли си  получихте ваучерите за гориво от играта на морените?
Аз не съм,а спечелих от първото теглене!

# 845
Някой звънял ли са му от Загорка?Имаше лятото игра и аз естествено след покупка съм регистрирал бележката, но това беше отдавна. И сега ми звънят един час ми честитят че съм спечелила шапка и очила. И уж да сверят данните за доставка, питат за бележката. Казвам че е в провинцията, защото съм била там цяло лято, но в момента съм на друг адрес и тази ме за драска от списъка....

# 846
  • София
На Билла какъв им е проблема, та не ми изписва код за играта? Писах им и утре дано се включат, че за 50 лева ми е покупката, а можеше да я разделя 😃
Имам 2 бележки. Едната е от каса с касиер и има код. Дори спечелих бисквитки. Другата е от каса на самообслужване и няма код. И аз им писах.

# 847
Аз регистрирах картата, ваучер за РД и платих с подаръчна Била карта 😁 а разликата в брой, да не би защото е извадило от сумата ваучера да не ме е отразило. Но пък и с картата е плащане, не знам. Ще разбера, ако ми пишат 😉

# 848
  • София
Не, моята сметка е 37 лв. и си е платена цялата с карта. Единственото общо е ваучерът за рожден ден.

# 849
Имам ваучер ако някой го иска

# 850
  • Лясковец
Относно продуктите които пращат Buzzstore,задължително ли е да има прикачено видео или може само снимки.За първи път ме избират след толкова кампании проведени до сега,Опитах се да направя Reel в инстаграм,но не ми се получи.Имам алергия от някой продукти,включително сапуни Тео,пробвах този които ми пратиха,но отново не ми понесе.Предполагам,че ако не са доволни от споделянето,няма да те изберат при следваща кампания.

# 851
  • Washington,USA
Относно продуктите които пращат Buzzstore,задължително ли е да има прикачено видео или може само снимки.За първи път ме избират след толкова кампании проведени до сега,Опитах се да направя Reel в инстаграм,но не ми се получи.Имам алергия от някой продукти,включително сапуни Тео,пробвах този които ми пратиха,но отново не ми понесе.Предполагам,че ако не са доволни от споделянето,няма да те изберат при следваща кампания.

Знаете ли на какъв принцип ги избират? Трябва ли да имаш добре развит инстаграм? Аз имам към 5К едва ли е достатъчно.

# 852
Някой беше споделил тази игра:

Имайте предвид, че ВИЕ си плащате доставката, ако спечелите това мини скуиши а ла ключодържател. Рядко отговарят на съобщения, seen-ват ви, чакате, пак не ви отразяват и т.н. Държат да ви се обадят лично преди да пуснат пратката. Имаше коментар за това под играта, но побързаха да го изтрият.

П.п. Бъдете внимателни с всякакви игри на съмнителни профили с награди Dyson, Iphone и т.н., защото има много измамни акаунти, които само искат да трупат последователи, без да теглят реален участник и въобще да подаряват нещо. Като украинките днес с Dysona и колежките маникюристки.

Cheers 🥂

# 853
  • Washington,USA
Ваучерите на морени с кой куриер идват? Адски неудобно е с тия доставки до адрес.

# 854
Със Европа идват.

Общи условия

Активация на акаунт