Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 102 941
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Може ли помощ, къде се намира номера на касовия бон при Лидлските бележки и мога ли да скрийншотна бележката от приложението?

# 1 096
Може ли помощ, къде се намира номера на касовия бон при Лидлските бележки и мога ли да скрийншотна бележката от приложението?

Номера е долу ляво както при останалите бележки.
Зависи за какво ще я ползвате. В някои игри пише изрично, че не може дигитална бележка, а ако може дигитална/копие, то трябва да ви е заверена с печат на магазина.

# 1 097
  • София
За Киндер.
Този номер с нулите ли? (друга бележка е това)

# 1 098
  • у нас
Номерът на бележките на Лидл е горе под УПН. Пише Ном. и после Бон. Така беше обяснено в игрите на Лидл, когато трябваше да се регистрира касовия бон.

# 1 099
Аз винаги съм регистрирала само този номер с нулите.

# 1 100
Номерът на бележките на Лидл е горе под УПН. Пише Ном. и после Бон. Така беше обяснено в игрите на Лидл, когато трябваше да се регистрира касовия бон.

Това там е пореден номер на продажба.

Във всички софтуери номер на касов бон, се намира долу ляво до надписа фискален бон и QR кода.
Когато играта изисква да се въведе номер на касов бон, се пишат числата долу ляво на бележката.
 В наредба 18 има приложение с картинки. Там може да си прочетете кое на касовата бележка какво значи.

# 1 101
  • Велико Търново
Когато играта е организирана от самия ЛИДЛ, то се регистрира УНП номера от касовия бон.

# 1 102
За Лидл е друго. Дамата пита за Киндер, която е за всички магазини.
Унп значи уникален номер на продажба, което по наредбата не означава номер на касов бон.

# 1 103
  • София
Да, аз питам за Киндер, купен от лидл

# 1 104
Аз пък днес си спечелих тен на ръкав и чадър+химикалка на празника на плодородието в моя град 😁

Впечатлена съм от празника в твоя град, поздравления!

И аз съм със сувенири от там.

# 1 105

Току що,в последния момент,отново с единствена бележка.
Ок кока кола ,сигурно 30капачки съм регистрирала и не мога да я хвана тази тениска .

# 1 106
# 1 107
  • Сливен
Хубав награди пуснали КК, ама няма да направят лошо, малко и съдове да пуснат-тенджери, тави, тигани.. Нали все казвате, че "четат" тук 😃, та да си направя "устата" и да пуснат.. 😁

Да допълня поста, с една игра за домашният любимец.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 08:40 от сикрет

# 1 108
  • Варна, Пловдив
Дано да четат наистина КК, излагат се с такива бройки. Аз имам кодове, но за 3-5бр въобще не се напъвам да участвам. Миналата година с домакинските съдове беше добре, първо че влизат в употреба, второ, че имаше достатъчно бройки. Трябва малко бойкот да им направим! Тотална излагация с тези награди.

# 1 109
  • София
Добро утро!
Седмицата ми започва вкусно с награда от ИГ

Общи условия

Активация на акаунт