Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 102 936
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 125
Някой да се похвали с награда от играта на Old spice в Лидл? Или много бързам 🙂

# 1 126
  • Сливен
Ами някой пък да се похвали, дали е от 10-те "Големи" печеливши на Загорка? 😁😁😁

# 1 127
В Инстаграм Патос направиха много страни теглене. Печелят някакви номера user....... Не съм на ясно но някой би ли обяснил какви са тези номера?

# 1 128
  • Сливен
На 07.10 очаквайте  😎.

# 1 129
От загорка днес не ми се обадиха 😔 в петък не успях да вдигна, не успях и да върна обаждане. Мисля да им пиша e-mail. Включих се с последния влак за вафли Ная с една бележка, нямам големи очаквания. ММ като видя кутията с вафли веднага ме пита “какво ще печелим”, понеже никога не купуваме вафли вкъщи 🤣
Киндер още не са ми одобрили бележката, утре и на тях ще пиша.
Чупя чупс очаквам да пуснат нещо, помня че някой в групата беше споделил, че септември ще имат нова игра, но нищо за сега, а ми останаха точки от предишната.

# 1 130
  • София
Месецът .. свърши, утре нямам търпение да видя какви са новите игри.

Честито на всички за спечелените награди, другият месец да се разпишем с още.

Чакам.. тениска от Загорка и книга от Филаделфия, много е приятно да чакаш награда!

Мрънкам, че имаше доста желани от мен награди, които за съжаление явно не са ми били писани.. надявам се октомври да ни донесе много положителни изненади - интересни и потребни награди, както и най-вече здраве!

Благодаря на всички онези, които през целия месец се грижеха за темата да бъде полезна, да си споделяме, помагаме.

# 1 131
От загорка днес не ми се обадиха 😔 в петък не успях да вдигна, не успях и да върна обаждане. Мисля да им пиша e-mail. Включих се с последния влак за вафли Ная с една бележка, нямам големи очаквания. ММ като видя кутията с вафли веднага ме пита “какво ще печелим”, понеже никога не купуваме вафли вкъщи 🤣
Киндер още не са ми одобрили бележката, утре и на тях ще пиша.
Чупя чупс очаквам да пуснат нещо, помня че някой в групата беше споделил, че септември ще имат нова игра, но нищо за сега, а ми останаха точки от предишната.

Аз доколкото помня точно в темата бяха пуснали, че чупа няма да имат повече игри и че точките ще се изгубят. Ама не съм сигурна де.

# 1 132
В Инстаграм Патос направиха много страни теглене. Печелят някакви номера user....... Не съм на ясно но някой би ли обяснил какви са тези номера?

В Пригъл сега са заключили и коментарите😀

# 1 133
Аз все още не съм, обадих се и ми казаха до 45 работни дни , аз също на 8.8 спечелих и нищо все още. Другия вариант куриерите да се бавят особено европът
Здравейте,всички ли си получиха ваучерите от Морени?Не съм получила още от тегленето от 8.08 Thinking

# 1 134
На Кока Кола игрите изчезват една по една, сега махнаха и Пиците. Слагат някакви безумни бегачи за никакви точки и този ескейп влак, който може да ти скъса нервите. Наградите им малко и смешни, поне игрите за забавление да оставят. И без това с тези "Диаманти" нищо не съм спечелила досега, поне се разсейвах

# 1 135
  • Washington,USA
На Кока Кола игрите изчезват една по една, сега махнаха и Пиците. Слагат някакви безумни бегачи за никакви точки и този ескейп влак, който може да ти скъса нервите. Наградите им малко и смешни, поне игрите за забавление да оставят. И без това с тези "Диаманти" нищо не съм спечелила досега, поне се разсейвах

Само шишето въртя аз. За другото нямам нерви.

# 1 136
Напълно споделям мнението... Сега вече наистина махнаха всичко. Една бутилка остана и това е. Влакът е потресителен за мен. Дано е временно и да върнат нормалните игри. С тези и диаманти не могат да се натрупат, то не са игри като игри.

# 1 137
https://www.az-jenata.bg/a/193-test/72287-uchastvayte-v-esennata … ete-krasivo-bizhu
 Една игра с регистрация за награда бижу...мисля, че не е споделяна.

# 1 138
  • София
Интересно как Биспоук вече изтеглиха печеливши и в 3-те игри на Хенкел, които приключиха на 30.09.2024 г.:
https://somat-fantastico.henkelpromo.bg/rules
https://somat-lilly.henkelpromo.bg/rules
https://persil-lilly.henkelpromo.bg/rules
Всъщност по-интересното е, че в две от игрите според правилата бележки можеше да се регистрират до 05.10.2024 г.,  тъй като имаше опция за онлайн закупуване и участие, а наградите трябваше да се теглят в периода 07.10.2024-10.10.2024 г. Определено ще има ощетени участници Rolling Eyes

# 1 139
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Общи условия

Активация на акаунт