Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 102 952
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 110
  • При децата ми
В приложението на "Лидл" има купони -изненади.

# 1 111
Добро утро!
Седмицата ми започва вкусно с награда от ИГ

Вкусно и да завърши ☺️Късмет на всички, аз продължавам да се надявам на Нутела.

# 1 112
Здравейте,всички ли си получиха ваучерите от Морени?Не съм получила още от тегленето от 8.08 Thinking

# 1 113
Здравейте,всички ли си получиха ваучерите от Морени?Не съм получила още от тегленето от 8.08 Thinking
И аз не съм,но съм забелязала и в други игри,че когато печеля в началото на кампанията,винаги си получавам наградата последна...не знам на какъв принцип се разпращат,но не ми е за пръв път да чакам

# 1 114
И аз не съм получила ваучера за гориво  от Морени

# 1 115
Здравейте,  някой получи ли обаждане от играта на Хайнекен и Лидъл?
Имаше списък с печеливши...

# 1 116
  • Nesebar
И аз спечелих на 8 още не съм го получила

# 1 117
  • Пловдив
Кауфланд и 7 дейс изпращат с Европът. И понеже няма съобщение предварително, куриерът ще трябва да мине отново утре.
Много идейно да разпращаш награди почти месец след спечелването и да не известяваш по никакъв начин.
Между другото момчето каза, че не иска бележка, което ми се видя странно.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 13:10 от dundi73

# 1 118
  • Бургас
И аз искам Колата да пуснат пак тигани, тави, тенджери!
Всичко ми е за смяна!
Та,МОЛЯ ви Кока Кола !!!❤️

# 1 119
От Фантастико свързаха ли се с всички печеливши? Има ме в списъка, но нищо от тях засега на мейл или телефон?

# 1 120
  • Сф
Ваучера за уча се от7 дейс дойде най- накрая!
Счупих си краката от бързане , добре че куриера се върна. Европът. Звънят пред вратата.
Вътре е код за въвеждане , някой питаше.

Дочитам. И на мен не искаха бележката.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 13:32 от PureLove

# 1 121
Аз като прохождаща в игрите да питам слушалките от играта на 7days с кой куриер идват и ориентировъчно за коло време? Видях на предните страници отговор, че за 2 дни са доставили в началото на играта, но предполагам сега отнема повече време.

# 1 122
Аз като прохождаща в игрите да питам слушалките от играта на 7days с кой куриер идват и ориентировъчно за коло време? Видях на предните страници отговор, че за 2 дни са доставили в началото на играта, но предполагам сега отнема повече време.

Европът.

# 1 123
Благодаря за споделянето, PureLove. Ще ходим на театър.

# 1 124
Току що ми донесоха ваучера от Морени. Смс-а, че съм го спечелила от 5 септември.

Общи условия

Активация на акаунт