Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 939
  • 825
  •   1
Отговори
# 210
  • Euskal Herria
Карзче, то при такъв стабилен тренинг... Да не забравяме и прословутата им сиеста - похапване и лека обедна дрямка. Simple Smile
Мони, като имам време, ще ви пусна какво снимах в 6,30 сутринта на път за работа - от предишната голяма фиеста.

# 211
Добро утро.
Кефят ме испанците.
Бел, прекрасна си. Жив и здрав да е мъжът ти.
Карз, за бой си, шкафовете няма да избягат.
Скрит текст:

Извинявам се, ако качеството на снимките не е добро, но са големи и са снимки на екрана.
Хубава събота.

# 212
Страхотни са снимките, Съни!
Добро утро!
Покрай чистофайницата Карз и мен ме подхванаха такива мисли- стая по стая, мазе по мазе да почна да подреждам, че има и за изхвърляне.
Янче, не ти завиждам за гюролтията. Иначе ако си турист си е яко.
Хубав ден от мен.

# 213
Спрете се, момичета,  скоро ще има дъждовни и студени дни. Ще имаме време за чистене.  Сега се наслаждавайте на последните летни дни. И аз изхвърлям доста напоследък, но гледам и за почивка да остане време.

# 214
О, Съни, това е планът ми за по- студеното време. Утре, хубаво, лошо сме към Гърция.

# 215
  • Бургас
Добро утро!
Съни,права си. Ще дойдат студените дни.
Мари,точно това съм планирала. Яко разчистване, хвърляне и подреждане.
Разкошни снимки.  😍😍

# 216
Няма шанс да предпочета да чистя пред плаж! 🤣 Понеже нямам плаж, вчера и аз мих прозорци, подреждах…
Взехме си бебе коте, че едното ни го блъснаха. Та с него се занимавам цяла нощ. 😅

# 217
  • София
Добро утро!

Аз пък нямам муза ни за чистене, ни за готвене. Smiley  Ама трябва. Имам пак поръчка за крем карамел. ММ обожава. Не е по сладкото като цяло, но кремче си похапва с кеф. Изпивам кафето и запретвам ръкави.

Хубави почивни дни!

# 218
Добро утро!

Тук е мръчкаво и ще опуснем плажа. Това не означава, че ще се разчистя де 😆

Ще видим какво ще правим.

# 219
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес пропуснах изгрева...
Пием кафе с ММ.
Днес няма да става за плаж, но пък за разходка в Созопол...
Или мързелуване с книга...
Хубаво е да не бързаш за никъде....
Ще пропусна, че чистите, че вкъщи чакат шкафове, гардероби... прозорци....
Хубав ден!

# 220
Добро утро! И на мен не ми се чисти въобще, но то с тези болки в кръста.Добре, че е ММ.Днес ще пия кафе с приятелка, отдавна не сме се виждали.Утре ще се разхождаме с дъщеричката до Перник.И си чакам другата неделя последното моренце за сезона.Хубава неделя, момичета😘🌞

# 221
  • София
Ени, може ли снимка на котето? Обожавам да гледам снимки на животни. Simple Smile
Преди малко си поръчах цели шест книги на Стивън Кинг. Не можах да устоя, бяха намалени. Кога ще ги чета, не знам. Но Кинг ми е слабост от край време.

# 222
  • Germany
Добро утро!
Днес поспах до 8,00 Simple Smile Ина събудила мъжа ми за разходка, та съвсем мързеливо ми почна деня. Иначе и аз имам бая за разчистване, но ще го карам лека-полека. Лекарката ми си е планирала 3 седмици отпуска, съответно и аз ще почивам и ще имам време да си оправя къщата.
Хубав уикенд на всички!

# 223
# 224
  • Бургас
Добро утро и от мен!

Напича сякаш тук, ще видим след закуска къде ще опнем кълките.

Този месец ми е за пътувания, другия обмислям да мина и аз обстойно стая по стая, макар че периодично разчиствам поне дрехи и обувки. Прозорци не знам откога не съм бърсала, но с пуснатите щори не ги и виждам.

Общи условия

Активация на акаунт