Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 841
  • 825
  •   1
Отговори
# 30
Марѝ, благодаря за предложението за сладкиш, но вече направих по тази рецепта. Чуден става. И друг път съм го правила.

Руми, като гъбки са. Докато се обърнеш и вече са пораснали.

# 31
Ени, благодаря за темата 😘

Честит имен ден и от мен на Монката! Да е много здрава и щастлива 🥰! Изпуснах я и аз…

Децата бързо да се адаптират на новите места. И нас ни чака след 2 седмици.
Правя се, че не виждам сладкиши, заела съм се да отслабвам 😃.

Добре дошли и от мен на новите попълнения 😊.

# 32
  • София
Преди малко жестоко си изтрясках телефона на плочките. Не знам как оцеля. И без това му е пукнат дисплея, сега и това. Май е време за нов...Rolling Eyes
Успях да видя Тути и Монката. Големи свежарки! Като сестрички са. Simple Smile

# 33
И аз днес правих и сладкиш, но с различни плодове,  каквото си намерихме по двора. Стана разкошен, сега се чувствам 100 кг
И ние с детето гледаме Аладин,  ама преди гова отметнах много работа, но съм боядисана,  трета пералня пере, достатъчно за днес.

# 34
  • Euskal Herria
Щедър и топъл септември!
Честити да са Симеоновците и производните им имена!
Записвам се в темата, пък когато мога (дано), ще ви чета.

# 35
  • София
Добре дошли на новодошлите!
Ние досега гледахме страхотен Гришо! Heart
Утре изпращам татко към неговата къща, а така ми е хубаво в неговата компания…

# 36
  • София
Монката да е жива, здрава, щастлива и разумна!
Ени, благодаря за новата тема! Ваканциите са за игри и забавления, правилно постъпваш!
selleste, хубава и спокойна почивка!

# 37
Добро утро!

Вчера спах преди обяд,  спах следобяд и после спах през нощта 😆 Страшна мечка съм. По тоя повод сега ще чистя,  защото вчера от леглото нямаше как 😆

И аз излизам отпуска в края на седмицата.  Петък,  събота и неделя ще ни гостуват мама, татко, баба и малкия да ни видят апартамента и да направят едно море. После си оставаме двамата и ще обикаляме южното черноморие. Дано времето да е хубаво.

Спокойна седмица,  банда!

# 38
Добро утро.
Много е хубаво да чакаш отпуск.  Приятна да ви е.
Успешна седмица.

# 39
  • София
Добро утро!
Прекрасна седмица!

# 40
  • София
Добро утро!

Вече ми е леко хладно да си пия кафето на двора. Та сме си вътре. Даже пуснах климатика за кратко. В София сигурно вече е жега.

Успешна седмица!

# 41
Добро утро и от мен!
Спокойна седмица.

# 42
  • Бургас
Добро утро!

Показах се и аз на терасата да събера дрехи, но ми се видя хладничко. И реката е доста шумна, нека, значи е пълна.

Ени, точно така трябва да е ваканцията. Вики в начален етап получаваха много домашни за ваканциите, все някоя книжка имахме да попълваме. След това е шапка на тояга. Е сега ѝ бях разпечатала малко тестове по математика, че цяло лято не е пипнала нищо и поне преговор да направим тази седмица, обаче си останаха в торбата със забравените обувки. Шанс, както казва тя, но веднага ѝ напомних, че лаптопът е с нас. До седмица очаквам да започнат курсовете ѝ в школата, ей тогава и аз ще викам "шааанс" Joy

Съни, радвам се, че се разписа, губеше ми се последно време.

Тути, много сте готини мама и щерка, успях да ви видя в задръстването вчера. 30 км за два часа минахме и според новините било заради косене на трева и храсти край пътя Rolling Eyes Ми може ли да правиш това в неделя в 15 ч на километри от Кулата?!

# 43
  • Germany
Добро утро!
Събудих се рано, но и рано легнах, та се водя наспана. Снощи ни се запуши тоалетната и сега трябва да търсим фирма да дойде да я отпуши. Не е тотално запушена, но реално е неизползваема. Набедихме децата, че са хвърлили нещо, дето не му е там мястото. Дано се разминем с най евтиният и бърз вариант!
Хубава седмица на всички!

# 44
  • при моите деца .....
Добро утро!
Минавам да се разпиша....
През нощта направих "асматичен пристъп"....
Спях спокойно, дори сънувах... изкашлях се и .... не успях да си поема въздух.....
Включиха ми кислород, сложиха ми Урбазон....
Сега се надявам да разрешим проблема...
Ако се случи и съм сама с Митето?
Извинявам се за минорното ми настроение....
Да е спокойна седмицата!

Общи условия

Активация на акаунт