Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 842
  • 825
  •   1
Отговори
# 45
  • Canada
Добър ден!

Тути, мацки 😘

Боби, това да е било!

Съни, каква беше изненадата за публиката на концерта, четох, че в Румъния имало?

Снощи ходихме по плажа до Слънчев бряг, ивицата и водата са наистина мн хубави. За останалото ще замълча 😅

И за нашия хотел ще замълча, за пръв път попадам на място на първа линия с платен плаж 😂

Приятна почивка на отпускарите, лека на работещите! Чакат ме четири кошмарни работни дни, ма ще ги мисля от утре 😁

# 46
  • София
Боби, дано не се повтаря!

Тези дни все чупя по нещо. Преди малко счупих едното шише на детето. Е, бърсах и събирах стъкла. Преди няколко дни при миене изпуснах купичка. Отделно, че вчера си изпуснах телефона. Но той поне е цял. Кьопава работа. Но пък счупеното носело щастие... Да видим.

# 47
Фонс, и да е имало изненада,  не съм я разбрала. Може цигуларка да е била изненада,  определено ме изненада, правейки шпагат докато свири.
Боби, да не се повтаря,  другото не го мисли.

# 48
  • London
Слънчев Бряг не бих си причинила честно казано. Смели сте!

Добро утро, пия кафе, слушам музика и се чудя да отварям ли завесата, навън се мръщи.

Успех със запушената тоалетна, като ми се е случвало е помагала вряла вода, а може и да пробваш с ръкавица сама да отпушиш, особено, ако са пуснали някоя играчка може да е в началото и да е поправимо без водопроводчик.

Пристъпа звучи страшно. 🤗 Дано няма скоро повече.

Това клипче ми направи деня хах.... Колкото и различни да сте винаги може да бъдете в такт и нещата да работят. 😆
https://www.facebook.com/share/r/2Ym2wXNBSwKCBUY5/

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 12:00 от La Catrala

# 49
Хубава е ивицата на Слънчев бряг, за останалото и аз не искам да говоря. Последно ходихме по ковид времена, прекарахме добре.
Боби, съжалявам за пристъпа, но не го мисли това. Всичко и на всеки може да се случи, докато сме сами или с децата си. Господ да ни пази!
Тази вечер да си пушка! Кой гледа Митето сега, докато си в болницата?
Мъфин, ти чупиш, аз се посинявам. Онзи ден крака, днес ръката. Чак не мога да се позная каква съм станала непохватна.

# 50
  • при моите деца .....
Тути, кака му, баба му, а вече и ММ се прибра....
Тъжно му е, защото сме постоянно заедно, но "всяко зло - за добро!"

# 51
  • Бургас
Боби, дано не се повтаря снощният пристъп!

Тоалетна и аз успешно съм отпушвала с вряла вода, макар че си зависи пак от проблема.

Освен за бала, тъй като на бургаските училища обикновено е там, не съм била втори път в Слънчев бряг.

# 52
  • Бургас
Еее,ама какво не му харесвате на Слънчев бряг? Вярно,че на плажа не съм била, само в хотела на басейна. Обаче там има фиш спа,което ми е много любимо и го чакам всяка година като отидем.

# 53
  • Бургас
Ми не знам, аз го свързвам с много заведения и шум, а то може изобщо да не е така.

# 54
  • Бургас
Ми не знам, аз го свързвам с много заведения и шум, а то може изобщо да не е така.
Ми курорт де, не е библиотека

# 55
  • София
Да, обаче специален курорт за всякакви субстанции... Rolling Eyes
Боби, дано това да е било и вече да вървиш само към подобрение. Purple Heart

# 56
  • London
Ми курорт де, не е библиотека

Ами приятели ги бяха обрали там. Схеми е такива, които не са много приятни за наблюдаване, недай Боже станеш жертва. Иначе аз обичам забавленията. На мойта мома съм сигурна, ще й хареса именно там обаче, та навярно е до човек, ако си пада по субстанции и простотии съвсем възможно да му допадне. Иначе другото го има и по другите курорти.

# 57
Прибрахме се доволни. Селесте, извинявай, но в Сандански бяхме към три и ми беше неудобно да ти пиша.
Боби, да мине бързо.
Щерката три години бълнуваше за Слънчев бряг. Тази година го видя. Каза, че следващото лято ще в към Созопол. Мина ѝ меракът.

# 58
  • Бургас
Щеше да ме хванеш по бански Joy

# 59
  • Бургас
Тъкмо реших,че съм приключила с покупките за ученичките и класната на малката ми обяви Контра. За първи път чувам,  а може и да съм забравила де,че тетрадките по математика трябва да голям формат. Нищо,де сега имам малък формат и ще дебна,ако събират тетрадки за някое нуждаещи се дете да ги пратя.
Трябва и на родителски да ходя

Общи условия

Активация на акаунт