Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 853
  • 825
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Голям формат, че и кариран лист.

Аз пък бях забравила, че трябва за Марто да са с поле, но добре че ги купувах от книжарницата на дружка, та тя ми е пратила правилните.

# 61
Щеше да ме хванеш по бански Joy
Пристеснявах се да не спите.
Отметнах педикюра. Остават още 3 и Коледата ще почука на вратата.

# 62
  • Бургас
Привет и от мен!
Не мога да стигна до форума тези дни!
Честит да ни е септември, само хубави неща да се пишат из темата!
Ени, благодаря!🍀
Боби,дано не се повтаря пристъпа!🍀
Тути,изтървах ви,но знам,че сте красавици!❤️
Селесте,Фонс,весело да ви е!
Добре дошли на Картал и Веселина!

Вчера се размазах от кеф. Цял ден на минералния басейн,нищо че беше фулл от хора,добре ми дойде! Прибрахме се,хапнахме и като откъртихме... Голям сън! Вечерта пак си спах! Организма ми си търси почивката,това е!

# 63
  • Canada
Карзче, полага ти се!

В Слънчев бряг ме впечатли безпринципното строителство, несъобразено с инфраструктурата и плажната ивица. Сграда на пясъка, как се изливат основи на такова място?!

Попара ме сутринта тъжна вест, живота е мн кратък и крехък 😕

Вече сме си в наше село, около 180 неща свърших откакто сме се прибрали, включително си прибрахме котка номер 2 кастрирана 😅

# 64
  • 🌊
Днес беше една от малкото ми вечери напоследък, в която мога да кажа, че бях щастлива и спокойна. Смених ендокринолога си и нещата не се оказаха толкова трагични - хормоните ми са що годе ок, имам си ИР, но броя на хапчетата ми падна наполовина, ще имам втори преглед след 3 месеца и просто ми се възвърна желанието да се взема в ръце.

Още не знам как ще натъкмим живеенето заедно с Чебурашкин, но вярвам, че ще намерим решение. Най-малкото това е може би първата ми подобна връзка и всеки ден аз се влюбвам все повече и повече. Днес просто се разхождахме и си говорихме, и ми беше хубаво. Но пък си смлях капачиките, утре усещам как ще ме болят краката като за трима.

Но утре е за утре, днес съм щастлива.

# 65
Изписали сте света, бива ли така?

# 66
Изписали сте света, бива ли така?
какво ще четем иначе в 1 през нощта;)

# 67
Кой ще брои?

# 68
Ти пък, няма да броим. Съвсем ще се разсъня.
Вчера, за да избегнем трафика тръгнахме в 4 сутринта и като съм легнала вечерта, станах в 9 сутринта.
Легнах си сега, котката реши, че е време за игра. Сега та броди по терасите аз джиткам из нета

# 69
Добро утро!
Чебурашка, браво! Звучиш много позитивно. Моля за името на ендокринолога!
Тути, оздравя ли? Боби, ти как си? Има ли предположение от какво си получила този пристъп?
Хубав ден!

# 70
  • при моите деца .....
Добро утро!
Чебурашка, и на мен ми звучиш много добре.
Трябва да посетя ендокринолог и аз.
Мари, вчера казаха, че дишането е чисто и най-вероятно е неврологично...
Ще ходя утре на консултация с невролог и пулмолог, като ме изпишат.
Хубав ден!

# 71
Добро утро!

Още 3 дни до отпуската 🥳 Довечера ще гледаме Чамкория (аз за втори път), утре съм на маникюр и в четвъртък след работа поемаме. Нямам търпение. 

Спокоен ден, банда!

# 72
  • Бургас
Добро утро и от мен!

Едва дочаках да стане 07:30, че да сляза за кафе. Сега пък ще чакам час и половина моите, че да сляза за пържена филийка. За друго не знам, но това ще ям всеки ден.

Чебурашка, много щастливи дни да имаш, не само вчера.

Але, завиждам за Чамкория, определено бих повторила и аз. След това представление започнах да ходя и на други моноспектакли, преди това все исках да има много актьори.

Отметнах педикюра. Остават още 3 и Коледата ще почука на вратата.
Майтапът настрана, ама онзи ден точно казвах на ММ, че е време да поръчваме от китайчетата разните конструктори, които си е харесал Марто. Трябва и с време да прегледам адвент календарите, имаше интересни неща миналата година, ама бях позакъсняла доста.

# 73
  • София
Добро утро!
Чебурашка, радвам се за теб! Бъди все така позитивна!
Боби, а дали не може да е нещо алергично?
Селесте, аз за децата преди 2 седмици поръчах подаръците за Коледа. Blush
Харесаха подаръка за племенника и поръчах и за тях от този вид:
https://www.bebemarket.bg/teifoc-konstruktor-s-tuhlichki-kyshta- … -ramka-na-pokriva
И ние пътуваме вдругиден, но аз толкова много работа имам, която не знам как ще свърша дотогава, че все още не мога да се зарадвам.

# 74
Никаква Коледа още, пътуваме към морето.  Много път ни чака, а така искам да се телепортирам.

Общи условия

Активация на акаунт