Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 916
  • 825
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Добро утро!
Днес почивам и що да не кукна в 6:30🤔
Добре,че не е редовното ми 5:30 напоследък.
Боби,сияеш!😍
Селесте,хубаво време да е днес!
Бубе, и аз много обичам да съм си у дома!

# 676
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Трудно станах днес....
Бубе и аз се радвам, че работната седмицата ще е кратка....
Хубав ден!
Щастлива седмица!

# 677
Добро утро!
Станах 10 минути преди алармата, доволна съм.
Боби, много си хубава.
Буб, след 2 дни ще си по- добре. Стягай се.
Селесте, ако посетите пореден мол, ще има ли място в колата за покупките? ТМ оздравя ли?
Хубав ден!

# 678
Добро утро!

Вчера, като истинска пепеляшка лъснах тъпото остъкление.  После изчистих служебната кола, че, надам се, ще я връщам скоро. Любимия ми докара моята кола, ама май ще се връща в сервиз. Таванът не се затваря добре..
Тази седмица ще трябва и да се занимавам с НАП и КАТ. Още ми сесят фишовете и няма пък да ги платя втори път. А ми трябва бележка за банката, че нямам задължения...

Денят ми ще започне като типичен понеделник- с оперативки.

Спокойна седмица,  банда!

# 679
  • Бургас
Добро утро!

Але, нямаш ли бележка някаква за плащанията? Платих онлайн един фиш на ММ и файла съм го запазила точно заради такива изцепки.

Марѝ, ние сме тренирани, кутиите от обувките се изхвърлят веднага, дрехите гледаме да са събрани в найлонови торбички, за да уплътняват разни дупки, част от задната седалка се вдига и там се нарежда багаж. Не сме като цигански катун, щото всичко иначе е прилично подредено Joy
Иначе мъжо оздравява, но тук току се кекне някой, само аз останах да държа фронта.

Спокоен да е денят ви! Нашият засега е дъждовен Sad

# 680
Селесте, имам си всичко. Ама трябвало да се зачисти ръчно. От края на Август това правят.

# 681
  • София
Добро утро!
И тук снощи валя, но сега изпича слънце.
Пием по още едно кафе и поемаме към летището.
И моята седмица в офиса ще е кратка, но затова пък трябва да свърша доста работа, която от тук не успях.
Прекрасен ден на всички!

# 682
  • София
Привет!

Днес се юрнах от сутринта. Изчистих и излязохме с Гоги. Първо пазарувах, после си купих някои неща за мен. Сега ще хапна и ще пия кафе. Времето е много приятно. Simple Smile

# 683
Върнаха ми Калин от училище. Явно върлува някакъв вирус, половината клас са болни, от тениса също. Дано успея да го вдигна на крака, че утре му е първата премиера.

# 684
  • Бургас
Тит, дано до утре пресечете вируса! Стискам палци Калин да се чувства добре за премиерата.

Днес времето беше с нас, успяхме да се разходим из Римини, както и в прилежащия му мол Joy Заредих доволно кафе и пармезан, друг магазин вече не искам и да погледна.
Докато пием кафе на площада, решавам да изненадам със снимка моя колежка (знам, че е колега, ама хич не ми е благозвучна тази дума) от университета, която знам, че живее там и с която не сме се виждали от 15 години. Е няма такъв късмет, тя работела точно на същия площад. Успяхме да се видим за няма и 10 минути, но беше супер приятно.
Снимки довечера Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 17:28 от selleste

# 685
  • Бургас
Тит,дано му се размине на Калин разболяването и утре да е здрав!
Чакаме снимки от премиерата!

# 686
Ау, Селесте, много хубаво ви се е получило, много ви се зарадвах.
До утре Калино да е пушка!

Бях на най-бързия педикюр в живота си. Избрах ужасен цвят, добре че вече не е за сандали.
И на себе си, и на маникюристката ме е яд.

# 687
Селесте, страхотни са такива срещи. Айде, вие няма ли да се връщате вече?
Тути, такива да са ти разочарованията.
Титина, бързо оправяне на Калино.

# 688
Благодаря дами, мисл, че ще го бъде. Чудя се дали не е от притеснение, за пръв път ще попадне под светлините на прожекторите, а е доста притеснителен.

# 689
  • Варна
Другият месец съм на очен преглед
Днес не успях да попълня един документ и моя мъж го направи.
Не разбирам как така уж виждам, но в един момент се замъглява. Абе май към очила отиват работите.

Общи условия

Активация на акаунт