Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 905
  • 825
  •   1
Отговори
# 690
И аз в последните година - две в магазина не мога да разчета етикетите и ги отдалечавам, точно като бабите;)
Мари, дай боже на всички ни това да са проблемите, кофти цвят на лака или бърз маникюр, без глезене;)

# 691
  • Бургас
Марѝ, утре потегляме към дома, но ще има спирка в поредния аутлет (изненадах ви, сигурна съм Joy), както и нощувка в Хърватска. В четвъртък вечерта трябва да съм си вкъщи, живот и здраве.
Обещаните снимки
Скрит текст:

# 692
  • На брега на реката
Добро утро!

Будна съм от 3,30 и в 5 станах, как ще изкарам деня, не знам?! Много работа имах вчера, ама по-добре, че инак щеше да ми е много тегав първи ден.

Селесте, чудна мадама си! Висока, слаба и красива! Хич да не чувам, че си напълняла!!!
Лек път и благодаря за снимките!

Тит, да му минава на Калата, че да се наслади на премиерата спокойно! Да подсетиш за сериала!

Стейси, за някоко месеца от орел се превърнах в "къртица". Както виждах микроскопични надписи и всички ми се чудеха, така след броени месеци, започнаха да ми бягат буквите и да се слива и сложих първите очила. На 43 г.
На следващия преглед, като каза докторката "старческо" късогледство и ми прималя. Тя започна да се смее и каза, че след 40 е нормално в днешно време. Свекито е на 92 и чете без очила!

Хубав ден, момичета!

# 693
  • София
Добро утро!
И аз не можах да спя много. Някак трябва да избутам деня.
Селесте, чудни снимки! Как е там морето в момента? Лек да ви е пътя!

# 694
Добро утро.
Има напредък с моето спане, пу- пу.
Буб, да те успокоя, че от същите години имам изписани очила за старческо далекогледство, но все още не съм ги направила. Диоптърът не се е променил. Проверих го.
Селесте, на вас освен лек път пожелавам и страхотни последни покупки. Представям си как ви чакат у дома. Все едно е Коледа. Язък, че ще получат всичко без кутии, които да отворят. Simple Smile
Хубав ден!

# 695
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Тит, надявам се, че Калин е добре. ПРЕКРАСЕН ден му пожелавам.
Аз при Митето в 2 ситуации с повръщане заподозрях притеснение....
Селесте, прекрасни снимки. Ти изглеждаш невероятно.... как се поддържате толкова слаби?
Днес свекървата има РД.
Да е жива и здрава!
Аз днес имам само 4 часа, мисля преди работа да прибирам летни дрехи... (имам от 10.50).
Хубав ден!

# 696
  • София
Добро утро!

Боби, да е жива и здрава свекървата!
Селесте, супер си! Слаба и стройна.
Кога ли ще вляза във форма... След раждането свалих качените 10 кила. Още толкова ако успея да сваля ще съм много доволна. Преди колко слаба бях..
Днес ще водим Гого на ортопед. Педиатърката каза, че в 4-тия месец трябвало. Надявам се всичко да е наред.

Спорен ден на всички!

# 697
  • Бургас
Добро утро!
Наслаждавах се на това вълшебство!
Черпя и вас!
Морето, тази сутрин!

# 698
Искам да съм колежка на Селесте! 😍
Боби, и моята свекърва е родена днес, че и прави 60. По този повод си дойде и до неделя ще е вкъщи. 😅
Успех на Калин! 🍀 И на Гого на прегледа.

# 699
  • София
Ени, да е жива и здрава!
Ние се върнахме от прегледа. Всичко е наред. Имаме препоръки и упражнения, та започваме още днес. Следващ преглед като проходи.
Сега ще хапна, че умирам от глад. И ми се пие кафе.

# 700
  • Бургас
Боби, Ени, да са ви здрави свекървите!

Тит, как е Калин?

Марѝ, този път основно, да не кажа изцяло за себе си пазарувах. На баща и дъщеря съм взела само по един парфюм, при това подбрани така, че да ги ползвам, ако не ги харесат Joy Вики не одобри нито едно от нещата, които ѝ показах, еми сори. Марто си знае обувките, едните даже са като тези, с които ходи сега, та за изненада ще има Лего. На него все още мога да му избирам някакви неща, но на двете претенции не.

# 701
Честити да са свекървите на Боби и Ени.
Селесте, много добра тактика за шопинг. Мисля да я ползвам.

# 702
И аз парфюми купувам вече, свърши времето на дрехите и играчките, но пак се пръска с моите госпожицата.
Заканила съм се да си направя шкаф за парфюмите с ключ;)
Честити да са ви рожденичките, само с добро да ги споменавате!

# 703
Чудесен беше Калин. Не че е мое дете, но такива суперлативи чух за него. А във филма се е справил много, много добре.  Просто съм без думи, още се опитвам да овладея емоциите

# 704
  • На брега на реката
Добро утро!

Тит, много вълнуващо и напълно те разбирам! Браво на Калин! Нека е все така добър и успешен и пак ти напомням да ни подсетиш да гледаме. Аз се вълнувам, че не ви познавам, а камо ли ти!

А аз и парфюми вече не купувам, че не нацелвам вкуса май. Сега, колкото и да е "грозно" им давам парички и държа да ми покажат, какво са си купили. На снахичките подарявам и хубава козметика понякога, но пак се съобразявам с индивидуалните особености. За сега по-смело купувам за внуците, ама и там сигурно няма да е за дълго. Joy

Селесте, прибрахте ли се, ако не сте още, лек път!

Мъфинче, браво на Гого!

Хубав ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт