Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 870
  • 825
  •   1
Отговори
# 705
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Ени, да е жива и здрава и твоята свекърва.
Тит, браво на Калин! Много се радвам за успехите му и му пожелавам още много.
Не ми достига сън.... не ми достига денонощието.....
Но не знам в близките 20 дни дали ще се наспя....
Хубав ден!

# 706
Добро утро!
Тит, поздравления за детето. Чакаме следващото предизвикателство.
Ох, да измрънкам по темата, че предстои рожден ден на момчето. Хем нямаме идея за подарък, хем ще има купон....От последиците на купона много ме е страх.
Хубав ден!

# 707
Добро утро.
Тит, браво на Калин.
Ени, Боби, здрави да са свекървите ви.
Селесте,  лек път.
Мари, ще мине без проблем.
Хубав и успешен ден!

# 708
Добро утро!

Вчера нямах време да се разпиша, само ви попрочитах измежду задачите.
Утре съм отпуска, да се разправям пак с бумаги... После запрашвам към морето.

Спокоен ден, банда!

# 709
  • Бургас
Добро утро!
Честити да са свекървите на Боби и Ени!
Браво на Калин! Още много успехи му желая!
Браво и на Гого! Все така здрав да расте!
Боби,и аз не мога да се наспивам. Страшно е просто.

Хубав ден да имате, момичета!

# 710
  • София
Добро утро!

От снощи имаме гости зълва ми и малкият й син. По принцип живеят в Германия, но са тук по работа. Утре всички дружно ще ходим на къщата. Рано сутринта в понеделник имат полет. Малко ще ми е лудница тези дни. Затова сега пия голяма чаша кафе с мляко. Coffee

Хубав ден!

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 12:06 от Muffin...

# 711
  • Бургас
Добро утро!

Браво, браво на Калин!

Вчера последен аутлет, който аз изкарах основно в хапване и кафе, защото е с предимно скъпи марки (Прада, Гучи, Трусарди, Ферагамо и т.н). Вечерта в Хърватска си се почувствахме у дома си заради езика и скарата Simple Smile След малко потегляме, предстои най-гадната част от пътуването Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 08:38 от selleste

# 712
  • София
Честити да са свекървите на Боби и Ени! Още дълги години да посрещате заедно хубави поводи!
Браво и на Калин! Все така да умилява майка си! И аз очаквам напомняне за сериала, че да не изключа. Revolving Hearts
Селесте, отново чудни снимки!
 Аз ходих до Фантастико да вземам ракетата на Наса за колан на автомобил. Най-малкото много я хареса и нямаше как купих 3 за всички деца.
Мъфин, да ти е весело с гостите!
Мари, ще измислите подаръка. А за партито можете да се изнесете и да се върнеш вече след като са почистили децата. Smiley
Скрит текст:
Ние в събота се каним да ходим към Етро поле да видим едни познати. Мъжа е доста болен и не му остава май много време. Стегната ми е душата за срещата...

# 713
О, мен от пиене ме в страх, Роди. Да не си повярват децата. Някои от тях са и на 18 години.

# 714
  • София
Да, и с право. Ние на такова пиене и други работи се нагледахме в Германия. Не можеха да станат някои от земята после. Линейките хвърчаха цяла нощ.

# 715
Роди, ако имате време, може да видим.
Мерси за пожеланията, момичета.
Браво на Калин!

# 716
  • Бургас
Роди, все забравям да ти кажа, че беше много готина с носията по немско.

В София сме вече. Скоро си говорихме тук, че това ми е най-тегавата част от пътя. Хем сме тук, хем има поне още половин работен ден път.

# 717
  • София
Ени, с удоволствие ако успеем.
Благодаря, Селесте!
На мен пък тази част от пътя към Бургас ми е много приятна, особено когато имам среща с хубави хора. Blue Heart

# 718
  • при моите деца .....
Привет!
Селесте, лек път!
Ех, Роди, ще се разминем...
Аз съм на екскурзия на Русе.
Титина, днес по БГ радио чех реклама на нов сериал по БНТ 1, започва в неделя, ще се излъчвя всяка неделя..... "Тревожност"...
Аз си спомням датата, дана и в неделя се сетя да сменя канала...
Уморена съм....
3 ден ограничавам храненето (е вчера хапнах малко парче торта....)
Искам почивка!
Лека вечер!

# 719
Благодаря много дами, от името на Калин също.
За сериала тревожност не се притеснявайте, аз ще напомням. Новините от последния час - спечелил е златна роза от фестивала във Варна
Аз нещо май ще се разболявам, не ми е много комфортно, но пък ходя на гимнастика всеки божи ден. Явно съм задействала паметта на клетките, та успявам вече да направя шпагат ( не съм правила от повече от 15 години)
Мари, разбираемо е да те е страх от пиене. Калин разказваше, че като са пристигнали в международният лагер в Амстердам, от другите националности са ги питали колко алкохол носят. Нашата група се оказала неподготвена:)
Боби, Ени, честити да са ви Mather-in law. Да са здрави и да имат много поводи да ви посрещат.
Роди, аз си мислех, че ние много ходим, ама и вие не се спирате:) Много харесвам Германия , особенно Бавария по това време на годината. Все пак детето ми е забъркано там и докато чаках да го забъркат се наслаждавах на живота:)

Общи условия

Активация на акаунт