Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 858
  • 825
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Тит, тъкмо и аз чух по новините за наградата. Поздравления за целия екип и за нашето момче в частност!

Вкъщи съм си, първата пералня е на привършване. Моят и на децата багажът е ок, лесно ще се разпредели по местата, но къщата е като след малка бомба. Ма то бива толкова да не ти дреме от разхвърляно и мръсно, ама чак пък толкова... И на всичкото отгоре още преди Бургас се скарахме с мъжо, защото не знаех къде са ми ключовете и трябваше да ме посрещне пред блока с все дисагите, а той още беше на работа по това време.

# 721
  • при моите деца .....
Добро утро!
Е, друго е да поспиш 7 часа...
Наспана съм.....
Радвам се, че е петък, дано е спокоен.
Май имам нужда от по-дълъг уикенд.... но само два дни е е ....
Хубав ден!

# 722
  • Бургас
Добро утро!
Будна съм от 5:00ч Малко след това се чу як тропот! Два куфара с инструменти паднаха в другата стая! Духчето ми пак е в атака!😡

# 723
  • София
Добро утро!
И аз се събудих малко след 5 ч. В 5:30 и кучето се разскимтя от другата стая да се мести при каката. След 15 мин започнаха да изпращат съобщения и по работа...
Вчера щерката сподели, че учителите са ги подпитвали в училище за предстоящия им бал, който ще е след 2 години. Трябвало отсега да резервират заведение, имали идея вече за фотограф... Според мен си е доста рано.
Селесте, бъди дзен. Отивай към морето да ти се успокои малко душичката.
Аз днес съм се спретнала с една къса рокля. Малко ми измръзнаха сутринта кълките, но по-късно ще ми е добре.
Добре, че е петък. Smiley

# 724
  • Бургас
Аз още ходя по сандали. Сутрин по улиците е нещо страшно -едни са по сандали и къси ръкави, други са с боти и няколко ката с дълъг ръкав. Какво ще чинат те зимъска? Ще слагат два чифта ботуши един върху друг ли? При нас есента винаги е топла. Сутрин си е хладно, ама нали? Боти през септември .....
Днес сме на ваксина с Цветка. Втори прием ваксината за HPV и един коклюш за разкош.
Снощи така със се смяла с нея. Правили входно по История и имали да решават кръстословица. Трябвало да напишат египетски фараон с 6 букви. Ние с баща и се сетихме за Рамзес, тя обаче не могла. Сетила се за Тутанкамон,който не е 6 букви и затова го префасонирала на Тутанс. Направо, щях да падна. Хем ми стана смешно каква тъпотия е написала, хем да и се скарам че не е сетила. Ще ни пишат и нас по вестниците с учиническите бисери,ама да видим Simple Smile

# 725
Добро утро!

В офиса съм за бързо,  после оставям малката котка на бабин дом, върша  няколко административни задачи (дано ги свърша) и запрашвам към морето. Даже оптимистично вярвам, че ще стигна до плажа.

Спокоен ден, банда!

# 726
Добро утро дами! Не наспана и с хрема съм.
Але, надеждата крепи човека, нали знаеш. Ако вярваш силно и до плажа ще стигнеш днес. Ако не на едното небесно светили, на другото на светлината ще е.
Роди, щерката има още две години и се подготвят. Мой Калин, като му казахме, че отиваме в Лондон, първият въпрос беше "Университет ли отиваме да избираме ( а има още 5 години до тогава)
Да е спорен деня ви. я да попитам, Бубето нямаше ли рожден ден около тази дата?

# 727
  • Бургас
Кой каза море 💙🌊

# 728
  • София
Добро утро!

Станахме рано всички, пихме кафе. Децата поспаха разбира се. Зълвата замина по задачи. Ние с ММ отиваме до моята работа, че има нови документи за подписване. Той днес е отпуска и само се тутка. Не че трябва да бърза, ама аз не обичам така. Rolling Eyes

Хубав да е денят ви!

# 729
  • Бургас
Добро утро!

Аз седя насред дисагите и се чудя отде да я подхвана. Първо ще посвърша някои служебни неща, другото може и да почака.

От вчера подкашлям, сега и главата ме стяга, ама тя може и от неизпитото сутринта кафе да е.

Екстра си е времето тук, в Италия едва последния ден успях да сложа тениска, за отворена обувка да не говорим. Идваме си вчера, ми то лято.

Лин, добър опит от страна на Цвети. Леко да минат и двете ваксини! Ноември сме ние с втория прием.

Тит, Бубе беше на 22.09.

# 730
Добър ви ден!
Титина утре празнува.

# 731
  • На брега на реката
Добър ден!

Тит,   права е Селесте,  на 22-ри бях, а на теб, както е посказала Мари, ще честитяваме утре.

Боби,  Ени, забравила съм да честитя свекитата ви. Да са здрави и да ви създават по-малко грижи.

Алечко, бързо да свършиш и да ни пратиш снимка от  плажа.

Лин, голяма скица ще е тази Цветка. Явно ще мяза на теб. Креативна е обаче, не мож и го отречеш.

# 732
Буб, аз знам, че си някъде край мен, но явно не съм запомнила добре.
Та на патерица, жива и здрава да си, и да се наслаждаваш на живота.

# 733
  • На брега на реката
Благодаря, Тит!

# 734
Дзак 😍😬

Общи условия

Активация на акаунт