Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 860
  • 825
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Докато още ходя на плаж,отказвам да мисля за Коледа!
Селесте, ето ти задача ...дебни за дати и ще дойда с теб Wink

# 76
  • София
Добро утро!

Тази сутрин си е направо студено. Закусихме всички. ММ тръгна на работа, аз пия кафе.

Хубав ден!

# 77
  • Бургас
Роди, много готин конструктор, но ще заложа на готовите части, бъркането на цимент ще пропусна Joy

Лин, нямаш ядове.

# 78
  • гр.София
Добро утро!
Пия кафенце на хлад☕
Три дни почивка, днес до книжарница трябва да ида, че списъка да допълня за Маги, ще имат и зелено училище за да се опознаят и сплотят новите ученици😁
Днес ще ходим с мм на тест драйв на една кола за мен, трябва ни още една, стискайте палци да я удобри, че аз само на външен вид ги харесвам😅 започнах да разбирам от цилиндри, турбо😂
Да, Коледа си идва! Но, при нас сега на дневен ред е Октобърфест🍺🍺🍺
Хубав ден момичета🤗

# 79
  • София
Деси, ако си там на феста можем да се видим. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано да изберете твоята кола!

# 80
  • София
selleste, ако харесаш някой адвент календар за девойката, прати и аз да разгледам, моля!

# 81
  • Germany
Добро утро!
Пак е топло при нас, че и влажно щото снощи преваля. Чакам бурята довечера с огромно нетърпение. Не можахме да отпушим тоалетната и днес ще идва фирма. Стискайте палци да се справят без къртене и без да ни струва цяло състояние! Аз отивам на ортопед след малко. 4 месеца чакам за този час...
Хубав ден на всички!

# 82
Добро утро и от мен!

Мони, стискам палци.

Съни, приятна почивка ☀!

Деси, дано харесате колата и да се похвалиш 😊.

В офиса съм аз, детето при свекърите. Новият офис е точно до тях и ми е удобно с оставяне и взимане.
Днес и утре последно и в четвъртък съм отпуска и на сватба. Поръчаните чанта и обувки са на кантар дали ще дойдат, дано не се налага да купувам други 😒.
За Коледа хич не ми се мисли, че пак ще трябва да избирам подаръци от цялата рода. Засега само каза, че иска хеликоптер с дистанционно 😃.

# 83
Добро утро и от мен.
Събуди ме паднала саксия, цветето здраво, кашпата счупена и цялата тоалетна за гости в мес.
После гледах Ани Пападопулу и Илиян Джевелеков по БНТ1. "Тревожност", сериалът в който Калин снима започва да се излъчва на 29 септември ( да го гледате).
Вчера купихме и сако за премиерата на френския филм ( той ще е по кината от 27.09).
Абе културна работа. Прибирам и багаж, че утре летим до Копенхаген

# 84
  • 🌊
mariat, бих дала име веднага, но съм от Варна и не знам дали ти е удобно. Оставам с впечатление, че повечето хора са от София.

Иначе пак имам проблеми със съня, напоследък съм като бухал. Чакам сега в средата на месеца да подновя един от сертификатите ми и в края на месеца да кандидаствам за магистратура. Там има малък шанс да ме одобрят, но пък защо не. Учат се два програмни езика, аз си пиша на Java работно, а Чебурашкин е фен на С, та си прие за мисия да ми помага😂

# 85
  • Бургас
Деси, чакаме значи да се похвалиш по-късно днес.

Бел, това избиране и от родата и мен вече много ме изморява. Като малки все имаше какво да им вземеш, особено покрай анимациите, които следяха, но сега е зор. Миналата година бях взела конструктор от всеки, ама тази година не върви пак. Вики пък съвсем трудна, хем пари, хем си чака изненада.

Бъни, адвент на Алверде купух миналата година от ДМ, още се мотаят шишенца из панера.

С Марто сме на Лунапарк, отпуснала съм му половин час по батути и куп други атракции на закрито, после цял ден навън, че нали заради въздуха сме дошли.

# 86
  • London
Ще се връщам да чета, нямам и един час сън ....тая моя мома ще ме вкара в гроба или ще побелея. Деактивирах телефон, соц. Акаунти, всичко .... Не спират малоумията й, субстанциите не прощават, но и моето търпение има граници. С една се сби заради мен, даже й разби носа, онази е с облепен нос цял месец, сега се сдобрили сестри били вече, лошото е, че едни сълзи, драми, онази самарянка се оказа, а какви мръсотии ни правеше до неотдавна, не знам .... Мисля малко да се дистанцирам и само, ако видя разумно поведение да има отново диалог. Разликата в годините ни е прекалена и това съвсем прави нещата неприемливи, става ми досадно да съм родител.

Оплаках се, знам шокирах хората, но по тези въпроси вярвайте ми нямам и един човек с който да мога да говоря. С който опитвах или развалиха приятелството или не ме разбират. Обичайно караме на осъждане, а тук вярвам нещата не биха били такива.

Е браво Чебурашка поне ти имаш приятни отношения и си имала хубава вечер Grinning Аз както не съм спала и кафето не помага, гледам като тресната. И съм на нокти.... Да няма някоя луда изненада от пияна булка:joy:

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 11:12 от La Catrala

# 87
  • Бургас
Аз признавам си не се шокирах. Но това е защото нищо не разбрах.
Какво значи разликата в годините ни е прекалена?

# 88
  • London
Аз признавам си не се шокирах. Но това е защото нищо не разбрах.
Какво значи разликата в годините ни е прекалена?

Значи 22 години разлика. Малко по-малко от Макронови. 🤣 Въпреки, че не личат толкова ...смисъл младея засега очевидно😆

# 89
  • Бургас
Тит,да напомниш на датата,че аз ще забравя ☺️ Наскоро ми попадна това заглавие,че ще започне излъчването му

Чебурашка,всеки ден да ти е щастлив!

Деси,чакам снимки на големи бири от феста!

Далеч ми е Коледа. Още е лято!

Общи условия

Активация на акаунт