Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 855
  • 825
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Добро утро!
При нас като тръгвах сутринта беше 7 гр. Студеничко си е, но най-важно е в сърцата да ни е топло. Kissing Face
Бубе, дано старта на Билянка да е спокоен и приветлив! С кеф и желание да ходи всеки ден!
Мари, лек път на щерката! Всичко ще е наред!
Както възрастните хора казват - малки деца, малки проблеми. Когато са покрай нас поне ги виждаме какви ги вършат. Satisfied
Прекрасен и успешен ден на всички!

# 796
  • Бургас
Добро утро!

Бърза адаптация на Билянка! Все така с желание да си ходи!

Бел, дано е нещо безобидно заради смяната на времето.

Дъждовно и хладно е и тук, но е поносимо, даже приятно за вървене, стига да не се лее проливен дъжд. Връчих дЯцата на държавата и сега тръгвам по задачи. Наложи се да поразчистя малко дрехи, за да наредя новите и  се събра пак някоя торба за дома. После и билети за културно събитие ще мина да взема, едно-друго и то станало 12 ч. да прибирам Марто.

Хареса ми филмът снощи, ще си имам занимание за неделя вечер.

Спорна и спокойна нова седмица!

# 797
  • Бургас
Мен днес ме досрамя да си сложа сандалите в това време, викам ще ме помислят за куку .Нещо,което аз не отричам. Рових за затвортени обувки. И естествено умрях от жега. Утре вали-гърми слагам сандала и това ще е .
Не гледах сериала, защото се замотах да готвя. Ама много нагорно ми идва през седмицата и гледам да си помогна през уикенда. Та сега съм два кекса напред Simple Smile Дано стигнат и утре да си вземат децата,че нещо баща им много им помага в яденето и ми разваля дисциплината.
Много крив септемри тая година, хич не беше топъл. Пък едно време какви септемврийски дни имаше, ехейййй....
Съсипаха я тази държава Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 798
Добро утро!

Вчера се къпах в морето,  а днес излязох на 9 градуса!?! Протестирвам!

Успех на Билянка днес!

Снощи у дома имаше буйна радост като се прибрахме. Не знам само кой се радваше повече - котките или аз.

# 799
  • София
Добро утро!

Снощи се прибрахме към 19.00 часа и докато оправя всичко стана никое време. Добре, че зълвата помага. Рано тази сутрин ММ ги закара на летището. Ще ми липсват, но и моят комфорт ми липсва.
Сериалът не можах да гледам. Почти нищо не мога да следя по тв. Ако си открадна малко свободно време, чета. А разхлаждането ми харесва. Съсипаха ме тия жеги. Не ми харесва, че дългите разходки ще свършат.
Бубе, късмет на Билянка!
Бел, дано е нещо безобидно!

Успешна седмица!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 12:43 от Muffin...

# 800
  • Бургас
Е как сандал?! Умирам аз от студ, пак съм неподходящо облечена, липсва ми един шал на голия врат.
Всичко, което ми трябва, отваря в 10 ч и сега ще досаждам на ММ на работа.

# 801
  • Бургас
Е що? То е топло през деня.

# 802
Тук, така като гледам, и през деня няма да е топло. Едни ръкави ми липсват на мен, че не ми е удобно да работя със сакото.

# 803
Добро утро и от мен
Лек адаптация на Билянка!
Тук като гледам е 11 градуса, но ми е толкова притеснено за котката, че не ги усещам. Днес ревах като магаре докато я карах за вливания

# 804
  • Бургас
Тит, стискам палци за Мими!

# 805
Тит, стискам палци за Мими!
и аз, и аз.

# 806
Тит, да се оправя котанката. 🍀
Изпуснах и аз снощи този сериал, но ще го гледам.
При нас е студ яко. Вече съм премръзнала. Иначе си беше до събота много приятно, 28-30 градуса, вечер хладничко, идеално. Дано и октомври се задържи 20+.
Ем, минавай по-често! 🥰
Леко да мине при Билянка в ДГ и на Мишето задната хрема да е минала.
Ние вече сме си в нормалното ежедневие, без гости. 😅 Вчера следобяд си се разположих и се наслаждавах на макс на спокойствието.

# 807
Буб, стискам палци за малката.
Титина, как мина вливката?
Лина, утре да си вземеш и едни по- дебели чорапи в дамската чанта, щом твърдо си решила за сандалите. Wink

# 808
  • София
Стискам палци за милото котенце. Дано се оправи! Heart

# 809
  • Бургас
Бубе,пожелавам на Билянка бързо да се адаптира и да ходи с желание на градина!

Да се оправи котето бързо!🍀

Общи условия

Активация на акаунт