Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 25 395
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
А аз днес получих код за тъпата кутия, която се оказа на другия край на града. Баща ми е поръчвал от същия адрес (даваме адрес на офис, не домашен) и е получил в кутия, която е много по-близо до адреса.

Днес ще я издиря, дано нещата да са наред.

# 16
  • София
Нали ти написах да провериш къде и да пренасочиш, ако не ти е удобна? Днес и аз ще им звъня да пренасоча. Още преди пратката да е излетяла от Китай, пише в коя кутия ще бъде.

# 17
Ами не очаквах, след като той ми каза онзи ден, че неговата е пристигнала до офиса. Мислех, че ще е същото.

# 18
  • Ispania
Аз искам да ви попитам когато пишете ревю под някой артикул пишете ли го на български? Винаги съм се чудела защо българите пишат ревюта на английски, а не на български, както например руснаците си пишат на руски.
Няма значение на какъв език го пишете , има си преводач после , за който го интересува. Предполагам се пише на английски, защото “преводача” превежда понякога доста абсурдно, а идеята е да се разбере какво е написано.

За соларното фламинго : имам соларна катерица, мечка, фея, няколко бухала , катерицата 😂…. Не бих казала че е нещо кой знае какво , но на мен си ми харесват. Светлината не е голяма , но достатъчна .

# 19
Някой попадал ли е на добри детски чорапогащници?

# 20
Ами не очаквах, след като той ми каза онзи ден, че неговата е пристигнала до офиса. Мислех, че ще е същото.

Кутиите ги определят още от Китай, Бокс Нау нямат вина, че не ви е удобна кутията. Звъниш и я променят.

# 21

Още като ти шипнат пратката виждаш в коя кутия ще пристигне. Звъниш на БоксНау и променяш кутията още доста преди да е пристигнала пратката. Като дойде в България, директно ти я зареждат в желаната кутия. В сайта на БоксНау можеш да видиш адресите на кутиите. Обвиняват го и постоянно изникват нови.

# 22
Здравейте, за първи път ще пазарувам от Тему  и имам няколко въпроса . Доставят ли до офис на Спиди ?  Ако да ,трябва да напиша адреса на офиса ,или има нещо по-специално? Също ,ако има някакви тънкости при поръчване моля да споделите , ще съм много благодарна ! 🙂

# 23
  • София
Ако прочетеш 10-15 страници от предишната тема, ще си отговориш на въпросите. Виж и първи пост от тази.

# 24
И да пишеш офис на Спиди, доставките със Спиди са пренебрежимо малко. И аз съм писала офис, само 2 доставки имам с тях.
За другите неща - трябва ти личен опит.

# 25
  • В страната на бурите
Може ли малко помощ Simple Smile Получих оферта Връщане на кредит 30%, направих поръчка и трябва всеки ден да заявявам част от кредита(не е накуп). Заявих сумата за първия ден, втория забравих и сега не мога да открия къде да заявя следващата част от сумата. Дали понеже не съм заявила за Ден 2, не съм загубила това връщане на кредит? И как и къде да търся тази ежедневна сума, която да заявявам, за да си ползвам кредита (не нова оферта, вече имам направена поръчка)?

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 14:37 от Wonder woman

# 26
На мен всеки ден ми изпращат такава отстъпка, мисля, че няма значение ако се пропусне един ден, защото на другия има имейл за следващата. Няма да ги ползвам, малко са ми, а и сега не ми се поръчва от тях.

Взех си пратката, за сега мога да кажа, че всичко е точно. Не съм изпробвала моливите и боите; двете общо са 36 лв, което е много евтино (затова и ги поръчах - беше ми любопитно какво ще дойде).

# 27
Може ли малко помощ Simple Smile Получих оферта Връщане на кредит 30%, направих поръчка и трябва всеки ден да заявявам част от кредита(не е накуп). Заявих сумата за първия ден, втория забравих и сега не мога да открия къде да заявя следващата част от сумата. Дали понеже не съм заявила за Ден 2, не съм загубила това връщане на кредит? И как и къде да търся тази ежедневна сума, която да заявявам, за да си ползвам кредита (не нова оферта, вече имам направена поръчка)?

Не сте го загубили. Само дните, в които не сте влизали няма да начисли. Идете в профила си , на съобщения, на промоции и вижте има ли  опция "връщане на кредит" , ако няма чукнете на последните предложения за промоции - ще излезе.

# 28
  • София
Wonder woman или цъкаш на съобщения и после промоции и там ще си намериш връщането на кредита (а можеш и да се набуташ с нов и да ти вървят две връщания паралелно). Или пишеш claimcredit в търсачката и трябва да ти излезе.

Пак пощурях и вече опрасках 2 от 10 те купона. Но ме влече и един дето е 50 лв. при поръчка на 100 да изпраскам.

# 29
  • В страната на бурите
Благодаря за отговорите, справих се с ваша помощ. Само да споделя, че напоследък при опцията за Връщане на поръчка, ми предлагат варианта да запазя артикулите и да ми върнат парите - тоест да не ги пращам обратно. Странното е, че вчера тръгнах да връщам няколко неща, дадоха ми номер за връщане за Boxnow, аз обаче не потвърдих, защото се колебаех дали да не върна още един артикул. Днес реших да върна повече неща и за всички ми предложи Възстановяване без връщане на стоките. За няколко поръчки ми се случва, сумите са около 35-40лв.

Общи условия

Активация на акаунт