Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 36 898
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
  • 1st floor
Под царгите на нашата кухня ММ си държи куфарчетата с инструменти и бормашини. Хем рядко се налага да се вадят, хем не е нужно да е хирургически чисто. Като извади нещата, бъркам с парцала и готово. Та мисълта ми е, че и без чекмедже е усвоено мястото.

# 676
Преди дни ми дадохте линк за читав филтър за чешма. Показвам.
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109954644312 … fer_page_sn=10037
Дали тези сменяеми филтри са за него?
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109960073761 … fer_page_sn=10037

# 677
Това с кухнята ми напомни за вица с гаджето и бащата. "Аз съм против тази. Майбаха да сменя  за два мерцедеса за да има и тя преживявам, но да махам 3-тия етаж на вилата заради нея няма да стане. " Тааа ... кухнята си ми е добре Simple Smile за едни крачета ...

# 678
Мисля да си поръчам такова фолио  https://share.temu.com/CDcYfb0p4aA за част от прозорците на балкона. Чудя се дали след това ще имам проблем с отлепването, ако не ми харесва.

Това фолио е на принципа на статичното електричество, няма лепило отдолу или нещо подобно, махат се лесно. Поне моите са така, от jysk са купувани.

# 679
Малко по-късно ще настройвам проектора и ще дам отзив дали работи (на първо четене).
Заедно с него получих три гланца (комплект) за 4 лв - с карта за отстъпка (това е единствената прилична промоция, която ми предлагат, иначе все е връщане на кредит).
Би трябвало да са имитиращ продукт на Никс, но точно това го нямам, така че не мога да ги сравня. Иначе изглеждат добре, нямат абсолютно никакъв аромат.

Аз си избрах цветовете (имаше различни комплекти) - едното е прозрачно. Сега тествам на ръката дали няма да ми стане нещо, но изглеждат ок.
Това е оригиналният продукт, моите изглеждат като 01, 08 и 10 (08 е доста по-тъмно от пластмасата - би трябвало да е по-розово):
Скрит текст:

# 680
Ти си смела, не бих взела козметика от там. Може да е моя психологическа бариера. Пиши периодично как си...

# 681
Ще прегледам и съставките, но ако има нещо нередно, едва ли ще го напишат на кутийката. А ако са радиоактивни, едва ли ще усетя, преди да стане късно.
Купувала съм козметика от Синсей (макар и не много), а тя най-вероятно идва от там.

# 682
  • София
Аз съм купувала балсам за устни - никакъв проблем, дегримиращо олио - вероятно утре ще го ползвам за пръв път, така че още нямам впечатления.

# 683
Пиши периодично как си...

🤣🤣🤣🤣🤣
Разсмя ме. Иначе и аз не бих купила козметика от Тему, Шиин, АлиЕкспрес.
Може нищо да не ти стане. Няма да ти падне кожата от няколко слагания. По-сериозния проблем за мен е, че някоя нерегламентирана съставка може да отключи алергия и после след излекуване на тази алергия, човек може да остане чувствителен. Дори след това да използва по-качествена козметика, е възможно да направи рецидив. В ДМ и Лили има доста бюджетни продукти, за това едва ли тук изкушаващото е цената. По-скоро за експеримента.

# 684
В момента ползвам балсамчетата за устни. Единственото неудобство е, че са в кутийки и трябва да си го мажеш с пръст, но пък иначе е ок.

# 685
Не е толкова заради цената, аз си купувам и скъпи продукти. Просто ми е интересно. Същото се отнася за материалите за рисуване.

Не знам за алергиите - мен по-скоро ме притесняват някои модерни продукти, които уж уголемяват устните. Много неприятно нещо - от него устата изтръпва (имала съм такова в коледен календар, иначе не бих го взела). А Мейбълин и Лореал имат едни трайни червила, които не могат да се изтрият дори с продукт за демакиаж (може с много търкане с въпросния продукт върху тампон за отстраняване на грим) - ето това е химия!

# 686
Точно, че не е и за цената.

Тези уголемяващите уж са винаги с нещо ментово, с което усещането е, че ти се надуват устните. На мен такива са ми неприятни.

Пробвай с масло за сваляне на грим. С него трябва да успееш да махнеш дълготрайните червила.

# 687
  • София
Едни от най-силните алергени са напълно естествени продукти. Химията, сама по себе си, не е проблем, даже спасява живот. Живейте си живота, не се вторачвайте толкова.

# 688
Чак пък периодично 🤣🤣🤣
Ти ще я караш и на профилактични прегледи да ходи🤣

Я кажете за това статичното фолио, не мога да си го представя. Да не е като онези стикери, които отдолу с вода се мажат?

На вилата онзи ден махнах един бебешки стикер на сина ми с мечета футболисти 🤣 От години го гледам и се пустосвам, как съм му разрешила да го лепне, а пък съм и мила прозореца около и върху него поне два пъти годишно, сега се сещам. Оказа се от тези, при които се мокри повърхността преди залепване и с едно докосване на нокътя го свалих, но така добре беше залепнал, че не си личеше, какъв е, мислех, че е лепенка.

# 689
Замислям се за такова фолио, но може би самозалепващото се. Имам стъклен параван в банята и ми се иска да го фолирам. Някой да има впечатления....?

Общи условия

Активация на акаунт