Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 36 883
  • 726
  •   2
Отговори
# 690
Мен също ме е страх да купувам разни неща от Тему. Поръчах например силиконови форми, ама ще ги ползвам за фигурки, които няма да ядем. Но пък и за купеното от български сайтове няма гаранция какво и откъде е дошло. Преди няколко години си купих ринг за торта. Не помня от Била ли беше или от специализиран сладкарски магазин. И познайте, онзи ден виждам абсолютно същия в Тему. По кутията го познах, защото още я пазя. Значи, от Тему не бих взела нещо, което влиза в контакт с храната, обаче ако мине през някой търговец с надценка - нямам проблем. Така излиза Grin

Колкото до състава на продуктите, използвани материали и т.н... Вижте какво снимах онзи ден в Пепко. Представям си с разните стоки, които не минават проверки какво става.

Скрит текст:

# 691
От тему поръчах ето тази джаджа за веро. Тогава беше на цена 1,30 лв. В левчето до нас е същата, дори и опаковката на цена 3,50 лв

Малко е афиф работа, ама като за лев и трийсЕ хич не ѝ търся кусури.

# 692
Мен също ме е страх да купувам разни неща от Тему. Поръчах например силиконови форми, ама ще ги ползвам за фигурки, които няма да ядем. Но пък и за купеното от български сайтове няма гаранция какво и откъде е дошло. Преди няколко години си купих ринг за торта. Не помня от Била ли беше или от специализиран сладкарски магазин. И познайте, онзи ден виждам абсолютно същия в Тему. По кутията го познах, защото още я пазя. Значи, от Тему не бих взела нещо, което влиза в контакт с храната, обаче ако мине през някой търговец с надценка - нямам проблем. Така излиза Grin

Колкото до състава на продуктите, използвани материали и т.н... Вижте какво снимах онзи ден в Пепко. Представям си с разните стоки, които не минават проверки какво става.

Скрит текст:

Има такова нещо, че доста от нещата поне на вид са същите и по магазините. И то не само по "левчетата". Но пък ако във всичко трябва да се взирам и да търся сертификати и гаранции, ще трябва да се превърна във върл минималист... а пък не съм такава Grinning
От там нататък вече всеки си преценява къде да тегли чертата, граница все трябва да има някъде, но всеки си я поставя където той реши.

# 693
Мисля да си поръчам такова фолио  https://share.temu.com/CDcYfb0p4aA за част от прозорците на балкона. Чудя се дали след това ще имам проблем с отлепването, ако не ми харесва.

Това фолио е на принципа на статичното електричество, няма лепило отдолу или нещо подобно, махат се лесно. Поне моите са така, от jysk са купувани.
Това фолио е с лепило,има ръководство за потребителя,там е описано как се поставя.
Ако не ти хареса,веднага се отлепя лесно.Ако постои ,незнам.Отлепяла съм такова веднага,но имам и залепено от години,което не съм пробвала да отлепям.

# 694
Хеййй мисля който трябва разбра, че се шегувам Joy
И аз купувам от синсей, левчето и подобни

# 695

Скрит текст:

Поне са предупредили, но много няма да видят тази бележка и ще продължат да го използват. Много магазини изобщо няма да предупредят. И нещо купено от Кауфланд или Билла на по-висока цена, пак не го прави по-качествено. Аз и от там не купувам посуда за вкъщи. Има много хубави (и малко по-скъпи марки, които си заслужават). Може да дадем 1000 лв за 5 месеца в Тему, но не може да си купим комплект качествени прибори за 150-200 лв, например. Разбира се, не може да живеем био-еко-меко във всяко едно отношение, но от тук, от там, поне нещо да има 😃

# 696
  • Асеновград
Който държи на гарантирана марка и качество, чете. Покрай проекторите се загледах, има марки и търговци , за които си има явно покрит стандарт за качество. Така излиза като цъкнеш.

В последствие започнах да следя и за други стоки, но пък те не са с  най ниската цена.
На мен с ами връщали пари за плюшена играчка , като ме уведомиха да я изхвърля,че имало открит производствен проблем. Някъде по старите теми я бях качила снимката на съобщението.

# 697
Статичното фолио, според мен е като онези стикери, които са като найлон (при мен падат, не знам защо - прозорците са чисти).

Проекторът надхвърля очакванията, като за 80лв. Включих без проблем Ю туб и флашка - друго не ми трябва. Бях се приготвила, че звукът ще е лош и мислех да го сдвоявам с колонка, но е ок.
Сериалът ми е малко зърнест, но това може и да е от файловете - не свалям много големи. Все едно, поносимо е.
Грее отзад и малко фучи, но предполагам, че е нормално.

Таван, полутъмна стая, Ю туб.

Велпапе, съвсем тъмна стая, флашка.

# 698
Здравейте, при мен в момента се случва една интересна гавра. Поръчах си въдица от Тему с транспортна дължина от около 80см и ми стана ясно, че с BOXNOW няма да се получи доставката, но с който и да опитам да се свържа няма напредък. Тему ми казват, че определянето на куриерските услуги е автоматично, бокса кават че нищо не могат да направят и като пристигне пратката в склад я връщали обратно. Чакам и друга пратка с размери 50×60см, която предполагам че ще я сполети същата съдба. Въпросът ми е към кого да се обърна за съдействие или настоятелно да си правя поръчки докато не се смени курерската фирма?

# 699
  • Асеновград
Здравейте, при мен в момента се случва една интересна гавра. Поръчах си въдица от Тему с транспортна дължина от около 80см и ми стана ясно, че с BOXNOW няма да се получи доставката, но с който и да опитам да се свържа няма напредък. Тему ми казват, че определянето на куриерските услуги е автоматично, бокса кават че нищо не могат да направят и като пристигне пратката в склад я връщали обратно. Чакам и друга пратка с размери 50×60см, която предполагам че ще я сполети същата съдба. Въпросът ми е към кого да се обърна за съдействие или настоятелно да си правя поръчки докато не се смени курерската фирма?
Няма да има полза ако се обърнете към Тему, вече два пъти водя подобен разговор с оператор. Отговора е,че тежките пакети са със Спиди, малките и леки автоматично попадали в Бокса, системата ги разпределяла. Веднъж имах празен плик в бокса, и така и не се извиниха даже, Тему върнаха сумата. Втория път до последно пратката определена в една кутия, изведнъж идва съобщение че е оставена в съвсем друга. Такава им била практиката ако няма свободна я оставят в следващата където и да е тя.
Добре,че последните ми са все със Спиди.

# 700
Не ги ли дават на Спиди? Мой близък получи лека пратка (под половин кило), която обаче е по-дълга от метър. Донесе му я куриер до адрес.
Интересното е, че не беше само това нещо и пратката беше разделена - останалите неща бяха в бокса.

# 701
Няма ли вариант да си я вземете от склада на БоксНау? Зависи и къде е, де, но предполагам и в по-малките градове имат някакъв склад, ако ще и с размерите на гараж да е.
Ако няма начин - явно ще я върнат.
Другия вариант е да говорите с човек, не бот и да попитате дали има вариант “ръчно” да изберат куриер като направите поръчка преди да бъде шипната.
Варианта винаги да поръчвате и да чакате чудо, което може и да не се случи… Но пък наистина, ако разпределят пратките по тежест, няма как да се случи с въдицата.

# 702
В интерес на истината бях поръчала един крем с центела, имам и от тук същия, опаковката беше едно към едно почти, но на Темувския съдържанието беше един ред, а на този от тук, пет реда.
Съжалявам,че тези дни изхвърлих опаковките и двете, трябваше да ги снимам.

# 703
Няма ли вариант да си я вземете от склада на БоксНау? Зависи и къде е, де, но предполагам и в по-малките градове имат някакъв склад, ако ще и с размерите на гараж да е.
Другия вариант е да говорите с човек, не бот и да попитате дали има вариант “ръчно” да изберат куриер като направите поръчка преди да бъде шипната.
Варианта винаги да поръчвате и да чакате чудо, което може и да не се случи… Но пък наистина, ако разпределят пратките по тежест, няма как да се случи с въдицата.

Предложението за вземане от склад на БоксНау ми допада. Ще се свържа с отдела за да ги попитам за такъв вариант, но по въпроса с избиране на опция за куриер преди да бъде изпратена до колкото разбрах от разговора ми с представител от Тему, за сега определянето на куриерската фирма е автоматично.

# 704
То въпроса е и какво точно е съдържанието, на кое място е центелата в състава. Иначе предполагам, че говориш за Скин1004. Аз съм предубедена към козметика, която умишлено копира друга с цел продажба и съответно печалба. Като искаш си пусни твой продукт с различен дизайн и пак сложи центела в състава, но да копираш - твърдо не и не подкрепям такава практика.

Предложението за вземане от склад на БоксНау ми допада. Ще се свържа с отдела за да ги попитам за такъв вариант, но по въпроса с избиране на опция за куриер преди да бъде изпратена до колкото разбрах от разговора ми с представител от Тему, за сега определянето на куриерската фирма е автоматично.

Дано да стане с лично взимане от склада. Пиши какво са ти казали, за да знаем дали това също е опция, ако се случи и на друг в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт