Пазаруване от about you - тема 32

• 71 652
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Има от свинска, да...Simple Smile

# 181
Дай да видя якето и етикета. Сериозно! Не съм виждала. Знам, че има обувки, цървули едно време също са се правили от четина- не задържа кал и мръсотия.

# 182
На нас ни шиха такива якета,черни рокерски, като тийнейджъри..със систъра...от свинска кожа.
Има си дрехи, и обувки, и чанти, от св.кожа. казвам го по повод че не си виждала, аз съм Simple Smile

За АЮ нищо не съм казала.

# 183
Е, те такива бутикови може и от канарчета да се направят вероятно. Аз питам за бранд, който е излязъл със свинска кожа. Не се шегувам, стана ми интересно.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 20:40 от •mimoza•

# 184
Това направо си мирише на овца и на етикета не пише агне, а пише овца, личи си, че кожата е по-дебела, сигурно е от някой коч Grinning . Дадоха ми спрей за кожен салон на кола и веднага неутрализира миризмата.
 От свинска кожа съм имала ботуши и бяха на по-ниска цена. Но не мога да ги покажа, защото ги износих и хвърлих, но имаше едни набраздявания, като все едно порите на прасето. На третата снимка/ текст е. И да наистина я използват повече за стелки, защото е тънка.
https://tzaro.com/discover/pigleather-identification

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 20:23 от Regalia43

# 185
И аз да се включа за кожата - якета от свинска има, или поне имаше в миналото. Тя е по-тежка, но и по-устойчива, виждала съм предимно мъжки якета (не бяха марка, шиеха се във фирмени магазини). Агнешката наистина е най-деликатна и много дизайнерски чанти се правят от нея, особено от типа капитонирани (quilted), защото е по-мека. Харесва ми много как стои на чанта, но наистина не е за всеки ден. За дамско яке не знам коя кожа е най-добра, някои марки имат и козя. В момента велурените сака и якета са на мода, но не мога да намеря с филтъра дали има нещо интересно.

# 186
Моя позната работеше в магазин в Дубай. Не помня на коя марка. Една от чантите беше от свинска кожа, към 2000 струваше. Бяха длъжни да съобщават от какво е направена. И онези местните елитки съответно и не я купуваха. Аз сметнах, че е странно да се предлага баш там, но тя рече, че рускините ще я изкупят.

# 187
Много якета съм виждала от свинска кожа - тънка, твърда и видимо пореста. Може да са тип лицева - гладко обработена или да е като велур. Много лесно се познава. Води се по-ниско качество от агнешка, телешка и ярешка. Продуктите от нея са и по-евтини.

# 188
Аз бранд не знам как да търся, не ми е по специалността...не съм и веща по марките и брандовете Blush
Говоря от личен опит и опит на хора в семейството ,  занимавали се с кожи. Simple Smile

# 189
Да, сега като стана въпрос и предвид статията, свинската кожа вероятно има широко приложение в обувките - хастара. Никога не се бях замисляла за това 🤔

# 190
Сложих очилата, четох етикети..не пише животното.
На двете Фрикита това. И в сайта пише само кожа. И на етикетите.
Ама май не е свинска, че тя е твърда и тънка някак, поне ония ни якета такива бяха...пък фрикитата е по-друга.
Бе не ги знам от каква са, ама хубаво миришат Grinning

# 191
На Oakwood и Gipsy си пише, че са овча кожа.
Слагай пак очилИте 🤓 Предполагам и на Фрики са овча.
Скрит текст:

Имах едно яке на Pieces, на него пишеше goat leather /коза/.

# 192

Не пише..ако беше овча, в сайта щеше за пише овча. Червеното дето върнах е с овча, ама си я пише на сайта.

# 193
В гугъл на снимки можете да видите, ако пуснете "GUCCI VINTAGE Brown Pigskin Leather HANDBAG".

# 194
Благодаря на. AeroJ. Днес пуснах поръчка на спортен екип за над 400 лв. Анулирах я и пуснах нов с кода. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт