Пазаруване от about you - тема 32

• 71 634
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Неее...към дамата с миризмите и обострения нюх Simple Smile

# 271
  • Пловдив
И аз имам яке на Gipsy -мирише си на кожа,нищо овчо не усещам Simple Smile

# 272
Значи само аз се чувствам като вълк в овча кожа Grinning . Шегата на страна - ще се опитам да не обръщам внимание и да се концентрирам върху кройките, а не миризмите. Simple Smile Благодаря, че се отзовахте да ми отговорите.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 00:03 от Regalia43

# 273
Скечърс бели, непретенциозни - леки и удобни ги усещам. Естествено, вървят пак номер назад - вместо 39 взех 38 и са ми добре, с ходило / не стелка/ 25 см.  съм. Излязоха ми 90 лв с код.
За лятото ги исках, то свърши това, но идва пък следващото Simple Smile
https://m.aboutyou.bg/p/skechers/niski-maratonki-bobs-d-vine-ins … _campaign=product

Якенцето JOTT...M ми стана, нищо различно от снимките в сайта, леко, обикновено пухено яке. 102 лв ми излезе.

https://m.aboutyou.bg/p/jott/prehodno-yake-cha-9007164?utm_mediu … _campaign=product

# 274
Тета, със здраве да си разхождаш новите придобивки!

Скрит текст:
Шапките ми пристигнаха, от летните бях поръчала 2бр, получих една. Пак съм в джаза и водя преговори за липсващ артикул. Изморих се вече да се занимавам с глупости.
Зимните с помпона са супер! Имат дупчици отвътре на полара при ушите, за да можеш да чуваш и в същото време този полар от страната към плетивото е като подлепен с нещо като тънък найлон /но със сигурност не е / да не ти се мокри главата и да не ти фири при вятър.

# 275
А лилавите на другия крак какви са? Много ми харесват.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 18:08 от Venel82

# 276
Другите са ванс, естествен велур, обаче са тромави, тежки ги усещам, освен това ми опират на дясното кутре, а напред има място още. От АЮ са и те, някой беше хвърлил линк и ги брях грабнала...
Искам вече лекичка обувка, изморява ми се крака от тежките...

Ето ванските...аз за 57 лв ги взех март месец...

https://m.aboutyou.bg/p/vans/visoki-maratonki-11348340?utm_mediu … _campaign=product

Мимозо, че покажи ги тез шапки де, да оплакна окото аз поне, другите като не искат....
На мен пък от две върнати тениски на детето, ми отразили само едната. Направо се изприщвам ако трябва пак да се разправяме с тях. И то щото втората я сложих тъй без плика й, че не знаех кой от всичките пет е нейният, и им я пратих гола.

# 277
А, те са високи. Аз такива не нося, защото още повече ме скъсяват и окръглят Simple Smile

# 278
Да, скъсяват и моя и без това недълъг бедър, ама какво да се прави...
Ама за днес обещаха да е бая студено, че викам я да се обуя топло....

За скъсяването .....аз за това предпочитам най-вече сникърси. Не маратонки дунапренени и дебели, въпреки че и такива имам, не кецове, а ниски сникърси - като тоя скечърс....те стоят най-добре на моите крака и моето тяло, а и са ми най-удобни, да си призная.
Вярно, не са мега модерни и привличащи погледите, стоят невзрачно, обаче искам да ми е удобно.

# 279
Ето ги, могат да се носят и без маншет - тип чорап. И трите са с 50% вълна.
Скрит текст:

Отвътре и дупчиците при ушите

Тук съм боднала пръста да се види гърба на полара

Бинито не е плитко, покрива ушите.

Отвътре е като другите

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 17:37 от •mimoza•

# 280
Да не е за слушалки това прояденото от молци Stuck Out Tongue Closed Eyes

Мчи хубавки са...да ми подариш едната за Колда Joy

# 281
Обадиха ми се, извиниха се и още днес ще ми изпратят липсващата шапка. Браво! Така се работи!
АЮ, учете се и подобрете обслужването!

# 282
  • София
Получих ботите на Габор, много са сладурски, леки и удобни. Имат топла подплата, а подметката им изобщо не е голяма и груба, както изглежда на снимките. Цената беше 106 лв.
https://aboutyou.bg/p/gabor/niski-botushi-s-vrazki-13834878

# 283
Колко лв са тези шапки? Много са готини? Може ли линк?

# 284
20-30  бяха накъде, гледах ги и аз тогава...линк имаше назад.

Общи условия

Активация на акаунт