Пазаруване от about you - тема 32

• 71 585
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Заиграх се с приложението на Еконт и без да искам изтрих товарителницата за връщане на единия артикул. Нова ли трябва да си генерирам от профила или има нещо друго?

# 421
  • София
Аз сега пуснах ето този панталон:
https://www.aboutyou.bg/p/object/pantalon-objbelle-20426480

Него от известно време наблюдавам и поне той е с намаление от преди. Останалите ми любими или са без намаление, или е 11% и със завишени цени от предните дни.

Гледах някои боти на токче към него и за една рокля, но абсолютно нищо не ми хвана намалението или бяха много скъпи.

# 422
Заиграх се с приложението на Еконт и без да искам изтрих товарителницата за връщане на единия артикул. Нова ли трябва да си генерирам от профила или има нещо друго?

Разбирам по написаното, че си изтрила товарителница от приложението в самия Еконт.
В този случай нищо няма да правиш. Те като ти вземат пратката и я сканират с таблета тя ще ти се появи пак там.

# 423
Аеро, благодаря! Правилно си разбрала.
Забележи! Точно на бозавото яке да се случи - не му е писано да си ходи, не и днес.

# 424
Ти си викни куриера, пък ще видим какво му е писано.

Ох, аз вчера бях изпаднала в голяма международна драма. Понеделник нали ми изпратиха немското АЮ нещата към превозвача и аз вторник зорко следя как се движи пратката към тях. Занесоха я те, гледам, гледам "Оставена при съсед". Пиша аз за всеки случай на хората, ама те мейла тук в София го четат. Отговарят сряда сутринта. Питали те там, онези отговорили, че този човек не го знаят, нито някой нещо им е носил. А се преместиха преди няколко месеца в този град. Все пак нито са длъжни да познават съседите, нито да им знаят имената на всичките. Казват пиши на продавача да насмете доставчика, да ходи да търси пратката и да си я донесе където е посочено. Пиша аз на немското АЮ и на доставчика им Хермес. АЮ отговориха след 5 часа. А час преди това нашите писаха, че е отишъл въпросния съсед и им е занесъл нещото. Насолих АЮ-то, че не е редно така да се прави, Хермес така и не са ми отговорили до момента.

# 425
  • на пистата
Кою превазвач ползвате от Германия?

# 426
Shopper.bg
Две пратки са ми носили преди от АЮ, от старата си локация. Тогава проблеми не е имало. Ама този път местния доставчик ми изпили нервите.

# 427
Нормална практика е оставянето при съседите.

# 428
Ми на мен не ми се струва нормално, при положение, че там всичко се плаща напред. Той не е длъжен да разнася. За това е платено на куриера. И както стана ясно, те този човек не го знаеха кой е /беше посочена фамилия/. Така че, явно не е чак толкова обичайно.

--------

Тези ми седят от известно време насам в любими. Периодично изчезват "прибирани" от АЮ, без да са изчерпани. До преди малко ги нямаше изобщо. Сега са ги пуснали пак. Само 39 номер. Мисля, че най-ниска цена бяха 150 лв., но преди месеци
https://www.aboutyou.bg/p/camper/pantofi-pix-14207927

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 17:40 от AeroJ

# 429
Тъй като кожените якета са на почит в темата ще попитам тук първо - как си движат размерите на дамските Bugatti? В BS пише, че са умалени и размерите на това, което съм харесала, от 40 нагоре не са налични, а аз по принцип съм 38.

# 430
  • Бургас
Аз имам 2 кожени якета Бугати, купувани са точно от Беста. Според мен си отговарят. Нося 34 или 36, но за якета взимам 36, все пак е връхна дреха. От тях също поръчах 36 и са ми добре. Дори ако ги нося с потник или тънка тениска са леко свободни.

# 431
В аутлета има намалени чанти на Либескинд.Аз си взех тази за 150лв:
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/liebeskind-berlin/chanta-za-prez-ramo-18 … _campaign=product
Тази е на 145:
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/liebeskind-berlin/chanta-s-prezramki-elv … _campaign=product

# 432
Търся детски обувки за широк крак - 24 - 25 номер, ако някой има отзив за марка / модел
Едното дете по принцип е с по-широк крак и сега на дължина добре, но на ширина му е пораснал още и не пасват. От geox и superfit в нас стават само на едното с тесните крака

# 433
Тъй като кожените якета са на почит в темата ще попитам тук първо - как си движат размерите на дамските Bugatti? В BS пише, че са умалени и размерите на това, което съм харесала, от 40 нагоре не са налични, а аз по принцип съм 38.
Според мен си отговарят - аз съм 34 и якето е 34, подмишницата е 42 см. Аз поръчавах пак няколко Бугатита, този път нито едно не мирише на гадно. Не знам дали има значение цената, като цяло основната цена е по-висока на тези модели и намалената беше 230лв, но факт от една и съща марка са, а разликата в миризмата е от земята до небето. Или са били онези такава партида или не знам и аз.

# 434
Кодове:

15YOANA - валиден
MON15  - валиден
15SILVIA - валиден, до 24.09.
GABIS15 - от 24.09.2024
TEA15 - от 24.09.2024
15JAKLIN - от 25.09.2024
STEFIE15 - от 25.09.2024
Vali15 - от 25.09.2024
GALIA15 - от 26.09.2024

----
Само 37 номер. С код цената става много приятна. Има вероятност да се леко уголемени.
https://www.aboutyou.bg/p/vagabond-shoemakers/pantofi-blanka-8683444

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 15:23 от AeroJ

Общи условия

Активация на акаунт