Пазаруване от about you - тема 32

• 71 564
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Да, аз им върнах една чанта.Много я харесвах, но така ѝ се изтъркаха цветята и започна да се разпада, че чак яд ме хвана.

От големите намаления на Desigual поръчах раница. Честно да си кажа, много си я нося, удобна ми е , но дръжките целите се нацепиха. Чудя се, мога ли да се възползвам от гаранция? И дали някой го е правил?

# 511
Качеството на Десигуал от няколко години е ужасно. Купувам марката от 20 години - мъжко, детско, дамско, аксесоари. Имала съм чанти, носени по 2 години. Сега не е така. За няколко месеца се съсипват, дрехите се кривят при пране, избеляват. Станаха шир-потреб. Това от около 3-4 години ми прави впечатление. Започнах да ги избягвам при пазаруване.

# 512
Аз пък имам проблем с пухено яке. Прано според инструкциите на 30 градуса, не е позволено химическо, пухът се събра в краищата. Съхне трети-пети ден вече, яката напр.е празна, найлон върху найлон, пухът в края на топка.
Нещо не ми е опция да чепкам 3 чАса.
Поддръжката се оказва прекалено тегава и не си заслужавва, според мен.
А е още топло. Представям си натам как ще съхне по седмица.
Тупах, тръсках...не мърда. Единствено чоплене с два пръста по всяка линия...абсурд просто.
Мисля да им го върна с рекламация.
Да си го чопкат те Grinning

# 513
Тегава работа. Не съм аз за такъв робски труд.

Беше ли сложила топки в пералнята?

# 514
Това се случва при мен с пухените Норт Фейси и други, пера винаги на 40 с 800 центрофуга. Суша навън основно, всичко е на топка в някой край. Излизам навън и тупам юнашката, за 5-10 мятания  перушините  са застанали по местата.
Нокога не съм имала проблем с пухените, освен полепването му по други дрехи по време на пране.
Освен да не е изсъхнало добре твоето.

# 515
Мисля че седмица съхне, на сянка, на 30 градуса...трябва да му стига на тоя пух който е една шепа...

# 516
Здравейте, горе долу за какъв период се доставят поръчките ?

# 517
Различно е. Като си сложите нещото в кошницата дава ориентир кога ще дойде. След като се обработи поръчката може и с ден-два по-рано.

# 518
Ще се раазпухне като го изведеш на студено якето.  Тегаво си е без сушилня, а понякога и със сушилня не излизат сухи.

# 519
То се разпухна, но пухът няма как да се премести сам.

# 520
На детето така на едно яке се събира, но като го поноси се оправя и аз не знам защо, но се намества сам.

# 521
Те Desigual  като цяло са среден, клонящ към нисък клас марка. Но в случая за качеството не мисля, че проблемът е само при тях, а по-скоро е повсеместен. Неща на Nike, Boss също са гола вода като ги изпереш и на първото изпиране цветът рязко от черен става сив. Hugo-и то с едни ужасни материи последно време, Converse, Replay и тe. Имах надежда в Scotch and Soda, ама нъцки, 2 обличания и 1 пране и блузата стана на топчета, а уж 100 % памук. След Короната рязко започна да се пести от към ресурс и качеството на материите търпи регрес. За нашите и техните заплати даже и не ми се говори.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 23:13 от Regalia43

# 522
И моето мнение се препокрива на 100 про с това на дамата над мен!

# 523
Точно вчера гледах две летни ризи на Бос, на какво са станали след десетина пранета - черна и бяла, един и същ модел, - ами, повече от тях няма да купувам. ОТ АЮ, намалени, обаче... не си заслужават парите.

# 524
Тета, кое е якето?
Пп.Разбрах, благодаря 😉

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 11:49 от •mimoza•

Общи условия

Активация на акаунт