Пазаруване от about you - тема 32

• 64 963
  • 751
  •   3
Отговори
# 705
  • София
И на мен от купоните на рулетката ми се падат толкова смешни оферти. Например за бебешко и детско, за часовници, за обувки на висок ток. Все неща, които по никаква линия не ми трябват и не съм проявявала интерес. И то по 15%

# 706
Нямам никакви купони, а не е като да не поръчвам.

Е, те затова и не ти дават. Като спреш рязко да поръчваш и тогава се сещат.
Аз рулетка нямах, откак махнаха онази жълтата. Не знам дали си я сварила нея, от която можеха на друг да се раздават купоните. И затова и бях спряла да ползвам приложението. То файда за мен нямаше. Чак предния месец ми пуснаха, като спрях да поръчвам.

# 707
Не съм поръчвала от 1 август - "онзи" случай, сещате се, - и нямам никакви купони. Рулетка за последно сигурно преди година.
Честно казано по-често отварям тази тема, отколкото сайта или приложението.

# 708
Именно, откакто не поръчвам, в приложението все ролетка излиза. Ама купоните са "обувки с висок ток" и марки, които не бих поръчала, просто защото нямат общо с моя вкус продуктите им

# 709
От 1.08. не съм поръчвала и рулетка нямам.
Няма зависимост с поръчките изобщо...

# 710
Не знам, ама на мен са ми откровена досада тия купони/жетони/бутони/джасфони-масфони. Вчера имах за дънки, приложих си го към един чифт, колебаех се за размера, после друго ме отвлече и после вече беше изтекъл купона. Голям праз, не са ми на живот и смърт дънките, ама е досадно да проверяваш какво, кога, до кога.
Какво намаление се очаква за Черен петък?

# 711
Teya15..пробвах го, хваща. Над 100 лв.

# 712
И аз нямам никакви кодове, рулетки и пр. Последната ми поръчка е от 22.08- върната обратно. Не ми е мъка някаква, досадни са ми по- скоро, дори мерак нямам много да разглеждам. Чакам намаленията, да видим щЕ ли си струват.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 17:04 от UnaDesconocida

# 713
  • София, Манастирски ливади
Вижте дали приложението не трябва да се актуализира заради рулетката. На мен така ми се появи преди няколко месеца.

# 714
Пуснах едни адидаски в бордо..с код излязоха 118 лв.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/adidas-originals/niski-maratonki-campus- … _campaign=product

# 715
  • Пловдив
Абсолютна класика са тези Адидаски. Като кубинките Dr. Martens и дънките Levi's. Ех, младост...
Аз имам всеки ден рулетка, но талоните които ми се падат са неизползваеми.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 19:10 от sunflower

# 716
  • на пистата
Пуснах едни адидаски в бордо..с код излязоха 118 лв.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/adidas-originals/niski-maratonki-campus- … _campaign=product
Кой номер взе.Чудни са.С кой код?
Синковеца имя сив кампус амя мялко по-различен е.

# 717
Бордото нали е модерно за есента, викам да съм в тренда и аз. Нищо че зима иде и до пролетта вече ще е друг тренда Stuck Out Tongue Winking Eye

С Тeya15...
После видях че Аеро е написала една торба с кодове оня ден...но нещо не съм видяла поста й, форума нещо ми отваря на която си иска стр....

За адидаските..с моите копита сигурно ще ми ръбят на палеца, амааа..съдба. 6uk пуснах, защото 6.5 не ми ръбят, ама са ми дълги...и те така...
Ще ги мисля...Thinking

# 718
Аз пък бях останала с впечатление, че Адидаса не го ловят тези кодове. Или аз все съм нацелвала баш такива модели. Ненамалями.

Явно е така. Сега пробвах едни Самба. Показаха ми среден пръст. Sweat Smile

# 719
SL72 също не ги лови код.
Тези да

Общи условия

Активация на акаунт